Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
23. November , 2024, 23:50:43
Strán: 1 [2] 3 4 ... 6 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Radio ALIGATOR  (Prečítané 15856 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #15 kedy: 29. Apríl , 2010, 21:34:03 »

To ja keby som si rano pustil Adelu,tak mám doj...ný celý deň. A keby len den,aj noc by bola v p......   Na zdravie!

ha ha ha Bavím sa skvele Na zdravie!
Zaznamenané

o-yep sro
ivanb
pravidelný návštevník
Príspevkov: 209

« Odpoveď #16 kedy: 29. Apríl , 2010, 22:12:41 »

Ja to beriem ako dobru šancu zasa si vypočuť aj v rádiu dobru muzičku ,len to nesmie byt len také rádio pre blbých,bez koncepcie a nejakých zaujimavostí ,čo hrá len na želanie k meninám ,narodeninam a pod. Bez nápadu . Ak tam buchnu napr troška zaujimavosťí o staršej muzke od Laca Lučeniča alebo niečo podobné,tém a nápadov sa dá vyšpekulovať kopec ,tak aby to malo hlavu aj pätu a zaujalo to poslucháčov,niečo o technike ,niečo o nástrojoch,o aparaturach ,ale nie kopa odborných výrazov ,skôr takou popularnejšou formou porovnania jednotlivých kapiel a hráčov ,ich kvalít a spôsob ich rozpoznávania ich hry a podobne. Nejaku genézu tejto muziky,jednotlivých kapiel diskografie a ukážky,proste to čo sa preberá vlastne na tomto fore od začiatku jeho vzniku ,navrch nejaký zaujimavý hosť z tejto branže a máme sa na čo ťešiť . No a ked to niekoho bude otravovať tak radio sa dá aj vypnuť. Tak prajem uspešný štart a dlhý život.
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #17 kedy: 29. Apríl , 2010, 22:23:56 »

To ja keby som si rano pustil Adelu,tak mám doj...ný celý deň. A keby len den,aj noc by bola v p......   Na zdravie!

Vidis, ja to mam najjednoduchsie. Radio vobec nepocuvam ani v aute. Nechodim na koncerty, do krciem chodim len tam, kde je ticho a nehulaka sa. Nemam aspon na co pico...t a nic mi zbytocne nekazi den (okrem jebnutosti tohto naroda).  ha ha ha
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #18 kedy: 30. Apríl , 2010, 09:42:15 »

po tom vsetkom metale co mi doma hra, tak v aute pocuvam slovensky rohlas a najradsej mam relaciu pre jubilantov, lebo tam hraju to, co nikde inde. rozne stare melodie co mam strasne rad. slovensky rozhlas je pre mna nedostizne najlepsi. mam rad ten oldschool smrad co z toho ide.

a toto radio ma zaujima tiez. rad si ho vypocujem.
« Posledná zmena: 30. Apríl , 2010, 09:46:29 od Locksmith » Zaznamenané
opossum
stály hosť
Príspevkov: 1039

píš jako očuješ, hraj jako očuješ!

« Odpoveď #19 kedy: 30. Apríl , 2010, 10:28:19 »

hahaha, moja rec. Nescel by som byt taky trhly v ich veku  Bavím sa skvele
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #20 kedy: 30. Apríl , 2010, 11:47:16 »

po tom vsetkom metale co mi doma hra, tak v aute pocuvam slovensky rohlas a najradsej mam relaciu pre jubilantov, lebo tam hraju to, co nikde inde. rozne stare melodie co mam strasne rad. slovensky rozhlas je pre mna nedostizne najlepsi. mam rad ten oldschool smrad co z toho ide.

radio Devin a relacie Vlada Brozika su dobre
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #21 kedy: 30. Apríl , 2010, 12:43:46 »

radio Devin a relacie Vlada Brozika su dobre

ja mam v aute devin a najradsej som ked citaju nejaku poviedku. to sa mi potom obcas nechce vystupit  ha ha ha
brozik pusta take tie uplne prastare rockove pesnicky + historiu k nim? to je celkom zaujimave.
Zaznamenané

o-yep sro
johnzo
stály hosť
Príspevkov: 1051

A ČO SI TY UROBIL PRE DOBRO SOCIÁLEHO ŠTÁTU?!

