mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 15. Apríl , 2010, 15:45:28 » |
|
Aj mna to celkom zaujima, ze kde je vlastne pravda v tychto svetovych zalezitostiach... Ale potom sa zastavim a poviem si: Naco? Kvoli tomu, aby som si (alebo si) povedal/i, ze maju pravdu zistim, ze vela casu pretieklo, za ktory sa dali urobit nejake ciny, praca, vysledok... ved ja to nevysetrujem iba ma to bavi a teraz sa idem napr ucit fyziku - to ma sice moc nebavi, ale co mam robit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 15. Apríl , 2010, 15:48:41 » |
|
To tak casto nie je. to mozes ist vysvetlit ludom do severnej korei pripadne cinanom ktorych ucia ze nepal bol odjakziva provinciou ciny..
|
|
« Posledná zmena: 15. Apríl , 2010, 15:49:20 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 15. Apríl , 2010, 15:57:04 » |
|
to mozes ist vysvetlit ludom do severnej korei pripadne cinanom ktorych ucia ze nepal bol odjakziva provinciou ciny.. Iste, je ale zas mnoho opacnych pripadov, ked sa historia spatne upravuje a vhodnym sposobom "dotvara" (vid aj napr. hojne u nas pocas byvaleho rezimu).
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
bigbadbrad
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 15. Apríl , 2010, 16:02:20 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
asdfg
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 15. Apríl , 2010, 16:03:06 » |
|
|
|
« Posledná zmena: 15. Apríl , 2010, 16:15:39 od asdfg »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joe
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 15. Apríl , 2010, 17:37:59 » |
|
jasne že boli to len k...i musia nahanat senzácie...Rusi by ich zožrali v tej dobe a oni by na to prišli...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 15. Apríl , 2010, 17:52:06 » |
|
ze aj ja chcem z toho matrosu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 15. Apríl , 2010, 20:18:03 » |
|
no dobre ale vusvetlite mi ten tien, ktory tam naozaj bol na tych fotkach ? nemam teraz pri sebe knihy Clovek a Vesmir, ktoru berem ako oficialnu, ale tam si tie fotky pozrem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 06. Máj , 2010, 08:13:19 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 06. Máj , 2010, 08:23:22 » |
|
sudruh lenin vecne zivy tam zabudli
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 06. Máj , 2010, 08:50:11 » |
|
Mozno sa nikto nedozvie, kde je vlastne cela pravda cohosi, co sa stalo a spravilo velke bum. Uz len take dvojicky... Mozno raz vyjde pravda napovrch, ked sa dotycny/i bude/u pred smrtou dusit, tak vsetko vyklopi/ia. A nakoniec to je aj tak jedno... Horsie by bolo, kebyze nase zivoty nemaju konca.. Tak to by ma jebalo, ze som zhorel, a pod.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
pista58
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 6966
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 06. Máj , 2010, 09:07:19 » |
|
Mozno sa nikto nedozvie, kde je vlastne cela pravda cohosi, co sa stalo a spravilo velke bum. Uz len take dvojicky... Mozno raz vyjde pravda napovrch, ked sa dotycny/i bude/u pred smrtou dusit, tak vsetko vyklopi/ia. A nakoniec to je aj tak jedno... Horsie by bolo, kebyze nase zivoty nemaju konca.. Tak to by ma jebalo, ze som zhorel, a pod. jasne, ja to davam ako zaujimavost, niekto si povie ze kokotina, niekto tomu uveri a niekto si to vezme ako jeden z dalsich nazorov na zamyslenie kazdy po svojom, ktovie ako to cele bolo. momentalne citam knihu o vselijakych konspiracnych spolkoch v historii ludstva a je to zaujimave citanie, ale citam to len zo zvedavosti, nie preto aby som zistil "kde je pravda". az sa raz odhodlam zistit pravdu o svete tak si precitam Straznu vezu
|
|
« Posledná zmena: 06. Máj , 2010, 09:07:54 od pista58 »
|
Zaznamenané
|
o-yep sro
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 06. Máj , 2010, 09:15:25 » |
|
nech si veri kazdi comu chce, ale ked dokaze niekto oznacit argumenty proti WTC alebo aj cele vysetrovania ako sa dalo vidiet v Zero dokumente za konspiracne teorie, tak ho mam za obycajneho hlupaka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
fataljoe
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 06. Máj , 2010, 09:20:29 » |
|
nech si veri kazdi comu chce, ale ked dokaze niekto oznacit argumenty proti WTC alebo aj cele vysetrovania ako sa dalo vidiet v Zero dokumente za konspiracne teorie, tak ho mam za obycajneho hlupaka
mudro
|
|
|
Zaznamenané
|
Not everyone likes METAL.... FUCK THEM!!!!
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 06. Máj , 2010, 09:32:49 » |
|
to tu niektorym ale ani nehovor... vedecke dokazy sa tu niekedy neberu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|