Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
23. November , 2024, 18:45:18
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Radio ALIGATOR  (Prečítané 15797 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #45 kedy: 03. Máj , 2010, 10:15:15 »

ze:) pre mna radio znamena kvalitu prave podla urovne hovoreneho slova. hudbu si pustim aku chcem aj bez radia. ale kvalitny moderator, ten je dolezity. a musi mat co povedat.
a preto mam rad Funradio, to je liahen najlepsich moderatorov. Vid. Banasova, Sajfa, Pyco, Mravec, Nikodym, Didiana, Efa, Mirec, Mino, Sarkan, atd...
Sl. Rozhlas ma tiez urcite dobrych ludi, ale na moj vkus trochu konzervativni a maju zastaraly styl moderovania, chyba mi tam humor a vtip. Kazdopadne sa funradio neda moderatormi porovnat s ostatnymi komercnymi radiami. Niektori sa snazia o humor, ale traposina jak svet.
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
opossum
stály hosť
Príspevkov: 1039

píš jako očuješ, hraj jako očuješ!

« Odpoveď #46 kedy: 03. Máj , 2010, 10:26:04 »

a preto mam rad Funradio, to je liahen najlepsich moderatorov. Vid. Banasova, Sajfa, Pyco, Mravec, Nikodym, Didiana, Efa, Mirec, Mino, Sarkan, atd...
Sl. Rozhlas ma tiez urcite dobrych ludi, ale na moj vkus trochu konzervativni a maju zastaraly styl moderovania, chyba mi tam humor a vtip. Kazdopadne sa funradio neda moderatormi porovnat s ostatnymi komercnymi radiami. Niektori sa snazia o humor, ale traposina jak svet.

v com su najlepsi?
Zaznamenané
Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #47 kedy: 03. Máj , 2010, 10:30:31 »

imbus: v zasade s tebou suhlasim, vo funku moderatorov normalne skolili volakedy, neviem ci stale. lenze aj tak mi lezie na nervy. ta komercnost sa prejavuje nikdy nekonciacim "ja som funradio" a ked to pocujem tak uz rovno prepinam.

blbe je, ze na slov rozhlase teraz robi jedna moderatorka co nemam rad a v kuse tam je. taka mlada, z radia fm povodne. silene sa snazi byt oldschool ale je to tragicke. radio_fm mi uz tiez nema co ponuknut lebo poznam naspamat vsetko co hraju... a kedze kazdy tyzden do playlistu pridaju asi dve pesnicky, tiez nic moc.

ak by malo toto radio aligator nejakych kvalitnych moderatorov od ktorych by som sa aj daco dozvedel, to by bolo vyborne.

edit: ale ta obsahova cast hovoreneho slova vo funku nieje zase az taka valna:) sajfu s adelou uz nepocuvam, lebo su vsade a uz to nieje vtipne. ale povedali ti daco zaujimave? na slovnskom rozhlase su niektori moderatori taki, ze maju volnu ruku pri vyrobe materialov do svojej relacie, idu za informaciami, navstevuju zaujimavych ludi... to je parada. minule proste len tak bol rozhovor s husliarom z nejakej dediny. a taketo veci su presne to co mam na radiu rad.
« Posledná zmena: 03. Máj , 2010, 10:34:37 od Locksmith » Zaznamenané
Locksmith
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #48 kedy: 03. Máj , 2010, 10:59:14 »

k radiu litera som napisal ze tam nehraju hudbu. nieje to tak. teraz to pocuvam a medzi jednotlivymi relaciami hra hudba. za chvilu pojde franz kafka:) najlepsie radio.
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #49 kedy: 03. Máj , 2010, 11:15:59 »

k radiu litera som napisal ze tam nehraju hudbu. nieje to tak. teraz to pocuvam a medzi jednotlivymi relaciami hra hudba. za chvilu pojde franz kafka:) najlepsie radio.

vcera som to pocuval, celkom v pohode. len bola nejaka poviedka o umierajucom dietati co prezilo koncentrak tak ma to az tak nechytilo. radsej mam ked sa cita, nie ked je rozhlasova hra.
Zaznamenané

o-yep sro
Locksmith
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #50 kedy: 03. Máj , 2010, 11:17:36 »

teraz je to citanie. mne zas viac vyhovuju tie hry. ale o umierajucich detoch mi nevyhovuje nic:)
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #51 kedy: 03. Máj , 2010, 12:27:20 »

http://www.radia.sk/spravy/2048_update-bratislavou-sa-vali-rock-z-noveho-radia-aligator.html - takze spolumajitel je exfun Mravec.

