Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
29. November , 2024, 18:36:29
Strán: [1] 2 3 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Ferove Greco LP  (Prečítané 6075 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
frakos
stály hosť
Príspevkov: 1380

« kedy: 19. Máj , 2010, 08:07:29 »

...od jedneho nasho clena mi prischol tento tonom a vyzorom nadherny LP Greco . . . ak sa dobre pamatam tak 1982 - 83

* P1000621.JPG (65.77 KB, 800x531 - prehliadnuté 594 krát.)

* P1000627.JPG (51.63 KB, 800x531 - prehliadnuté 587 krát.)

* P1000626.JPG (61.34 KB, 800x531 - prehliadnuté 603 krát.)

* P1000628.JPG (74.76 KB, 800x531 - prehliadnuté 749 krát.)

* P1000629.JPG (64.56 KB, 800x531 - prehliadnuté 596 krát.)

* P1000634.JPG (75.58 KB, 800x531 - prehliadnuté 600 krát.)
« Posledná zmena: 19. Máj , 2010, 08:08:34 od frakos » Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #1 kedy: 19. Máj , 2010, 09:14:27 »

super :) a este daj reportaz gibson vs. negibson :) na tuto som inak pocul velku chvalu ...
Zaznamenané
yngsteen
stály hosť
Príspevkov: 1006

« Odpoveď #2 kedy: 19. Máj , 2010, 09:28:17 »

Videl som video, bombový nástroj,  zvuk aj stav.  Congrat  Na zdravie!
Zaznamenané
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #3 kedy: 19. Máj , 2010, 09:31:25 »

....je prirodzene pekná....  Zdravíčko ....otočil by som kamene na pod strunami G a B....
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
yngsteen
stály hosť
Príspevkov: 1006

« Odpoveď #4 kedy: 19. Máj , 2010, 09:46:23 »

Nahraj nejakú ukážku  ...  Bravooo ...
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #5 kedy: 19. Máj , 2010, 11:31:56 »

Skvely nastroj za este lepsiu cenu, mal som ho zicany par dni.  Na zdravie!
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
frakos
stály hosť

« Odpoveď #6 kedy: 19. Máj , 2010, 11:41:33 »

super :) a este daj reportaz gibson vs. negibson :) na tuto som inak pocul velku chvalu ...

...toto je dost tazke, keby som mal najst nejake spolocne crty medzi tymto grecom a mojim studiom, tak ich vela nenajdem . . . greco je lahky nastroj a ma mohutnejsi krk, naproti studiu, ktory je tazky a ma tenky krk a mensiu menzuru . . . na sucho znie studio tichucko a aj na ciastocne vyslahanych strunach je ton pekny zvonivy naproti grecu, ktory znie na sucho kartonovo a o dost hlasnejsie . . . cez aparat sa mi paci viac greco, v tone vyrazne pocut "drevo" a ton je silny v stredoch a vo vyssich stredoch naproti studiu, kde nemam pocit, ze by sa az takto do zvuku dostavalo to "drevene" korenie a zvuk je vyrazny hlavne v nizsich stredoch a stredoch . . . ked to prezeniem tak greco pichnem do hocjakeho aparatu a s hocjakym prave nastavenym nastavenim :) a hra dobre, to studio musim korekciami riadne orezat, obzvlast pri viac gainovom zvuku, pretoze ten zvonivy ton sa ukazuje pri gainoch ako kontraproduktyi?vny . . . a co je najdolezitejsie, farba tonu sa mi viac paci pri grecu . . ., ked nan hram tak sa mi objavuju zvuky ake som pocul z nahravok zepelinov alebo fermaty, zalezi cez co hram, ale toto si aj mozno trosku namyslam . . . co som vsak dost prekvapeny, tak greco ma vela spolocneho s vintage co do zvuku, akurat ton na grecu znie hodne dlhsie, ale farba je povedzme podobna na sucho aj cez aparat . . .
Zaznamenané

frakos
stály hosť

« Odpoveď #7 kedy: 19. Máj , 2010, 11:42:44 »

