Bolo to cele velmi prijemne. Ludi mohlo byt tak cca 150. Co mne pride dost malo. Cakal som trochu viac. Ale sudiac podla kapacity saly, ocakavali organizatori priblizne takuto ucast. Neviem sice na zaklade coho ju ocakavali, ale trafili sa dost presne.
Priestor bol fajn, vacsinu casu prijemny zvuk, velkost podia, svetla, napad s rozdelenim podia na 2 casti, kedy jeden interpret hra a druhy sa za oponou pripravuje je excelentny...neni co vytknut. Akurat mohol byt aj nejaky stanok s jedlom resp. aspon normalny bufet a nie ten, co bol, made in 1987. A tiez nerozumiem preco nemali sponzori nejake ministanky pred salou. Medzi jednotlivymi kolami boli aj 30-40 min. pauzy a ludia, ked nemaju co robit, tak by ten cas v tych stankoch aj mozno radi stravili.
Zaskocili ma 2 veci. Za prve uroven niektorych sutaziacich. Bolo tam niekolko sutaziacich, pri ktorych som mal dojem, ze som na tom podiu mohol stat aj ja s marimbou v ruke a dojem z vystupenia by bol rovnako "zly".
Viem, ze v niektorych kategoriach sa prihlasilo len zopar sutaziacich, ale napr. prave v rockovej bolo prihlasok najviac a teda cakal som, ze tam budu v priemere hrat vacsie zvery(i?).
A dalej ma zaskocila celkova hodnota, v ktorej boli ceny venovane od sponzorov pre vitazov. Som ocakaval par zvukovych kariet a jednu dve lacne gitary. A prosim pekne vsetky ceny dokopy mohli mat dobrych 10000e. Ked to vsetko ponosili na podium, tak som myslel, ze sa mi sniva. Treba zacat cvicit na dalsi rocnik.
Gratulujem Adamovi Noskovi, cenu si podla mna objektivne (z hudobneho kvalitativneho hladiska) zasluzil on. I ked za seba musim subjektivne povedat, ze Adam Micinec ma bavil viac. Ten chalan bol uplne urvaty z retaze. Ked som zavrel oci, tak som mal dojem, ze su 80te roky a som na koncerte nejakeho hard-rock-metaloveho guitar hera. Jeho vystupenie malo uplne svojsku atmosku. A ocenili to aj divaci najviac hlasmi... Obaja adamovia klobuk dole.
Este k tomu Balazovi. To bol pre mna skor taky showman sasek, ktory mal svoju show ale ozaj zmaknutu. Hracsky ani hudobne ma vobec nezaujal. Ale vyborne sa nanho kukalo. Uplne nanho sedela "cena za vesmirnu vynimocnost". Bohvie odkial sem prisiel.
A este jednu vec. Z basakov ma vyslovene nezaujal ani jeden (ak teda neratam Scheuflera :D ). Asi nemam zmysel pre ten nastroj, ale celkom ma okrem par svetlych momentov, nudili.
A predsalen este jednu vec. Scheufler je PAN MUZIKANT. Normalne vaham, co vie lepsie. Ci spievat alebo drtit na base. 10/10.