Inak este existuje radio Hey, kde idu len CS songy, co ma obcas bavi pocuvat, mam to na pozicii 6  Žmurk
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
iMbUS
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #52 kedy: 03. Máj , 2010, 12:27:46 »

ako mozete v aute pocuvat rozhlasove hry? Ved by som v momente zaspal :)

v com su najlepsi?
V tom, ze su vtipni a ked im zavola posluchac, tak ta konverzacia prebieha velmi veselo a ludsky. Nie ako Triangel z 87-ho.
Nehovoriac o tom, ze takmer vsetci funradiovski moderatori to dotiahli aj dalej, nez sediet v studiu a hlasit traffic info.
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #53 kedy: 03. Máj , 2010, 12:42:49 »

ako mozete v aute pocuvat rozhlasove hry? Ved by som v momente zaspal :)

lebo by ma z tych infantilnosti co trepkaju v radiu preplo. ale chapem ze ak sa niekto zobudza s adelou tak obeduje s novym casom a zaspava so senzi senzus  Bavím sa skvele
Zaznamenané

o-yep sro
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #54 kedy: 03. Máj , 2010, 13:26:56 »

http://www.radia.sk/spravy/2048_update-bratislavou-sa-vali-rock-z-noveho-radia-aligator.html - takze spolumajitel je exfun Mravec.

Inak este existuje radio Hey, kde idu len CS songy, co ma obcas bavi pocuvat, mam to na pozicii 6  Žmurk

kde bol mravec doteraz to vsetko skrachovalo takze je to jasne
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #55 kedy: 03. Máj , 2010, 13:53:45 »

no, suhlasim len ciastocne. Moderatori sice moderuju zivo a bezprostredne, ale...asi som staromodny, ale mne zalezi, aby, ak je cielom moderovat po slovensky, tak to aj bolo po slovensky. Slavna Adela, ktora pracuje na svojom image inteligentnej osoby ma za sebou hrozne chobotiny a prekoprcnutia, ktore by si mohla odpustit, to iste jej kolega a na priklad ti, co moderuju tzv. "malu rannu show" by sa zas mohli (v dnesnom svete Si píš!!!) doucit anglictinu, pretoze neskutocne prznia mena zahranicnych skupin, spevakov atd. Ak najblizsie zaregistrujem niektore "zvlastne" spojenia typu ("ja tomu nechapem"- toto je bezne), ci sprznene mena, tak to sem pripadne napisem. Ked vstavam, mavam naladene Fun, striedavo s Vivou...ale tazko to odlisit, tieto veci su caste, a to dokonca aj u starsich moderatorov...no a tu sa cudujem dvojnasobne, nakolko nejde o "srandovne" radia, kde sa to este s odretymi usami da pochopit
Zaznamenané
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #56 kedy: 03. Máj , 2010, 15:55:15 »

no, suhlasim len ciastocne. Moderatori sice moderuju zivo a bezprostredne, ale...asi som staromodny, ale mne zalezi, aby, ak je cielom moderovat po slovensky, tak to aj bolo po slovensky. Slavna Adela, ktora pracuje na svojom image inteligentnej osoby ma za sebou hrozne chobotiny a prekoprcnutia,

Daj 3 najkriklavejsie hrozne chobotiny a prekoprcnutia.

Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
iMbUS
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #57 kedy: 03. Máj , 2010, 16:12:57 »

no prave ti moderatori co moderuju rannu sou maju anglictinu aj slovencinu celkom zmaknutu. Dokonca mali zopar krat aj take gramaticke okienko, kde vychytavali caste chyby hovorovej reci a nespisovne slova nahradzali dost malo pouzivanymi, ale zato spisovnymi vyrazmi....dnes rano Adela vyslovila slovo "krabica" ale este predtym sa opsravedlnila, ze je nespisovne, ale paci sa jej viac nez skatula :)

2pista, neviem z coho si usudil, ze ked sa mi pacia moderatori funradia, tak sledujem bulvar a pocuvam senzus...
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
udry
Hosť
« Odpoveď #58 kedy: 03. Máj , 2010, 16:54:22 »

....dnes rano Adela vyslovila slovo "krabica" ale este predtym sa opsravedlnila, ze je nespisovne, ale paci sa jej viac nez skatula :)

mne sa v "tejto suvislosti" viac páči škatula  Bavím sa skvele     
Zaznamenané
johnzo
stály hosť
Príspevkov: 1051

A ČO SI TY UROBIL PRE DOBRO SOCIÁLEHO ŠTÁTU?!

« Odpoveď #59 kedy: 03. Máj , 2010, 18:03:40 »

preco kuriev ? ved si robia svoju robotu, zastavaju (alebo by mali) poriadok. narazis aj na blbca, ale to v zasade vsade

si zabil  Bavím sa skvele ja som naopak nenarazil na normálneho policajta a ak aj hej, tak sa z neho vyklul totálny megakokot, kvôli ktorému som mal skoro trestné oznámenie na krku  Zdravíčko
Zaznamenané

keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat  Zdravíčko
gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno
[/quot
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.108 sekund, 23 otázok.