« Odpoveď #22 kedy: 01. Máj , 2010, 14:18:51 »

a toto radio ma zaujima tiez. rad si ho vypocujem.
Na zdravie!

tak tak.. a ešte aj devín ako spomínali tuna. to sú podla mňa rádiá. ostatné sú ozaj len kvôli tlačítku traffic ako spyros poznamenal.
Zaznamenané

keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  Zdravíčko
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot
Locksmith
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #23 kedy: 01. Máj , 2010, 14:26:25 »

devin moc nepocuvam a vlada brozika nepoznam, takze dik za tipy. este som objavil uzasne radio litera, co je internetove vysielanie slovenskeho rozhlasu a davaju tam 24h denne rozhlasove hry, citania a podobne. bez hudby.
Zaznamenané
marrtin
miestny štamgast
Príspevkov: 1784

"There are no facts, only interpretations." F. N.

« Odpoveď #24 kedy: 01. Máj , 2010, 16:58:56 »

No ja mám tiež rád rádio Devín, ale neviem kde majú vysielač, lebo paradoxne sa v Devínskej Novej Vsi nedá vôbec naladiť...  Smútim
a Slovenský rozhlas je tiež do pohody, ale to nové, ten Aligátor, no som zvedavý, konečne tu bude niečo čo tu chýba a mohlo by tam byť okrem rocku aj dáke jazzové okienko...
a Fun rádio je niečo čo mi vôbec nevyhovuje ani muzikou ani tými mimozemšťanmi, čo tam moderujú...
« Posledná zmena: 01. Máj , 2010, 17:00:43 od marrtin » Zaznamenané

Les Paul + Marshall, čo iné?
pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #25 kedy: 02. Máj , 2010, 08:26:09 »

devin moc nepocuvam a vlada brozika nepoznam, takze dik za tipy. este som objavil uzasne radio litera, co je internetove vysielanie slovenskeho rozhlasu a davaju tam 24h denne rozhlasove hry, citania a podobne. bez hudby.

toto keby som chytau v aute....
Zaznamenané

o-yep sro
Locksmith
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #26 kedy: 02. Máj , 2010, 08:35:54 »

ze:) pre mna radio znamena kvalitu prave podla urovne hovoreneho slova. hudbu si pustim aku chcem aj bez radia. ale kvalitny moderator, ten je dolezity. a musi mat co povedat. a taki su len na slovenskom rozhlase lebo to nie su nejaki rychlokvaseni mladici co nikde neboli, nic nezazili a nic nevedia, len zahlasit presny cas.
Zaznamenané
Yaro
pravidelný návštevník
Príspevkov: 692

« Odpoveď #27 kedy: 02. Máj , 2010, 22:42:07 »

Asi tak. Nerozumiem vlastne, naco su este dnes taketo radia.
Aby hlasili kde zas stoja kuvry zelene  Na zdravie!   PS: Blikajme si pani Si píš!!!
Zaznamenané

Mesa Boogie Mark V head, 4x12 MB Rectifier, Fender Custom Shop Deluxe Tele, B.C.Rich Exclusive, Warwick Thumb Bolt On 5 string
johnzo
stály hosť
Príspevkov: 1051

A ČO SI TY UROBIL PRE DOBRO SOCIÁLEHO ŠTÁTU?!

« Odpoveď #28 kedy: 02. Máj , 2010, 22:51:27 »

Aby hlasili kde zas stoja kuvry zelene  Na zdravie!   PS: Blikajme si pani Si píš!!!

blikáme si  Žmurk ja už som aj dohovor(nakoniec) dostal od kuriev zelených.  Bacha na vec kamo!
Zaznamenané

keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  Zdravíčko
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot
Yaro
pravidelný návštevník
Príspevkov: 692

« Odpoveď #29 kedy: 02. Máj , 2010, 23:02:14 »

blikáme si  Žmurk ja už som aj dohovor(nakoniec) dostal od kuriev zelených.  Bacha na vec kamo!

Mne naparili pokutu 150 e, ...tak momentalne podavam podnet na preskumanie spravneho rozhodnutia sudom.  Vsetci sa tam tak boja o robotu, ze aj ked mi na fotke nevidno SPZ, radsej rozhodnu o mojej vine.  Fuj policajny stat.  Bleee
Zaznamenané

Mesa Boogie Mark V head, 4x12 MB Rectifier, Fender Custom Shop Deluxe Tele, B.C.Rich Exclusive, Warwick Thumb Bolt On 5 string
Strán: 1 [2] 3 4 ... 6 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.056 sekund, 23 otázok.