Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
01. November , 2024, 22:32:01
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 22 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: GITARIÁDA 2010  (Prečítané 76389 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #45 kedy: 06. September , 2010, 09:07:02 »

lol toto je choroba kazdeho fora, ze ked sa niekto zacne ohovarat, tak hned sa tu zjavi dotycny, resp znamy alebo inak zainteresovany  ha ha ha

ak to je jediny sposob ako pritiahnut celebrity aby nas mali co naucit tak potom to beriem.. hmm koho tu este nemame?
Zaznamenané

jtakac
miestny štamgast
Príspevkov: 1702

« Odpoveď #46 kedy: 06. September , 2010, 09:17:15 »

ja si tiez myslim, ze sutaze typu, kto je lepsi gitarista, klavirista, maliar, sochar, kadernik, aranzer kvetin...su uplne zbytocne, lebo toto sa neda merat, umenie je o pocitoch, nie o fyzikalnych velicinach. Skor by som bral taketo podujatie ako prehliadku mladych talentov, kde by sa nehodnotilo, kto je prvy, druhy, treti..ja viem akurat rozoznat smatlaveho gitaristu a dobreho gitaristu, ale ked ich hra viac dobrych, tak to uz je cisto o mojom pocite z toho ktoreho gitaristu.

Ale zelam organizatorom, nech sa podujatie vydari, uz len chut taketo nieco zorganizovat v dnesnych casoch sa ceni.
Zaznamenané

mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #47 kedy: 06. September , 2010, 10:19:36 »

YES! Matus Mosko, Viktor Cotiofan.. chlapci, spravte mi radost a vyhrajte to mate na to..
(lacrosse.. ty to budes mat kua tazke ale verim ze sa nedas zotriet tiez)
viva sportovemu metalu a porovavaniu si ze kto ma vacsi a rychlejsi  Bavím sa skvele cest praci
milé od teba ha ha ha
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #48 kedy: 06. September , 2010, 10:53:38 »

EUGEN PÁL BALÁŽ ? jeho som videl hrat v kosiciach v takej cover kapele ac dc, slo mu to riadne teda, myslim ze bude sa na co tesit

Ano, hraval v Sexite a teraz hra v AC/DC revivale. Hra fajn. Prvykrat v zivote som asi pred 25 rokmi videl a pocul hrat Malmsteena niekym, ako je on, teda z amaterskej sceny a slo mu to vynimocne dobre. Bol to vzdy skvely hrac s feelingom, aj to co robi teraz, robi dobre, zazil som jeho novy band u nas v meste a bola to zabava. Hra s prehladom a s rezervou, ktoru citit, naozaj klobook dole
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #49 kedy: 06. September , 2010, 10:55:18 »

kks to je jak zly sen.. niekto kto hra 25 rokov si ide zvysit onee  Bavím sa skvele by som bol zvedavy ako sa vude tvarit kebyze mu spravi analnu fisuru tuto mas lacrosse  Bavím sa skvele
Zaznamenané

vikur
VIP
stály hosť
*
Príspevkov: 1422

hejter

« Odpoveď #50 kedy: 06. September , 2010, 10:56:07 »

mozno chce vyhrat ten modry ibanez a bude chciet byt treti  :)
Zaznamenané

prs a bogner co ine?
http://jurajduc.com
yngwinier
stály hosť

« Odpoveď #51 kedy: 06. September , 2010, 11:00:31 »

kks to je jak zly sen.. niekto kto hra 25 rokov si ide zvysit onee  Bavím sa skvele by som bol zvedavy ako sa vude tvarit kebyze mu spravi analnu fisuru tuto mas lacrosse  Bavím sa skvele
sak uz nebud taky, ved preco by nemohol ist??? Neviem, ja velmi nepoznam historiu Gitariady, ale pokial viem, tak este za komunizmu bolo cosi take a tam sa tiez chodili producirovat zavedeni gitaristi...ale mozem sa mylit...
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #52 kedy: 06. September , 2010, 11:01:44 »

Ano, hraval v Sexite a teraz hra v AC/DC revivale. Hra fajn. Prvykrat v zivote som asi pred 25 rokmi videl a pocul hrat Malmsteena niekym, ako je on, teda z amaterskej sceny a slo mu to vynimocne dobre. Bol to vzdy skvely hrac s feelingom, aj to co robi teraz, robi dobre, zazil som jeho novy band u nas v meste a bola to zabava. Hra s prehladom a s rezervou, ktoru citit, naozaj klobook dole

