Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
23. November , 2024, 16:18:09
Strán: 1 ... 4 5 [6] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Radio ALIGATOR  (Prečítané 15785 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #75 kedy: 05. Máj , 2010, 15:08:49 »

tu vobec nejde o to, ze by ktokolvek chcel od tohto radia, aby nebodaj riesil "freudovske otazky". Podla mna je tu kazdy natolko inteligentny, aby vedel, o com toto radio je. Teda nriesime charakter radia, ale prejav moderatorov. A tiez sa tu neriesi ich styl humoru, podla mna je to vcelku OK, aj ked ani ja sa zas nemusim vkuse hihnat...

Daj moderatora, ktory splne tvoje uber naroky. Pre mna Adela, Sajfa, Pyco splnaju viacmenej idealne poziadavky na moderatora = rozhladeny, vtipny, pohotovy, prirodzeny. A ano, Gebuľu XXII som cital, ked som mal XI rokov.

PS: http://www.funradio.sk/archiv - tu su len ich keczy bez hudby, takze pre mna idealne. V podstate raz za cas sem zajdem a vypocujem si tie casti s hostami. Treba porovnat napr. s rannymi relaciami, co bezia na Exprese alebo Markize.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #76 kedy: 05. Máj , 2010, 15:46:04 »

to uz len par jedincov ako imbus zije naplno svoj zivot s fanradiom  Bavím sa skvele
to som nepochopil... :)
ja predsa vo funradiu nehladam ziadne umenie. Beriem to ako produkt zabavneho radia s tou hudbou ktoru tam hraju.
Mimochodom dnes rano som mal zapnute radio Aligator (o ktorom je aj tato tema) a na funko som prepol len ked bol vstup z hostom.
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
Iggy
inventár podniku
Príspevkov: 3139

full-time obzer

« Odpoveď #77 kedy: 05. Máj , 2010, 22:44:56 »

funradio nie je zabavne, je trapne. dookola omlete milionkrat. kedysi som mal nake mp3 z fanka, akoze vyber vtipneho, co mali aj na nete a bolo to tam tak 50:50 odpad vs. stravitelny produkt a tak 10% boli fakt klenoty. teraz uz je to len 3000-ci krat oprata ta ista volovina. presne ako opossum napisal. vtipnejsi vyhrava. akurat na fanku uz sa dlho hra bez vyhry.

hlavne si myslim, ze zo zaciatku, ked este neboli slavni, tak z toho mali prcu a fakt ich to bavilo. asi aj toto uz sa stalo obetou kazdodennej povinnosti. navyse mam pocit, ze ti, co fanku dali tento ksicht, uz sa tak zabetonovali v tej krcovito pseudohumornej polohe, ze sa inak ani vyjadrovat nedokazu. a kazdy kto do fanka teraz pride si mysli, ze inak sa to uz ani robit nesmie.
« Posledná zmena: 05. Máj , 2010, 22:45:57 od Iggy » Zaznamenané

Citácia: Rastis 07. August , 2007, 18:46:25
ale hosi no tak - sa neposerte. o nic nejde.

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #78 kedy: 06. Máj , 2010, 06:14:41 »

Daj moderatora, ktory splne tvoje uber naroky. Pre mna Adela, Sajfa, Pyco splnaju viacmenej idealne poziadavky na moderatora = rozhladeny, vtipny, pohotovy, prirodzeny. A ano, Gebuľu XXII som cital, ked som mal XI rokov.

PS: http://www.funradio.sk/archiv - tu su len ich keczy bez hudby, takze pre mna idealne. V podstate raz za cas sem zajdem a vypocujem si tie casti s hostami. Treba porovnat napr. s rannymi relaciami, co bezia na Exprese alebo Markize.

