....."Semish" mi hovorí zo srdca.....s tým spevom to možno spravilo to štúdio, že je takmer bez šťavy a že pôsobí tak bojazlivo.....bubeník by mal na sebe veľmi ale veľmi zamakať, ten kopák je veľmi zlý.....nechcem to preháňať ale opakujem to veľmi zlý.....gitary sú také aké sú.....
.....mal som trpezlivosť na dve pesničky a mali ste celkom dobrý timing......to sa mi páčilo......
.....môj osobný názor je, že to treba remastrovať a dať tomu seriózny šat, kým sa to rozhodnete predávať.....ešte vás čaká veľa, veľa práce
diky za nazor, iste, musime na sebe vela pracovat, ved sa nehrame na najvacsich borcov ale v podstate "zaciatocnikov" s prvym albumom - demo albumom..nebolo to nahravane v profi studiu s najlepsou technikou, urcite to je aj pocut, kedze vsak nie sme bohaci, bolo to prve nahravanie, skusenosti ziadne...za studio by sme sa nedoplatili, ked pomyslim kolko hodin nahravania sme s tym stravili. Prave preto sa Rasto ukazal byt ako najlepsia volba a my sme s tym (v ramci vsetkych okolnosti) spokojni. Ked zacneme zarabat zaplatime si profi studio a snad sa to odrazi aj na zvuku (a samozrejme dovtedy aj trocha pocvicime
takto ale, kedze vsetci sme studenti nie z bohacskych rodin, sme zvolili pre nas najvyhodnejsiu cestu...ze aj v ramci danych podmienok to mohlo byt lepise? urcite ano. to vsak ale mozme tvrdit o vsetkom.
vec druha - kopak - ano...to je to co vadi aj mne, nerad sa vyjadrujem k veciam ktorym moc nerozumiem, kdze nie som bubenik, ale obcas mam tiez pocit ze ho tam drba jak sa mu zachce, niekedy mam pocit ze je ho tam strasne vela, nahusto...ako mu to vyhovorim, baranovi?
teda ak si tym zlym kopakom myslel nieco podobne?
spev hej, mozno vsetci sme boli z toho trosku nervozni, prvykrat nahravali atd atd, je mozne ze aj tym spev utrpel a nazivo je viac energickejsi. a mozno nie. treba dojst posudit na koncert
urcite na sebe pomakame. neprisli sme s albumom typu "tu sme, majstri sveta"