Marian.Radosovsky
|
|
« kedy: 14. Máj , 2010, 22:38:51 » |
|
Tak, dnes som si od známeho kúpil konečne svoj prvý poriadny aparát... Ide konkrétne o Marshall JCM2000 TSL60 a zatial som s nim spokojny... Po menších obavách, ako mi sadne zvukovo, som sa chvalabohu rýchlo upokojil a môžem konštatovať, že som veľmi spokojný... (hlava je postavena na gitaristovom boxe)
|
|
|
Zaznamenané
|
Všetko je najprv v hlave, srdci a prstoch, až potom v drahých gitarách a efektoch.
|
|
|
Marian.Radosovsky
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 14. Máj , 2010, 22:41:52 » |
|
Je to zatiaľ fotené iba mobilom a bez srandičiek, efektov, megafootswitchu a podobných hovadín ... Ak by to niekoho z vás zaujímalo, potom sem pridám aj niečo viac
|
|
« Posledná zmena: 14. Máj , 2010, 22:43:07 od Marian.Radosovsky »
|
Zaznamenané
|
Všetko je najprv v hlave, srdci a prstoch, až potom v drahých gitarách a efektoch.
|
|
|
bigbadbrad
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 14. Máj , 2010, 22:42:59 » |
|
zvladne to aj nejaky hi-gain?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Marian.Radosovsky
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 14. Máj , 2010, 22:44:52 » |
|
No veď tam práve boli moje obavy, či to uhrá aj hi-gain... Myslím, že to uhrá úplne v pohode... Má to proste tlak a to potom ani toho gainu toľko nepotrebuješ, aby to zase nebol piesok... Ale určite sa tam dá nastaviť aj dobrý hi-gain, je len otázka vkusu, ako ti to bude vyhovovať, pretože potom to má takú tendenciu vydávať zvuky a lá piesok...
|
|
« Posledná zmena: 14. Máj , 2010, 22:47:03 od Marian.Radosovsky »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Locksmith
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 3186
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 14. Máj , 2010, 22:55:45 » |
|
pekne. a aky styl na tom hodlas hrat?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
GHS
Hosť
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 14. Máj , 2010, 23:12:01 » |
|
Gratulujem k peknemu zvuku.Ale nakolko sme susedia ... co tak poskusat ten aparatik spolu???
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 14. Máj , 2010, 23:43:33 » |
|
pekny aparat. nafot aj so vsetkym, tomu sa clovek vzdy potesi
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
Marian.Radosovsky
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 15. Máj , 2010, 08:37:32 » |
|
pekne. a aky styl na tom hodlas hrat?
S kapelou hrame taky moderný rock, mozno miestami hard rock... Nieco na styl Creed, Alter Bridge, tvrdsi Nickelback... Hádam som sa trafil... Keď si to tak spätne pozerám, čo som napísal, tak by sa do toho hodil viac zvuk Mesy, ale snáď sa Marshall nenechá zahambiť...
|
|
« Posledná zmena: 15. Máj , 2010, 08:43:27 od Marian.Radosovsky »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Marian.Radosovsky
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 15. Máj , 2010, 08:39:03 » |
|
Gratulujem k peknemu zvuku.Ale nakolko sme susedia ... co tak poskusat ten aparatik spolu??? Čau ... Fiha, susedia? To som ani nevedel, že je tu viac Leopoldovčanov ... No jasné, môžeme, ale skúšobňu máme v Trnave a ešte zatiaľ nemám box, tak asi až potom by sa dalo...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Marian.Radosovsky
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 15. Máj , 2010, 08:41:14 » |
|
pekny aparat. nafot aj so vsetkym, tomu sa clovek vzdy potesi
No, ono toho zatiaľ moc nie je a predpokladám, že by toho moc nebolo, ani keby boli peniaze... Mám radšej, keď mám čo najmenej vecí a môžem sa spoliehať len na seba a aparát... Takže určite pribudnú fotky aj s ostatnými ´´drobnosťami´´.
|
|
« Posledná zmena: 15. Máj , 2010, 08:42:02 od Marian.Radosovsky »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
lubochlast
pravidelný návštevník
Príspevkov: 286
www.bandzone.cz/oldrockers
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 16. Máj , 2010, 07:28:21 » |
|
Majo, gratulujem v peknej lampovej hlave a nech ti dobre poslúži.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Marian.Radosovsky
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 16. Máj , 2010, 12:19:05 » |
|
Majo, gratulujem v peknej lampovej hlave a nech ti dobre poslúži.
Lubino dakujem, snad sa niekedy stretneme na nejakom podiu a vypocujes si ju... Pripadne si ju aj ´´okoštuješ´´...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Sammko
pravidelný návštevník
Príspevkov: 625
muck :-*
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 16. Máj , 2010, 14:04:25 » |
|
gratulujem ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Marian.Radosovsky
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 16. Máj , 2010, 19:18:30 » |
|
Mnohokrat ti dakujem za ochotu, ze si to sem vobec hodil... Bohuzial, je to na opacnom konci republiky Ale fakt dakujem
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Marian.Radosovsky
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 16. Máj , 2010, 19:20:03 » |
|
A vobec, vsetkym dakujem, za ´´gratulacie´´ ... A ze ste nad tym neohrnuli nos... Celkom ste ma potesili pani...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|