Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
01. November , 2024, 18:26:00
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 22 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: GITARIÁDA 2010  (Prečítané 76328 krát)
0 užívateľov a 21 Hostí prehliada túto tému.
Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #75 kedy: 06. September , 2010, 22:44:15 »

mne sa tato myslienka velmi paci. jasne ze to nieje sport ze kto zahra rychlejsie. ale hra na gitare sa predsa da pekne porovnavat. preco sa nesocializovat miesto toho vysedavania za pc:)
Zaznamenané
Doldy
Hosť
« Odpoveď #76 kedy: 07. September , 2010, 06:57:17 »

lepsie dat nejake 4 skladby na vyber ktore budu povinne... 

Fuuha zíram tak takto som to uz vobec nemyslel...
Zaznamenané
kubog
miestny štamgast
Príspevkov: 2403

« Odpoveď #77 kedy: 07. September , 2010, 08:30:19 »

Myslím, že reagoval skôr na futoxa  Zdravíčko
Zaznamenané
aty beres
nováčik
*
Príspevkov: 13

« Odpoveď #78 kedy: 07. September , 2010, 22:10:23 »

Nenechajte si ujst finale sutaze GITARIADA - 25. 9. 2010 v Dome kultury v Banskej Bystrici od 13:00 hod. A samozrejme si nenechajte ujst koncert vitazov vecer v KLUBE 77 (www.klub77.eu)

Vstupenky platia na sutaz v Dome kultury aj na koncert vitazov v Klube 77 a su zlosovatelne o notebook ZERO v hodnote 1000€. PREDPREDAJ VSTUPENIEK zacina uz 13. 9. v hudobninach BIG MUSIC Banska Bystrica (www.bigmusic.sk)

Cerstve info kazdy den na:
www.facebook.com/gitariada
Zaznamenané
swordy
miestny štamgast
Príspevkov: 1888

« Odpoveď #79 kedy: 07. September , 2010, 22:29:39 »

Od nas z nasej flamencovej bandy sa za basu dostal do finale Mario Polonyi. Je to asi najlepsi basak s akym som kedy hral, tak tam ideme ako jeho doprovod, tak sa stretneme :D
Much- ked uz tam budem, tak nieco mozme spolu oprasit , ne ?:D
Zaznamenané

cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #80 kedy: 08. September , 2010, 10:38:30 »

bude sa dat si potom v 77micke s finalistami aj zajamovat? Na zdravie!
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #81 kedy: 08. September , 2010, 10:41:15 »

gitarionanada 2010.. aj by som siel kuknut ale banska bystrica v tak sichravom pocasi je tazky depres tak nam spravte radost aj na dialku hosi..
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #82 kedy: 08. September , 2010, 10:42:18 »

inak.. ked si kupim listok na dialku a poslem ho tam so svojim menom a nezucastnim sa, tak stale som v hre o notebook? lebo sak pekna cena to je.. tak ci sa neoplati skusit stastie..  :)
Zaznamenané

killo
stály hosť
Príspevkov: 1353

« Odpoveď #83 kedy: 08. September , 2010, 11:36:09 »

Inak kaolko aj mna by nový notebook potešil...keby tá BB nebola tak daleko tak by som sa aj došiel pozrieť.  Takéto prehliadky sú fajn..človek aspoň vie, ktorému gitaristovi sa má potom vtierať :-D
Zaznamenané

Captain SEXXX !!
Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #84 kedy: 08. September , 2010, 13:15:17 »