nemam osobny rebricek moderatorov, takze asi ti tu ziaden nedam. Ja ti neberiem, ze su pohodovi, naozaj v mnohych pripadoch mozno aj su, pre mna nie su, ako sa hovori, mojou parketou. Co sa pred asi 2 rokmi hralo v telke, taka hitparada klasickych slovenskych hitov, tak tam mi napriklad na 100% pasovala Jarka Hargasova. Mala prirodzeny prejav, v tej konkretnej hitparade sa svojej ulohy zhostila celkom super a urcite sprijemnila celu relaciu, ci cyklus relacii...Urcite by sme nasli aj relacie, kde sa tebou spominani moderatori blysli, ale ani namatkou si teraz neviem spomenut, lebo ma nic nechytilo. Je jasne, ze Fun je hlavne o zabave, ja som len podotkol, ze su aj pripady, ked treba vediet aj po anglicky a po slovensky,a to mnohi (zdaleka sa to netyka len tohto radia) nezvladaju. Mala ranna show je casto toho prikladom, ale ani Adela so Sajfom sa obcas potknu, a to bohuzial, sposobom, ktory sa im zda byt uplne super. A pritom to super nie je.
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku

full-time obzer

« Odpoveď #79 kedy: 06. Máj , 2010, 10:09:38 »

Bonus: O jingle sa postaral Jan Hangoni a naspievala ich Andy Zimanyiova.  Ja som čert..
aj tie "anglicke" ? lebo to je ziva katastrofa... "rejdijo eligejtr aj lav rakenrol"

no ale teda furt je to ako celok pocuvatelnejsie, nez zvysok frekvencneho spektra...
Zaznamenané

ked ti baba povie, ze si ju na chuja opichal, tak co? vynadas jej, ze ta nemoze kritizovat lebo nema vtaka?
iMbUS
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #80 kedy: 06. Máj , 2010, 10:50:53 »

Od andrey som pocul iba jeden, teda co som spoznal podla hlasu.
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
opossum
stály hosť
Príspevkov: 1039

píš jako očuješ, hraj jako očuješ!

« Odpoveď #81 kedy: 06. Máj , 2010, 12:20:33 »

ono, nebola ta otazka polozena mne, ale aby som to este doplnil: neviem, kto z moderatorov je lepsi, ako spominani z FUN radia, pretoze ja som prestal rozhlas pocuvat tak pred 5 rokmi uplne, a to prave koli tomu, ze aj dobre radia sa postupne strasne skomercionalizovali. Pocuval som svojho casu Zlinske AZ Radio, teraz je premenovane na Radio MAX (tusim), ale jeho uroven klesla prave na tu uroven, ako mnohych inych...A co sa tyka toho, pustit si FUN radio na "prebudenie", tak volim radsej ine sposoby :)
Zaznamenané
Iggy
inventár podniku

full-time obzer

« Odpoveď #82 kedy: 06. Máj , 2010, 13:42:42 »

snazim sa dnes v robote pustat ten aligulator a mam dalsi postreh - mizerny prijem.
fungujem ako rusicka, susti to podla toho, kde si v kancli sadnem.
zaujimave, ze radia na 96.6 a 95.6 na to netrpia.
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #83 kedy: 06. Máj , 2010, 14:12:24 »

a ake radia su na tych frekvenciach ? kazde vysiela s inym vykonom a aj to iste radio moze na roznych frekvenciach vysielat s inym vykonom, tazke asi preto - predsalen je to male radio, zatial si to nemoze dovolit  :)
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #84 kedy: 06. Máj , 2010, 14:15:45 »

aligator ma antenu na streche technopolu, takze asi to nebude nic extra. co som postrehol ale, kedze som pocuval pomerne casto predtym v aute metropolu, tak aligator ma horsie pokrytie. neviem ci maju nizsi vykon alebo je viac zadrbane pasmo...proste horsejse chytam  :)

hlasky a la "láv rak mjuzik" su na pousmiatie, ale muziku som neprepou ani raz, paci sa mi ako zatial hraju.
Zaznamenané

o-yep sro
iMbUS
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #85 kedy: 08. Máj , 2010, 00:41:35 »

signal nahovno. aj doma v starom meste nam to chrci, v aute v pohode.
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
kubog
miestny štamgast
Príspevkov: 2403

« Odpoveď #86 kedy: 08. Máj , 2010, 08:19:49 »

V aute v Blave miestami zachrčí, doma v Bernolákove to chytám krásne čisto čo ma prekvapuje, takisto aj cesta autom za blavou až ku mne domov je v pohode  Na zdravie!
Zaznamenané
Strán: 1 ... 4 5 [6] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.044 sekund, 23 otázok.