Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
02. December , 2024, 18:48:17
Strán: 1 2 3 [4] 5 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Blackstar  (Prečítané 16420 krát)
0 užívateľov a 10 Hostí prehliada túto tému.
metal_man
pravidelný návštevník
Príspevkov: 424

« Odpoveď #45 kedy: 24. Máj , 2013, 01:10:07 »

dnes moja HT-100 vyskusana na engl 4x12 v drop B a masakeeer
Zaznamenané
Vratko
stály hosť
Príspevkov: 985

hoummejd :-)

« Odpoveď #46 kedy: 24. Máj , 2013, 08:05:36 »

Caute, myslite ze Blackstart HT 5 hlava a Marshall 1960A / Orange PPC412, by utiahlo skusobnu? Dakujem.
nie, ani ho nebolo pocut naplno
Zaznamenané

hm... :-D
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #47 kedy: 04. Jún , 2013, 12:16:22 »

Kupil som si na domace a nocne brnkanie Blackstar HT1 kombicko a je to celkom zabavne. :) Vie byt na domace hranie aj tak prilis hlasne, ale da sa to na nom uhrat aj bez pedalov. Mila vec, plus fajn je vystup na sluchatka.

Zaroven sa pytam, ake sluchatka by ste mi k tomu poradili schopne? Samozrejme s regulatorom hlasitosti.
« Posledná zmena: 04. Jún , 2013, 12:18:32 od proghoper » Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #48 kedy: 05. Jún , 2013, 06:19:57 »

a čo by si chcel? placky alebo štuple?
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #49 kedy: 05. Jún , 2013, 07:33:07 »

a čo by si chcel? placky alebo štuple?

Placky.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
joey
miestny štamgast
Príspevkov: 1808

« Odpoveď #50 kedy: 05. Jún , 2013, 07:37:35 »

Placky.

tak bud zemiakove alebo AKGcka:
http://www.thomann.de/de/akg_kopfhoerer.html

neviem kt maju ovladanie hlasitosti. ale kvalita zvuku je fakt super.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #51 kedy: 05. Jún , 2013, 22:49:29 »

...Samozrejme s regulatorom hlasitosti.

neviem, ci je to take samozrejme. ja som kedysi mal take sluchatka, vyzerali ako naozajstne, kupil som ich na Mariahilfer Strasse za 150 silingov a mali potak na kazdom uchu. ale ine som take tusim este nevidel...

schopne sluchatka k hentakemu kombicku su vskutocnosti hocijake sluchatka, za ktore Ti nie je luto dat peniaze a pacia sa Ti ako v nich vyzeras pred zrkadlom  Bavím sa skvele
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #52 kedy: 05. Jún , 2013, 22:51:26 »

...
neviem kt maju ovladanie hlasitosti. ale kvalita zvuku je fakt super.

to je tiez take tvrdenie :) pocul som aj take AKG, z ktorych som si cvrkol, aj take, z ktorych som si grcol  Bavím sa skvele
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #53 kedy: 05. Jún , 2013, 23:20:13 »

schopne sluchatka k hentakemu kombicku su vskutocnosti hocijake sluchatka, za ktore Ti nie je luto dat peniaze a pacia sa Ti ako v nich vyzeras pred zrkadlom  Bavím sa skvele

Ono som to poskusal dalej a aj tak to najlepsie nehra na gaine ampu, ale s pedalom, takze vlastne sluchatka su tym padom zbytocne. Celkovo tieto male lampove ampy (hoci tu je akoze vykonova ECC82, co je dost divne) aj tak najlepsie hraju s OD pedalom. Celkovo mily aparatik, ale stale to je moc hlasne na bytove pouzitie, cize je vlastne jedno ci ma doma clovek 100w alebo 1w, ked to krmi pedalom.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Stano
stály hosť
Príspevkov: 833

Daj tónu dušu !!!