Prid sa nastahovat do nasho mesta, garantujem ti, ze ho budes vidiet a pocut hrat kazdy den az kym tu neskapes. Pojdes do hocjakej krcmy, baru, restauracie, cez namestie, cez detske ihrisko, na pingpongovy turnaj, ci bude piatok alebo pondelok.. vsade uvidis hrat sexit. Ked uz toho budes mat konecne pokrk, tak sa akoze rozpadnu a clenovia zalozia dve rovnake kapely a budu vsade dvakrat tolko hravat... a ked si povies ze toto uz nemoze byt pravda a dokaze to vyriesit len prestahovanie na sibir alebo magnum do ust tak si este obe sexity popri tom zalozia hardrockove revival bandy aby mohli hravat 4x tolko
Zaznamenané
yngwinier
stály hosť

« Odpoveď #53 kedy: 06. September , 2010, 11:04:19 »

Prid sa nastahovat do nasho mesta, garantujem ti, ze ho budes vidiet a pocut hrat kazdy den az kym tu neskapes. Pojdes do hocjakej krcmy, baru, restauracie, cez namestie, cez detske ihrisko, na pingpongovy turnaj, ci bude piatok alebo pondelok.. vsade uvidis hrat sexit. Ked uz toho budes mat konecne pokrk, tak sa akoze rozpadnu a clenovia zalozia dve rovnake kapely a budu vsade dvakrat tolko hravat... a ked si povies ze toto uz nemoze byt pravda a dokaze to vyriesit len prestahovanie na sibir alebo magnum do ust tak si este obe sexity popri tom
zalozia hardrockove revival bandy aby mohli hravat 4x tolko

tak to si z Roznavy? Ja som z Moldavy, takze to trochu poznam, je to asi podobny jav, ako bol kedysi Color Box neboheho S. Jambora. Ale nemylis sa, Sexit este stale existuje?
Zaznamenané
Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #54 kedy: 06. September , 2010, 11:04:41 »

pozeram ze z tej ceskej republiky sa bud ludia neprihlasili alebo neboli dost dobri. normalne by som sa na to finale siel pozriet.
« Posledná zmena: 06. September , 2010, 11:05:46 od Locksmith » Zaznamenané
Locksmith
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #55 kedy: 06. September , 2010, 11:07:51 »

ja vobec netusim kto je ten clovek zo sexitu ale lacross hra dobre a drzim mu palce. je tam v tom zozname este niekto tu z fora? pozeram ze viktor tam je. kto este?
Zaznamenané
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659

« Odpoveď #56 kedy: 06. September , 2010, 11:11:09 »

Ale nemylis sa, Sexit este stale existuje?

Ja sa snazim robit vsetko pre to, aby ma obchadzali informacie ohladom diania roznavskej undergroundovej hardrockovej sceny, ale za posledny mesiac som bol asi 4x vonku, z toho 3x som presiel okolo miesta, kde hrali sexit, v akej zostave to uz neviem..
Zaznamenané
Locksmith
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #57 kedy: 06. September , 2010, 11:13:32 »

mohla by to nejaka internetova tv davat:) do bb s ami len tak na otocku nechce tusim. nahrajte to niekto alebo ja neviem. chcem to vidiet.
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #58 kedy: 06. September , 2010, 11:30:58 »

OMG, Pán Blamáž sa uz kam nevotrie. nestaci, ze niet takeho dna, aby som si vysiel vonku a nestretol v nejakej zajebanej krcme alebo hockde hrat Pána Blamáža so sexitom.. a toto robia už 20 rokov a nedokazu prestat..

Asi nehrajú tak zle, prípadne iní horšie.. Videl som ich v Košiciach v pube asi pred 10 rokmi a bolo to fajn. Keby si radšej menej mudroval a zbytočne neohováral..
Zaznamenané

palii
miestny štamgast
Príspevkov: 1608

« Odpoveď #59 kedy: 06. September , 2010, 12:02:07 »

Prid sa nastahovat do nasho mesta, garantujem ti, ze ho budes vidiet a pocut hrat kazdy den az kym tu neskapes. Pojdes do hocjakej krcmy, baru, restauracie, cez namestie, cez detske ihrisko, na pingpongovy turnaj, ci bude piatok alebo pondelok.. vsade uvidis hrat sexit. Ked uz toho budes mat konecne pokrk, tak sa akoze rozpadnu a clenovia zalozia dve rovnake kapely a budu vsade dvakrat tolko hravat... a ked si povies ze toto uz nemoze byt pravda a dokaze to vyriesit len prestahovanie na sibir alebo magnum do ust tak si este obe sexity popri tom zalozia hardrockove revival bandy aby mohli hravat 4x tolko
Bavím sa skvele mizeria, predstavujem si to nejak takto ako pise pista vandal:

* alegoricky voz.mp3 (2007.75 KB - stiahnuté 175 krát.)
Zaznamenané
Strán: 1 2 3 [4] 5 6 ... 22 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.096 sekund, 23 otázok.