Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
01. November , 2024, 16:39:37
Strán: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 22 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: GITARIÁDA 2010  (Prečítané 76298 krát)
0 užívateľov a 23 Hostí prehliada túto tému.
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #150 kedy: 27. September , 2010, 08:28:08 »

uz viem co mi to pripomina aj vyzorom aj atmoskou ...Marty Friedman!   Som frajer
Ciste 80ties. Adam sa naucil cestovat v case.

uplne jak Friedman :) presne tak..  skoda toho bubenika lebo ak tam aj zakopol tak vacsinou kvoli nemu, plave jak nasa podlaha
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #151 kedy: 27. September , 2010, 08:44:04 »

sranda ze ten Balaz mal pripravenu celu sadu rnovych strun rovno na hlave.. pride mi to ako exhibicia s tym menenim strun a nie ako nahoda.. :) nepoznam moc gitaristov co maju na hlave vzdy poruke celu novu sadu strun a vacsinou ked ju jenbu tak vyzeraju skor zhrozene nez pobavene  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Locksmith
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3186

« Odpoveď #152 kedy: 27. September , 2010, 08:45:31 »

zrejme ako ich tam tak exhibicne natahuje, tak mu obcas struna praska, tak s tym trocha ratal ze sa to moze stat. ale pochybujem ze by po tom tuzil.

ten adam micinec je vyborny. on kde inak hra?
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #153 kedy: 27. September , 2010, 08:47:06 »

hra v kapele Sunity :) .. co ho poznam a co spominal tak buduci rok by chcel ist studovat filmovu kompoziciu do norska..  na klavir hra podla mna este okusok lepsie nez na gitare  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Locksmith
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #154 kedy: 27. September , 2010, 08:48:05 »

na klavir hra podla mna este okusok lepsie nez na gitare  Bavím sa skvele

tak to je skandal
Zaznamenané
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #155 kedy: 27. September , 2010, 08:49:00 »

.....pripájam sa ku gratuláciam  Zdravíčko gratulujem Adam  Na zdravie! ....

....pekne zahraté, perfektný nápad zahrať hviezdne vojny  Na zdravie! ....
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13057

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #156 kedy: 27. September , 2010, 08:50:46 »

Tak po zhliadnuti tych dvoch linkoch tu budem asi sam, ktoremu sa to nepaci...  Smútim
Pride mi to velmi vatove, take vseliake, vela halu, kirkovsky ton, ktory ja zasa z duse nemam rad... neviem no. Jednoducho sa mi to nepaci + tie sulanice bezozmyslu.  Je mi do plaču Takych gitaristov je ozaj plny YT, hlavne japoncikov.

Na Adama som zvedavy, ten ma vzdy prekvapil.
Zaznamenané

Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #157 kedy: 27. September , 2010, 08:51:32 »

Sunity hraju 22.10 v RocknRoll klube a tusim 12.11 v randali. Treba sa prist pozriet na Friedmana zo stredneho Slovenska.
Zaznamenané
Locksmith
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #158 kedy: 27. September , 2010, 08:52:33 »

branko mozno nebudes sam, snad sa este niekto rokmi najde:) aspon jeden.
Zaznamenané
borax
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 71

« Odpoveď #159 kedy: 27. September , 2010, 08:55:07 »

sranda ze ten Balaz mal pripravenu celu sadu rnovych strun rovno na hlave.. pride mi to ako exhibicia s tym menenim strun a nie ako nahoda.. :) nepoznam moc gitaristov co maju na hlave vzdy poruke celu novu sadu strun a vacsinou ked ju jenbu tak vyzeraju skor zhrozene nez pobavene  Bavím sa skvele

....Eugen má vždy struny pripravené (po ruke),ráta s tým,že mu nejaká rupne,keďže,ako sám vraví,strašne veľa "pákuje"
Zaznamenané