« Odpoveď #54 kedy: 16. Jún , 2013, 21:42:06 »

Tak som si zadovazil Blackstar artisan 30 amp a musim povedat ze znie velmi dobre. Nikdy sa mi nepodarilo aj pri domacom hrani dostat z ampu pekny dynamicky, hutny skresleny britsky zvuk, ako z 4x12 bedne, ale tento Blackstar uz na 1x12 bedni znie krasne citatelne, prierazne, dynamicky v celom spektre od basov az po vysoke frekvencie a pritom som ani neohluchol. Hral som na 10wat a do slabsieho vstupu. Aj tak to bolo dobre. Odporucam.  Vyhovuje mi to viacej ako Blackstar artisan 15 co som mal predtym na par dni doma. Ma to viacej moznosti na upravu vysledneho zvuku, aj ked musim povedat ze aj ta 15tka hrala velmi prijemne. Na zdravie!

Info:
http://www.blackstaramps.com/products/artisan30h/
http://www.musicradar.com/reviews/guitars/blackstar-artisan-a30-combo-130002
http://www.vintageguitar.com/3650/blackstar-artisan-15-and-30-amps/

Nieco z youtube:

« Posledná zmena: 19. Jún , 2013, 08:12:31 od Stano » Zaznamenané

Sivcak 56 stratocaster, Keller 70 custom ash strat, Klema SJ200, HOT Amps, JT-Amps Screamer 808
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #55 kedy: 23. Jún , 2013, 20:11:52 »

Capol som si do toho Blackstar HT1 stare Tesly ECC802S, cize s najmensim zosilenim z tych malych a zmena bola az nad ocakavanie pozitivna. Uz len tu koncovu TAD ECC82 ked som vymenil za tu Teslu, tak sa to pekne vycistilo a zdetailnilo. Preampovka to zmenila samozrejme viac, teraz sa na tom da hrat aj v noci takmer naplno (je to radikalne tichsie) a ma to podstatne menej gainu a hlavne je to celkom konkretne a dynamicke uz. Normalne pouzitelne kombicko na domace brnkanie aj s celkom fajn cistym zvukom je z toho (samozrejme s prihliadnutim na 8 palcovy dost skatuloidno znejuci repracik).

A zevraj lampy nemaju vplyv na zvuk. Nechajte ma vydýchať ?§!. Este aj na takomto cinskom chrastitku to drsne zmenilo prejav.
« Posledná zmena: 23. Jún , 2013, 20:16:14 od proghoper » Zaznamenané

brdo prvy
miestny štamgast
Príspevkov: 2914

« Odpoveď #56 kedy: 24. Jún , 2013, 13:02:22 »

Capol som si do toho Blackstar HT1 stare Tesly ECC802S, cize s najmensim zosilenim z tych malych a zmena bola az nad ocakavanie pozitivna. Uz len tu koncovu TAD ECC82 ked som vymenil za tu Teslu, tak sa to pekne vycistilo a zdetailnilo.

.... sak si pouzil silnejsiu elektronku ,tak co sa divis ?
skus tam supnut 12BH7 alebo ECC99 a to teprf vysistis  Bavím sa skvele
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #57 kedy: 24. Jún , 2013, 13:26:32 »

.... sak si pouzil silnejsiu elektronku ,tak co sa divis ?

Slabsiu. ECC82 je podstatne slabsia ako ECC83.
Zaznamenané

cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #58 kedy: 08. Júl , 2013, 12:40:34 »

tak si si nakoniec zadovazil  :) ja na mojom nepotrebujem nic menit... odkedy som ho kupil mam tam povodne lampy a aj na cistom aj skreslenom to ma akuratny gayn, hra to aj potichu  Na zdravie!
Zaznamenané
PanTau
miestny štamgast
Príspevkov: 1883

« Odpoveď #59 kedy: 07. Február , 2014, 20:27:46 »

http://www.blackstaramps.com/products/artisan15/

Poznate toto kombo? Kto ma skusenost?
Zaznamenané
Strán: 1 2 3 [4] 5 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.102 sekund, 23 otázok.