Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
02. November , 2024, 00:31:46
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: program na tvorbu skladieb  (Prečítané 2221 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
Tomgunny
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 119

« kedy: 19. Apríl , 2010, 18:56:03 »

Potreboval by som tip na program na robenie hudobných skladieb s použitím samplov, alebo ako vlastne robíte svoje skladby do pc, ak nezapájate hudobný nástroj. Vystriedal som ich celú kopu ako napr. fruity loop, guitar pro a dalšie, ale všetky majú rovnaký problém, že tie zvuky znejú veľmi nereálne a je s nimi ťažká úprava a kým človek upraví zvuk, tak mu z hlavy ujde celá myšlienka... neviete poradiť niečo lepšie???
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #1 kedy: 19. Apríl , 2010, 19:02:04 »

hladas toto http://download.cnet.com/Techno-eJay/3000-2170_4-10891701.html
Zaznamenané
Tomgunny
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 119

« Odpoveď #2 kedy: 19. Apríl , 2010, 19:06:07 »

teraz si nepamatám, či som náhodou za tú dobu tiež neskúsil... dufam,že to nieje len na techno :-P Bavím sa skvele
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #3 kedy: 19. Apríl , 2010, 19:19:06 »

nie je to len na techno, je to uplne na nic ako vsetko co bude mat primitivne prostredie a kde nebudu ani moznosti na to, aby si sa dokrutil k pozadovanemu zvuku.. ked je pre teba toto problem vo FL, ze je snim tazka uprava tak sa obavam ze skutocne nemas na vyber a ostava ti iba ejay.. a co to znamena ze znie nerealne, nerealne oproti zivym  nastrojom alebo nerealne napriklad oproti nejakym analogovym synthom? Novy FL v najvyssej xxl verzii je celkom slusny nastroj a obsahuje uz fakt kvalitne synthy
Zaznamenané
matkosafko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 517

« Odpoveď #4 kedy: 19. Apríl , 2010, 19:57:16 »

NI Komplete 6
Zaznamenané
zakky
Hosť
« Odpoveď #5 kedy: 19. Apríl , 2010, 20:02:10 »

Potreboval by som tip na program na robenie hudobných skladieb s použitím samplov, alebo ako vlastne robíte svoje skladby do pc, ak nezapájate hudobný nástroj. Vystriedal som ich celú kopu ako napr. fruity loop, guitar pro a dalšie, ale všetky majú rovnaký problém, že tie zvuky znejú veľmi nereálne a je s nimi ťažká úprava a kým človek upraví zvuk, tak mu z hlavy ujde celá myšlienka... neviete poradiť niečo lepšie???

mozno propelerheads reason? ale tazka uprava je asi skoro vsade ak tomu nerozumies Som metlak
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #6 kedy: 19. Apríl , 2010, 20:27:29 »

NI Komplete 6

:), ale jednotlive produkty z NI Komplete ako pluginy ci uz VST alebo RTAS, pripadne to cele integrovat cez KORE, potom to ozaj nekonecne moznosti.

Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311

« Odpoveď #7 kedy: 20. Apríl , 2010, 12:31:22 »

aky typ zvukov potrebujes ? ono sa to robi tak, ze sa zobere nejaky sekvencer, kde sa hadzu noty alebo bodky do chlievikov alebo nieco podobne a k tomu sa pouzivaju nejake dalsie zdroje zvukov, bud realne syntaky prepojene cez MIDI, alebo softove syntaky vo formate VSTi. takychto SW syntakov su mraky na akekolvek typy zvukov, strasne vela je aj free, cize fakt ide len o to, aky typ zvukov hladas. a pokial chces simulovat naozajstne nastroje, cize bicie alebo mozno aj basu, tak na to sa pouzivaju sample. inak ten samotny program, v ktorom to robis je uplne jedno, aky si vyberes, aj Fruity Loops je uplne v pohode, ma kopec uz vlastnych syntakov a dokaze pracovat aj s tymi VSTi...
Zaznamenané
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.063 sekund, 23 otázok.