Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
01. November , 2024, 14:27:40
Strán: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 22 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: GITARIÁDA 2010  (Prečítané 76131 krát)
0 užívateľov a 5 Hostí prehliada túto tému.
borax
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 71

« Odpoveď #165 kedy: 27. September , 2010, 09:06:06 »

tak potom beriem spat.. respekt, vela ludi by to rozhodilo.. no ale ine som chcel- podla mna to mal dost tazke v tej sutazi.. dam ruku do ohna za to ze porota velmi prihliadala na fakt kolko ma rokov (cize to kolko casu mal na to aby sa dostal na takuto uroven) inak, mne sa z tohto zaznamu jeho vystupenie nepaci.. dokopy tam zahral par obohratych fraz specifickych pre  dany zaner a zameral sa na to co tam nikoho asi ani tak moc nezaujimalo - exhibicia, krc, kopanie nohami..

...ak budeš mať niekedy možnosť,pozri si ho "live",fakt to stojí za to.....
Zaznamenané

FENDER STRATOCASTER
Marshall JCM 2000 DSL 100
Marshall 1960B
Marshall EH-1 Echohead
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #166 kedy: 27. September , 2010, 09:06:26 »

tak uz to nenatahujte.. kde je to posledne video z vystupenia Adama Nosku? na to sa tesim vcelku :)
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13057

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #167 kedy: 27. September , 2010, 09:07:09 »

....podľa mňa ten chalan tam ukázal dosť techniky a má ju celkom aj zmáknutú....keby bol chcel všetko ponastavovať ako potrebujem tak tam mohol len s nastavovaním halov a kktín stráviť pól dňa a na to čas zrejme nebol....
jj, to neberiem.. technicky je to fajn, az na to vibrato.. mne to vadi no. :) Sak je to mlady chlapec este, beriem to tak, ze raz objavi feeling. Ved dospieva este, jak kazdy z nas. :) tie "vytahovacky" su take hm... detske este by som povedal.

Vyjadrujem svoj nazor na hru bez ohladu na to, kto to je. Podla mna tych zopar nacvicenych rychlobehov este neznamena, ze je skvely gitarista. Taktiez som take hraval a potom som prisiel na to, ze je ovela krajsich technik, krajsich sol a hlavne viac melodie.
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #168 kedy: 27. September , 2010, 09:07:21 »

...ak budeš mať niekedy možnosť,pozri si ho "live",fakt to stojí za to.....

opytam sa Krtka ci nema nejake videa s nim ze by som si kukol ..  Bavím sa skvele
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #169 kedy: 27. September , 2010, 09:08:53 »

jj, to neberiem.. technicky je to fajn, az na to vibrato.. mne to vadi no. :) Sak je to mlady chlapec este, beriem to tak, ze raz objavi feeling. Ved dospieva este, jak kazdy z nas. :) tie "vytahovacky" su take hm... detske este by som povedal.

Vyjadrujem svoj nazor na hru bez ohladu na to, kto to je. Podla mna tych zopar nacvicenych rychlobehov este neznamena, ze je skvely gitarista. Taktiez som take hraval a potom som prisiel na to, ze je ovela krajsich technik, krajsich sol a hlavne viac melodie.

to hej, vibrato a vytahovacky mu este stale uchadzaju..  ale tak, to pride tiez casom :)
Zaznamenané

lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #170 kedy: 27. September , 2010, 09:09:52 »

mne sa adam micinec velmi velmi pacil az do chvile kym nezacal hrat kvazi feelingovo..na cistom zvuku a pod. tam uz bolo vidno ze nieje celkom doma..ale je vyborny bez debaty Zdravíčko
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #171 kedy: 27. September , 2010, 09:11:08 »

mne sa adam micinec velmi velmi pacil az do chvile kym nezacal hrat kvazi feelingovo..na cistom zvuku a pod. tam uz bolo vidno ze nieje celkom doma..ale je vyborny bez debaty Zdravíčko
Presne toto mam namysli. :)
Zaznamenané

borax
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 71

« Odpoveď #172 kedy: 27. September , 2010, 09:13:07 »

opytam sa Krtka ci nema nejake videa s nim ze by som si kukol ..  Bavím sa skvele

.....ak to bolo ironicky???.....chcel by som ťa vidieť vedľa neho na podiu  Beeee  Fuuha zíram
Zaznamenané

FENDER STRATOCASTER
Marshall JCM 2000 DSL 100
Marshall 1960B
Marshall EH-1 Echohead
lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #173 kedy: 27. September , 2010, 09:15:18 »

Ale no. Zasa si treba vediet objektivne zhodnotit svoje kvality. Si uvedom, ze mas 16 a aj to sa bralo urcite do uvahy. Aj kebyze zahras o 70% horsie, tak sa niekde umiestnis.  Žmurk
Ja som si inak doteraz nie uplne 100% isty, ci ta jebla struna nebola sucast programu.  Beeee
tak ja to berem aj tak ako uspech bezohladu nato kolko mam rokov..vsadil som na feeling( mozno ako jediny aj s tym palom) hlavne v tej mojej veci a asi sa vyplatilo..nesnazil som sa hrat na ziadneho rychleho technicky dokonaleho gitaristu skor som sa snazil to cele prezit...aj ked myslim ze viacery ste mohli prist neskor do klubu 77 tam som do toho dal naozaj vsetko a vyborne som sa citil fakt stres je svina a citil som to na tej sutazi
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #174 kedy: 27. September , 2010, 09:17:33 »

.....ak to bolo ironicky???.....chcel by som ťa vidieť vedľa neho na podiu  Beeee  Fuuha zíram

vies a presne to sa nikdy nestane.. lebo to by som musel hrat 30 rokov na gitare jak tam na tom podiu ten pan  Pomoooc! a presne o to tu ide.. ze mam taky trochu pocit ze si tam dosiel 'zvysit' kapanek.. ale sak preco nie..ak mu to spravi radost tak sa vedla neho rad postavim.. mozno dostane opat erekciu  Bavím sa skvele
Zaznamenané

garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #175 kedy: 27. September , 2010, 09:23:43 »

....tento názor beriem  Na zdravie! ....
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #176 kedy: 27. September , 2010, 09:57:49 »

moj tata natacal tak keby niekto chcel mozno mam jeho video nech sa mi ozve..mam aj to svoje vecer to sem mozno hodin ak budem mat cas
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #177 kedy: 27. September , 2010, 10:00:00 »

moj tata natacal tak keby niekto chcel mozno mam jeho video nech sa mi ozve..mam aj to svoje vecer to sem mozno hodin ak budem mat cas
Vies to dat napr. na ulozisko ? cele ? Ja by som si to chcel pozriet. :)
Zaznamenané

lacrosse
miestny štamgast

« Odpoveď #178 kedy: 27. September , 2010, 10:01:28 »

Vies to dat napr. na ulozisko ? cele ? Ja by som si to chcel pozriet. :)
cele asi nie ma to vela gb...a hlavne niekto si to mozno nezela
Zaznamenané

www.mkmb.sk/adamnoska
jtakac
miestny štamgast
Príspevkov: 1702

« Odpoveď #179 kedy: 27. September , 2010, 10:02:52 »

dobre hra ten mlady, samozrejme tam boli nejake zavahania, chyby a tak, ale podla mna je to aj tym, ze ma dost nizko gitaru  Bavím sa skvele
Zaznamenané

mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
Strán: 1 ... 10 11 [12] 13 14 ... 22 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.085 sekund, 23 otázok.