Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
01. November , 2024, 06:30:51
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 8 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: KoRnakove gitary  (Prečítané 18791 krát)
0 užívateľov a 8 Hostí prehliada túto tému.
vikur
VIP
stály hosť
*
Príspevkov: 1422

hejter

« Odpoveď #30 kedy: 21. December , 2010, 14:52:17 »

z jolan som vyzdvihoval kvality len dvoch konkrétnych nástrojov s množstva bordelu , čo sa týka tej preglejky odpovede su v tom fore a malo by  sa vyjadrovat k nástroju až ked si na nom človek  zahrá ,  Harmony čo mam doma je  lepší nastroj ako bežne nastroje v jej cenovej relacii s väčšou pravdepodobnosťou že bude stupat na hodnote už len kvôli svojej raritnosti.
 UHm a že čo mi vlastne vadí na Dean - no to že je to mlada firma a velku čast produkcie tvoria lacne gitary predpokladám že z azie ajked samozrejme može mat extrajedinečný vydarený kusok ktorí prirastie k srdcu

ale ved dean vznikol v 1976tom  a velku cast produkcie tvoria aj drahe USA modely ... uz korejsky dean hra lepsie jak tie kokotiny co si vymenoval dokopy
Zaznamenané

prs a bogner co ine?
http://jurajduc.com
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #31 kedy: 21. December , 2010, 14:57:36 »

inak dnes sa vyraba 99% veci made in china  Bavím sa skvele takze to len tak btw o azijskych produktoch.. 
Zaznamenané

Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #32 kedy: 21. December , 2010, 15:08:50 »

Ako ja mam jednu velmi podstatnu otazku na Stevina... na kolkych Deanoch si hral? Nie kolko videl alebo cital o nich na Rumunsko-Polskych forach ale doslovne mal zapojene??? Skusal si uz zasebou USA a Korea verziu??? Ak nie tak ta uz vobec nehapem  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Im a little princess
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #33 kedy: 21. December , 2010, 15:13:50 »

inak dnes sa vyraba 99% veci made in china  Bavím sa skvele takze to len tak btw o azijskych produktoch.. 

hlavne ze vsetci xenofobi na azijske veci nadavaju a pritom si ich radi kupia  Na zdravie! ja osobne som rad ze si mozem kupit cinsku gitaru za par susnov ktora hra uplne fajn namiesto drahych usa fendrov ktore su vacsinou uplne polena...
Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #34 kedy: 21. December , 2010, 15:14:37 »

neskusal s dean mam skusenosti ked som ich zachytil v hudobninách pred asi 10 rokmi bral som ju ako Sqare , Cord a čo ja viem ake len nie dobre nove lacne gitary ak ma historiu a kvalitne nastroje tak sa ospravedlnujem  Žmurk ,  ale aj tak si myslím že skoro všetki čo ponuka su lepšie a toma zaujalo že tuto ma oblubenu , tolko
Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #35 kedy: 21. December , 2010, 15:16:19 »

aj ja si kupujem lacne nastroje stare obuchane od menej znamich značiek ktore stačí preleštit podotahovat čo to dokupit a je to , samozrejme ak niesu nenavratne pokazene alebo nevydarene
Zaznamenané
Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #36 kedy: 21. December , 2010, 15:29:57 »

neskusal s dean mam skusenosti ked som ich zachytil v hudobninách pred asi 10 rokmi bral som ju ako Sqare , Cord a čo ja viem ake len nie dobre nove lacne gitary ak ma historiu a kvalitne nastroje tak sa ospravedlnujem  Žmurk ,  ale aj tak si myslím že skoro všetki čo ponuka su lepšie a toma zaujalo že tuto ma oblubenu , tolko
Tak vies ako to funguje... kazda firma sa snazi spravit gitaru co najlepsiu za najmenej penazi, tiez nemozes povedat ze si videl ibanezu za 100eu v hudobninach a potom vsetky Jcustomy a LACS su sracky lebo henta za 100eu bola onicom.... a Jcustomy su tiez azia len tak btw. Schecter Hellraisery alebo Loomis modely su tiez azia... Fender Japan je tiez azia. Ja co som mal predtym Jacksonu s vymenenymi snimacmi hrala lepsie ako moja byvala Hellraisera a stala skoro 3x menej.
Zaznamenané

Im a little princess
vikur
VIP
stály hosť
*

hejter

« Odpoveď #37 kedy: 21. December , 2010, 15:37:39 »

hlavne ze vsetci xenofobi na azijske veci nadavaju a pritom si ich radi kupia  Na zdravie! ja osobne som rad ze si mozem kupit cinsku gitaru za par susnov ktora hra uplne fajn namiesto drahych usa fendrov ktore su vacsinou uplne polena...

takze lacne picoviny hraju uplne fajn ale seriozne nastroje ako usa fendre su uplne polena? zaujimave ze si ich ludia kupuju, asi su vsetci prijebani a nemaju co robit s peniazmi  ?§!.
Zaznamenané

prs a bogner co ine?
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #38 kedy: 21. December , 2010, 15:57:00 »

takze lacne picoviny hraju uplne fajn ale seriozne nastroje ako usa fendre su uplne polena? zaujimave ze si ich ludia kupuju, asi su vsetci prijebani a nemaju co robit s peniazmi  ?§!.

aj ja aj ty si sa nasiel v tom tvojom popise ze? :D:D:D
Zaznamenané

stevino179
Hosť
« Odpoveď #39 kedy: 21. December , 2010, 16:03:35 »

každopadne ja už kupujem nastroje len od niekoho a nie z hudobnín a čím su staršie tým lepšie , a druha vec všetke Kornikove gitari su extra nastroje má  vkus len ta deen mi nešla do hlavy a idem ja nakupovat najvyšší čas
Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #40 kedy: 21. December , 2010, 16:31:21 »

presne si to vystihol :) hovorim len o usa fendroch, a asi mi das za pravdu ze tie fakt hraju uplne napicu...
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #41 kedy: 21. December , 2010, 17:26:12 »

Aj Gibsony uz?  Nechajte ma vydýchať
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #42 kedy: 21. December , 2010, 17:27:49 »

presne si to vystihol :) hovorim len o usa fendroch, a asi mi das za pravdu ze tie fakt hraju uplne napicu...

Ako ktore. Poskusaj par Custom Shopov... American Standardy ale ozaj nie su zvacsa vyhra.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #43 kedy: 21. December , 2010, 17:49:50 »

Nepi teľo. Inu gitaru jak Fender Ti netreba.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
vikur
VIP
stály hosť
*

hejter

« Odpoveď #44 kedy: 21. December , 2010, 18:51:57 »

aha takze tym lacnym kokotinam sa vyrovna co? fender custom shop? ci az suhr alebo anderson?
Zaznamenané

prs a bogner co ine?
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 8 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.07 sekund, 23 otázok.