Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
02. December , 2024, 16:42:47
Strán: 1 ... 3 4 [5] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Blackstar  (Prečítané 16380 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #60 kedy: 08. Február , 2014, 10:20:58 »

ja som si kupil hlavu HT-20, bola v zlave na kytary.cz, napisem potom recenziu.
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
Roberto
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #61 kedy: 15. Február , 2014, 14:55:00 »

ja som si kupil hlavu HT-20, bola v zlave na kytary.cz, napisem potom recenziu.
zosilovac prisiel, pohral som si na nom asi 2 hodiny a napriek celkom prijemnemu zvuku poputuje naspat. prejavila sa unho chyba so studenym spojom, ktora je bezna u tejto serie a ja to nebudem riesit.

bottom line, ak ma niekto singlove gitary, tak potom sa to HT-20H velmi pekne spoji. S Pafkovymi humbuckermi to nema ziadny crunch ale len rovno gain. Skusil som vymenit preampovky za Mullardy a trosku to pomohlo ale nie moc. Zlate JCM800 a DSLka!

Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
Mazzi
pravidelný návštevník
Príspevkov: 727

His spirit and music live on!

« Odpoveď #62 kedy: 15. Február , 2014, 15:40:43 »

Hral som na Blackstar ht20 cez 1x12 V30. Cisty zvuk super, ale nebol som si isty skreslenym. Znel super, ale zdal sa mi trochu umely, neprirodzeny. Mal este niekto ten pocit?
Na nete som potom videl nejake obrazky vnutra a na moj vkus je tam az prilis vela integracov. Kto vie do akej miery prave tie formuju zvuk skresleneho kanalu.
Zaznamenané

Fender Stratocaster American Deluxe '09, Gibson LP Trad '16  -->[Pedalboard]-->Fender Super Reverb 65 RI, Fender Bassman '59 LTD RI, Fender Deluxe 112, Lab Series L5  '78.
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #63 kedy: 15. Február , 2014, 15:46:44 »

Tak je to lacna Cina, neda sa od toho cakat ziadny zazrak ci uz sa zvuku alebo spolahlivosti tyka. HT5 model mi tiez znel tak akosi umelo a mrtvo, potom som mal to male HT1 kombicko a to uz mi ozaj vobec nesadlo. Su to celkovo ampy asi skor na silnejsi gain a moderny zvuk.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Roberto
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #64 kedy: 15. Február , 2014, 16:17:12 »

Tak je to lacna Cina, neda sa od toho cakat ziadny zazrak ci uz sa zvuku alebo spolahlivosti tyka. HT5 model mi tiez znel tak akosi umelo a mrtvo, potom som mal to male HT1 kombicko a to uz mi ozaj vobec nesadlo. Su to celkovo ampy asi skor na silnejsi gain a moderny zvuk.
je to korea, ale vzasade je to fuk. cisty zvuk bol velmi presvedcivy, hi gain takisto. akurat natocit nieco medzi sa mi nedarilo. takto to vyzera vnutri.

« Posledná zmena: 15. Február , 2014, 16:18:18 od Roberto » Zaznamenané

Strán: 1 ... 3 4 [5] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.092 sekund, 22 otázok.