Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
01. November , 2024, 12:26:07
Strán: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 22 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: GITARIÁDA 2010  (Prečítané 76092 krát)
0 užívateľov a 13 Hostí prehliada túto tému.
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #180 kedy: 27. September , 2010, 10:03:15 »

Eugen to uhral pekne s tou výmenou strún. Žmurk
Adam Mičinec je talent, ako pozerám. Tiež ma takýto typ gitaristov až tak nezaujme, ale on je vidno, že napreduje a niekam tú svoju hru určite posunie. Ale už teraz je lepší ako Kirk, to bezpochyby.. :)
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13057

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #181 kedy: 27. September , 2010, 10:04:40 »

...Ale už teraz je lepší ako Kirk, to bezpochyby.. :)
Uz len narobit pesnicky svetoveho formatu. :)
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #182 kedy: 27. September , 2010, 10:06:02 »

Uz len narobit pesnicky svetoveho formatu. :)

a prihlasit sa na toto forum  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #183 kedy: 27. September , 2010, 11:06:24 »

vecer to sem mozno hodin ak budem mat cas
Uz ti chodia zmluvy z celeho sveta, ze nevies ktoru skor citat?  Bavím sa skvele

Podla mna tych zopar nacvicenych rychlobehov este neznamena, ze je skvely gitarista. Taktiez som take hraval a potom som prisiel na to, ze je ovela krajsich technik, krajsich sol a hlavne viac melodie.
Neznamena to, ze je skvely gitarista. Ale pre mna znamena, ze je skvely gitarista, ked mu divaci dali najviac hlasov (bola aj taka kategoria "divacka volba" alebo nieco take) a aj mna najviac bavil. Ten kto ma bavil najviac, je pre mna najskvelejsi vystupujuci z toho dna. A je jedno ci ma bavila technika, zvuk, topanky z Deichmanna, vytahany sveter, grimasy alebo feeling.
« Posledná zmena: 27. September , 2010, 11:07:20 od Misko » Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #184 kedy: 27. September , 2010, 11:08:15 »

...
Neznamena to, ze je skvely gitarista. Ale pre mna znamena, ze je skvely gitarista, ked mu divaci dali najviac hlasov (bola aj taka kategoria "divacka volba" alebo nieco take) a aj mna najviac bavil. Ten kto ma bavil najviac, je pre mna najskvelejsi vystupujuci z toho dna. A je jedno ci ma bavila technika, zvuk, topanky z Deichmanna, vytahany sveter, grimasy alebo feeling.
to je fajn, tvoj nazor.  Na zdravie!

ked sa chcem bavit, idem na koncert a ked idem na sutaz, budem tam hodnotit - moj nazor.  Na zdravie!
« Posledná zmena: 27. September , 2010, 11:08:46 od Branko » Zaznamenané

Misko
miestny štamgast
Príspevkov: 1987

« Odpoveď #185 kedy: 27. September , 2010, 11:10:08 »

ked sa chcem bavit, idem na koncert a ked idem na sutaz, budem tam hodnotit - moj nazor.  Na zdravie!
Ja som nesedel v porote.  Bavím sa skvele
Samozrejme, ze som sa tam siel v prvom rade zabavit.
Zaznamenané
lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #186 kedy: 27. September , 2010, 11:10:41 »

Uz ti chodia zmluvy z celeho sveta, ze nevies ktoru skor citat?  Bavím sa skvele
frajerka ma nahana...
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #187 kedy: 27. September , 2010, 11:11:05 »

Ja som nesedel v porote.  Bavím sa skvele
Samozrejme, ze som sa tam siel v prvom rade zabavit.
sak nemusis sediet v porote, ked chces hodnotit.. ne ? teraz tu co robime ? hodnotime  Zdravíčko
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311

« Odpoveď #188 kedy: 27. September , 2010, 11:12:09 »

bude aj dalsi rocnik ? oplati sa to robit pre 150 ludi ?
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #189 kedy: 27. September , 2010, 11:14:53 »

bude aj dalsi rocnik ? oplati sa to robit pre 150 ludi ?
skor by ma zaujimalo, ci to nejak "sprestizni" meno vyhercu, pripadne ucinkujucich. Lebo mam pocit, ze to ostane o taky mesiac uzavrene cele... mozno sa mylim. :)
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #190 kedy: 27. September , 2010, 11:17:16 »

skor by ma zaujimalo, ci to nejak "sprestizni" meno vyhercu, pripadne ucinkujucich. Lebo mam pocit, ze to ostane o taky mesiac uzavrene cele... mozno sa mylim. :)

predtym to niekomu nieco prinieslo? lebo co viem tak obdobna sutaz sa konala v minulosti aj v Prahe  :)
Zaznamenané

lacrosse
miestny štamgast
Príspevkov: 2743

« Odpoveď #191 kedy: 27. September , 2010, 11:18:09 »

nejake rozhovory a podobne zalezitosti..co by si cakal kontrakt na 3 albumy ? :)
Zaznamenané

www.myspace.com/adamnoska

www.mkmb.sk/adamnoska
fender stratocaster,greco les paul standart 77, EVH5150 lll, EVH5150 4x12, ehx small clone, vintage cry baby
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #192 kedy: 27. September , 2010, 11:20:09 »

nejake rozhovory a podobne zalezitosti..co by si cakal kontrakt na 3 albumy ? :)
mozno hej :)

Teda... aspon nejake studio free, na tri songy napr. Nech sa to "zveční"
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311

« Odpoveď #193 kedy: 27. September , 2010, 11:22:20 »

ja som mal za to, ze to ma "sprestiznit" hlavne meno predajcu co dodal do sutaze ceny, nie ? :) ako nic ine to priniest nemoze... ked raz Adam bude o 10 rokov ucit, tak si to moze dat do osobneho profilu, ze v 2010 vyhral sutaz :)
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #194 kedy: 27. September , 2010, 11:23:14 »

ja som mal za to, ze to ma "sprestiznit" hlavne meno predajcu co dodal do sutaze ceny, nie ? :) ako nic ine to priniest nemoze... ked raz Adam bude o 10 rokov ucit, tak si to moze dat do osobneho profilu, ze v 2010 vyhral sutaz :)

mam nejak dejavu teraz..
Zaznamenané

Strán: 1 ... 11 12 [13] 14 15 ... 22 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.149 sekund, 23 otázok.