....je prirodzene pekná....  Zdravíčko ....otočil by som kamene na pod strunami G a B....
...aj sa na nej budem bad struny vymenit, aby mi znela ako znie :)... takto je zrovna najlepsia
Zaznamenané

proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #8 kedy: 19. Máj , 2010, 11:43:36 »

cez aparat sa mi paci viac greco, v tone vyrazne pocut "drevo" a ton je silny v stredoch a vo vyssich stredoch naproti studiu, kde nemam pocit, ze by sa az takto do zvuku dostavalo to "drevene" korenie a zvuk je vyrazny hlavne v nizsich stredoch a stredoch . . . ked to prezeniem tak greco pichnem do hocjakeho aparatu a s hocjakym prave nastavenym nastavenim :) a hra dobre, to studio musim korekciami riadne orezat, obzvlast pri viac gainovom zvuku, pretoze ten zvonivy ton sa ukazuje pri gainoch ako kontraproduktyi?vny . . . a co je najdolezitejsie, farba tonu sa mi viac paci pri grecu . . ., ked nan hram tak sa mi objavuju zvuky ake som pocul z nahravok zepelinov alebo fermaty, zalezi cez co hram, ale toto si aj mozno trosku namyslam . . . co som vsak dost prekvapeny, tak greco ma vela spolocneho s vintage co do zvuku, akurat ton na grecu znie hodne dlhsie, ale farba je povedzme podobna na sucho aj cez aparat . . .

To Greco ma podstatne lepsie snimace.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
udry
Hosť
« Odpoveď #9 kedy: 19. Máj , 2010, 12:11:53 »

ton je silny v stredoch a vo vyssich stredoch naproti studiu, kde nemam pocit, ze by sa az takto do zvuku dostavalo to "drevene" korenie a zvuk je vyrazny hlavne v nizsich stredoch a stredoch . . .
teda,tvoje ucho je jak frekvenčný analyzér  :)
Zaznamenané
Tom70
pravidelný návštevník
Príspevkov: 518

« Odpoveď #10 kedy: 19. Máj , 2010, 12:18:24 »

Presne ako moja, akurat moja je viac dorypana. Je to model EG59-50.
« Posledná zmena: 19. Máj , 2010, 14:46:11 od Tom70 » Zaznamenané
frakos
stály hosť

« Odpoveď #11 kedy: 19. Máj , 2010, 13:42:40 »

teda,tvoje ucho je jak frekvenčný analyzér  :)

tak hej, ale pre pochopenie, pocitovo som sa to snazil nejak opisat . . . mozno tie pojmy niesu presne, nevadi :)
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #12 kedy: 19. Máj , 2010, 14:07:17 »

tak hej, ale pre pochopenie, pocitovo som sa to snazil nejak opisat . . . mozno tie pojmy niesu presne, nevadi :)
Ved v pohode.  Na zdravie!
Zaznamenané
frakos
stály hosť

« Odpoveď #13 kedy: 19. Máj , 2010, 14:07:27 »

Presne ako moja, akurat moje viac dorypana. Je to model EG59-50.

...je niekde tu na fore popisane daco o konkretnych modeloch Greco poprip Burny? Len som zachytil daco o vyssich a nizsich radach . . . a chcel by som mozno casom z ebaja takyto japonsky custom, ale s ebenovym hmatnikom . . . v rastisovom clanku citam, ze take boli . . . dalo by sa podla modelu urcit co to ma napr za hmatnik? ...alebo podla roku vyroby?
Zaznamenané

Roberto
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3467

« Odpoveď #14 kedy: 19. Máj , 2010, 14:16:09 »

...je niekde tu na fore popisane daco o konkretnych modeloch Greco poprip Burny? Len som zachytil daco o vyssich a nizsich radach . . . a chcel by som mozno casom z ebaja takyto japonsky custom, ale s ebenovym hmatnikom . . . v rastisovom clanku citam, ze take boli . . . dalo by sa podla modelu urcit co to ma napr za hmatnik? ...alebo podla roku vyroby?
ziadny japonec nema ebenovy hmatnik v tom ponimani ako to berieme my. burny maju makarasky eben, ale zvukovo je to trosku inde. U greca som videl jeden jediny model ktory mal ebenovy hmatnik a aj to bol nejaky specialny model. rozdiely su hlavne zalozene na dostupnych drevinach, japonci ich brali z malajzie takze su to akurat pribuzne druhy.
Zaznamenané

“Hot funk, cold punk, even if it's old junk, it's still rock and roll to me.” ~ Billy Joel

"Using a pedal for dirt with a great vintage Marshall is like driving a Ferrari with an automatic transmission. It's still a Ferrari but you can sure as have a lot more fun with a manual."
Strán: [1] 2 3 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.135 sekund, 23 otázok.