FENDER STRATOCASTER
Marshall JCM 2000 DSL 100
Marshall 1960B
Marshall EH-1 Echohead
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #160 kedy: 27. September , 2010, 08:56:01 »

Tak po zhliadnuti tych dvoch linkoch tu budem asi sam, ktoremu sa to nepaci...  Smútim
Pride mi to velmi vatove, take vseliake, vela halu, kirkovsky ton, ktory ja zasa z duse nemam rad... neviem no. Jednoducho sa mi to nepaci + tie sulanice bezozmyslu.  Je mi do plaču Takych gitaristov je ozaj plny YT, hlavne japoncikov.

ak mi ukazes na slovensku dalsieho 19 rocneho chalana s takymto prejavom tak beriem, ale myslim ze ich tu moc nebeha..  si sa mal prihlasit do tej sutaze, verim ze by si obsadil vsetky 3 miesta vo vsetkych kategoriach  Bavím sa skvele
mozem vediet v akej kapele hras?  Bavím sa skvele stay brutal
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13057

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #161 kedy: 27. September , 2010, 08:57:48 »

ak mi ukazes na slovensku dalsieho 19 rocneho chalana s takymto prejavom tak beriem, ale myslim ze ich tu moc nebeha..  si sa mal prihlasit do tej sutaze, verim ze by si obsadil vsetky 3 miesta vo vsetkych kategoriach  Bavím sa skvele
mozem vediet v akej kapele hras?  Bavím sa skvele stay brutal
Kubo Tirco, skryl by ho do vrecka podla mna. Aj ked on ma tiez Metallicu v uchu. Smútim  Bavím sa skvele
Ja som uz stary na taketo sutaze..   Bavím sa skvele Ale sak ty si sa mohol... dal by som ti axe, keby si vyhral 4. miesto.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #162 kedy: 27. September , 2010, 08:58:53 »

....Eugen má vždy struny pripravené (po ruke),ráta s tým,že mu nejaká rupne,keďže,ako sám vraví,strašne veľa "pákuje"

tak potom beriem spat.. respekt, vela ludi by to rozhodilo.. no ale ine som chcel- podla mna to mal dost tazke v tej sutazi.. dam ruku do ohna za to ze porota velmi prihliadala na fakt kolko ma rokov (cize to kolko casu mal na to aby sa dostal na takuto uroven) inak, mne sa z tohto zaznamu jeho vystupenie nepaci.. dokopy tam zahral par obohratych fraz specifickych pre  dany zaner a zameral sa na to co tam nikoho asi ani tak moc nezaujimalo - exhibicia, krc, kopanie nohami..
Zaznamenané

garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #163 kedy: 27. September , 2010, 09:00:52 »

....podľa mňa ten chalan tam ukázal dosť techniky a má ju celkom aj zmáknutú....keby bol chcel všetko ponastavovať ako potrebujem tak tam mohol len s nastavovaním halov a kktín stráviť pól dňa a na to čas zrejme nebol....
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #164 kedy: 27. September , 2010, 09:02:10 »

Kubo Tirco, skryl by ho do vrecka podla mna. Aj ked on ma tiez Metallicu v uchu. Smútim  Bavím sa skvele
Ja som uz stary na taketo sutaze..   Bavím sa skvele Ale sak ty si sa mohol... dal by som ti axe, keby si vyhral 4. miesto.  Bavím sa skvele

gitarista z coolaction? :) co ja viem.. a podla akej mierky by sme ich teda porovnavali? podla sily, vytrvalosti alebo schopnosti zaujat? lebo Tirca som videl, hra pekne a vyzera ako geneticka mutacia Pala Chodelku dokonca by som povedal ze zdiela jeden cely par chromozomov spolocny a poznam aj Adama Micinca a stale si myslim ze by ho teda do toho vrecka neschoval.. jedine ze by sa mu tam sam Adam chcel skryt..
Zaznamenané

Strán: 1 ... 9 10 [11] 12 13 ... 22 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.089 sekund, 23 otázok.