Kks ten notebook je dost velke lakadlo, ak vezmem do uvahy, kolko platiacich divakov moze byt na takejto akcii.  Beeee

http://www.gitariada.sk/program.html
Rozumie niekto tomu programu? Aky je rozdiel medzi prezentáciou súťažiacich o 10tej a samotnými finálovými kategóriami (a v podstate aj koncertom víťazov)?
« Posledná zmena: 08. September , 2010, 13:15:33 od Misko » Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #85 kedy: 08. September , 2010, 13:18:22 »

gitaristov asi predstavia naraz nejak.. ze budu stat na podiu povedia asi ich meno a nejake zazemie nech maju ludia predstavu.. a potom ide prva zvuk skuska a prvy sutaziaci.. az do posledneho sutaziaceho. zrejme dojde k nejakemu sciatniu bodov alebo hlasov..  vyhlasenie vysledku.. prepdokladam ze vitazna pesnicka vyhercu padne este raz teda..  klasicka struktura vcelku zrozumitelna..  ak sa bojis ze nestihnes zaciatok tak- ano nestihnes  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 08. September , 2010, 13:30:14 od kaolko » Zaznamenané

aty beres
nováčik
*
Príspevkov: 13

« Odpoveď #86 kedy: 08. September , 2010, 17:04:27 »

Ahojte, no nie je to celkom tak ako napisal kolega vyssie ale takmer...

Je to vcelku jednoduche pre divakov - ZACIATOK FINALE JE OD 13:00. Do 18:00 sa hra, sem tam 30 minut pauza na pivko a zachod. Potom je polhodina pre porotu na dokoncenie hodnotenia (hodnotia priebezne - uz sa len porovnaju a zrataju body) a potom sa vyhlasuju vysledky. Este prebehne losovanie vstupeniek o notebook, zahra specialny host a ide sa do Klubu 77. Tam zahra vitaz z kazdej kategorie. Pred zaverom oficialneho vecera zahra host Rony Janecek  a potom Jam Session. do rana bieleho - kto chce, s kym chce a ako chce... :o) Vstupenky an Gitariadu platia aj do Klubu 77.

Tesime sa na vasu ucat pani muzikanti.
www.gitariada.sk
www.facebook.com/gitariada
Zaznamenané
iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #87 kedy: 14. September , 2010, 08:24:12 »

Jaj lenivi blavaci. 200kilakov je vela? Ved sadnem do auta a za 2hodiny sedim v BB v kulturaku.

Ja lutujem, ze som sa neprihlasil ako sutaziaci, tak aspon na finale pojdem pozriet.
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
yngwinier
stály hosť
Príspevkov: 1024

« Odpoveď #88 kedy: 14. September , 2010, 08:39:24 »

dajte vediet, kto tam idete, zaujima ma aj Eugen Pál Balázs, ako mu to bude hrat a podobne.
Vopred dakujem
Zaznamenané
Viktor
pravidelný návštevník
Príspevkov: 237

« Odpoveď #89 kedy: 15. September , 2010, 18:51:43 »

napadlo ma ze by sa to zislo steleviznit tak som napisal do stv ako namet. povedali ze preposlali regionalnemu vysielaniu bb. tak hadam bude aspon kratka reportaz. dal som vediet aj kamosovi ktory ma kamaratku ktora ma kamaratku v markize keby ich to zaujalo nech sa zastavia. ved je to skoda aby sa o tom telka nezmienila, ked si porovnate tie hovadiny v talentmanii (tancujuca alkoholicka, vodenie zvierat, ci transvestit co sa chce ukazat v telke).

tiez kukam na tu lenivost ze internetova telka a sutaz cez videointernet, a poslat mp3 mailom a naco sutaz. to si mozem rovno teraz zapnut webkameru - to by nemalo uroven, lepsie je to takto kulturne v kulturnom dome.

Ci je nieco daleko a blizko je tiez pomerne relativne. Ale da sa to presne vypocitat ako kilometrova vzdialenost a vplyv koeficientov L - lenivost, ZP - zle pocasie, D - depka, V -vyznam : vzd.rel.=KM x L x ZP x D / V.
Tak moze nastat aj situacia ze Dream T. v Nemecku je pre niekoho zo Slovenska blizsie ako Gitariada v BB.

Zaznamenané
Strán: 1 ... 4 5 [6] 7 8 ... 22 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.079 sekund, 23 otázok.