Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
01. November , 2024, 08:31:46
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 8 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: KoRnakove gitary  (Prečítané 18840 krát)
0 užívateľov a 10 Hostí prehliada túto tému.
miso_kolo
inventár podniku
Príspevkov: 3208

on neni koko*t on je retardovany

« Odpoveď #60 kedy: 22. December , 2010, 10:57:30 »

a teda aj to axe je vyrobene s laskou? ak ano, kolko jej tam je? kamion? dodavka?
Zaznamenané

stoka!
korn24
stály hosť
Príspevkov: 953

« Odpoveď #61 kedy: 22. December , 2010, 10:59:49 »

este kteme ked to uz mam takto offtopicovanu svoju temu.
TEn DEAN bola uplne popici gitara za svoju cenu. Bola to korea paradne spracovanie a ten obrovsky kus mahagonu bolo poriadne pocut. Kazdy dobre vie ze som mal a mam vela gitar. Ale na svoju cenu jedna z TOP co som mal a pocul  Na zdravie!
Zaznamenané

nechcelo sa mi ale uz som.
stevino179
Hosť
« Odpoveď #62 kedy: 22. December , 2010, 11:05:36 »

tak sorry chlape nevedel som že sa to takto zvrhne  Smútim , a fakt by samol vratit k tomu očom tato tema je , o Tvojich kraskach , a na čom vlastne najviac hravaš teraz
Zaznamenané
vikur
VIP
stály hosť
*
Príspevkov: 1422

hejter

« Odpoveď #63 kedy: 22. December , 2010, 11:12:15 »

Kazdy dobre vie ze som mal a mam vela gitar. Ale na svoju cenu jedna z TOP co som mal a pocul  Na zdravie!

kazdy tiez vie ze stym kseftujes vo velkom a vpodstate ide hlavne o to aby sa gitara predala ci je hlucha alebo nie Bavím sa skvele
Zaznamenané

prs a bogner co ine?
http://jurajduc.com
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #64 kedy: 22. December , 2010, 11:18:17 »

odbornost apriori odbornost oni tam maju jedneho odborníka na vyber dreva jedneho na spracovanie jedneho na hardvare jedneho na elektriku ........ a toto všetko ma zvladnut nejakí slovačisko popri praci ...... Nezahrávaj sa , a čo materialy kto si u nás može dovolit objednat dosku poriadneho mahagonu niekde s konca sveta , a naradie to akože zoberiem šublerku a idem risovat čiarky kde budu pražce ajajajaj , .ALe beriem jednu vec ked niekto investuje množstvo času a zhanania a je velmi zručný má material a vybavenia chut a trpezlivost može spravit funkčný nastroj ktorí bude mat svoje špecifiká ale až čas ukaže či ma skutočnu hodnotu . A to chcem vidiet všetki tieto nove nablískane gitari o 30rokov

:), celkom sa bavim, napriklad na Slovensku taky Rudo Sivcak ma naozaj vyberane vysokokvalitne dreva a co som mal moznost vidiet a vyskusat jeho gitary najma z posledneho obdobia, tak su naozaj vynikajuce. Hardware si dnes vies objednat hocikde z webu uplne identicky ako sa dava do najdrahsich nastrojov.
« Posledná zmena: 22. December , 2010, 11:18:51 od Semish » Zaznamenané
stevino179
Hosť
« Odpoveď #65 kedy: 22. December , 2010, 11:20:52 »

chlapy založte temu handmade kontra firmi , tato tema je fakt o inom
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #66 kedy: 22. December , 2010, 11:21:57 »

Takych tem tu uz bolo :), to je nekonecna a nikam neveduca hadka.

Napis prosim ake su to teda tie dobre gitary, chcem si nejaku kupit, tak nech viem ze aku teda, nech sa neojebem :)
Zaznamenané
vikur
VIP
stály hosť
*
Príspevkov: 1422

hejter

« Odpoveď #67 kedy: 22. December , 2010, 11:23:57 »

pocuj skus tie i/y na konci slova napisat vzdy opacne ako si myslis podla mna sa trafis viac krat ako takto  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 22. December , 2010, 11:24:31 od vikur » Zaznamenané

prs a bogner co ine?
http://jurajduc.com
damiandch
pravidelný návštevník
Príspevkov: 214

« Odpoveď #68 kedy: 22. December , 2010, 11:29:32 »

Ja by som len dodal k teme, ze presne toho konkretneho Deana mam momentalne ja a je to veeeelmo dobra gitara, vyborne hratelna, s dobrym zvukom. Samozrejme na tom nebudes hrat jazzik a podobne veci. Proste to podladis, mrdnes tam .13 struny vytocis gain a mas. Ked sa chces ondulovat nad vplyvom farby laku na zvuk, alebo z akeho materialu musi byt pas aby ti nekradol sustain, pouzijes proste inu gitaru... :-D
Zaznamenané
reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #69 kedy: 22. December , 2010, 11:54:22 »

Branko ako si myslel tú lásku gitarára, že neodflákne nič a snaží sa každý detail sprafiť perfektne a robí tú gitaru s radosťou, či aj tak, že na tú gitaru pôsobí dáka nefyzická sila, ktorá sa na nej nejakým spôsobom prejaví? Myslím to úplne seriózne teraz :).
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
korn24
stály hosť
Príspevkov: 953

« Odpoveď #70 kedy: 22. December , 2010, 11:54:59 »

kazdy tiez vie ze stym kseftujes vo velkom a vpodstate ide hlavne o to aby sa gitara predala ci je hlucha alebo nie Bavím sa skvele

tato gitara je uz davno predana takze pisem fakt svoj subjektivny nazor. keby bola napisu tak napisem ze je na picu ale bola fakt vydarena Zdravíčko
Zaznamenané

nechcelo sa mi ale uz som.
stevino179
Hosť
« Odpoveď #71 kedy: 22. December , 2010, 11:58:58 »

tak ked už nič ine aspon som zmenil nazor na Dean gitari , vime že KOrnak ma len dobre stroje to sa len potvrdilo
Zaznamenané
miso_kolo
inventár podniku

« Odpoveď #72 kedy: 22. December , 2010, 12:36:23 »

tato gitara je uz davno predana takze pisem fakt svoj subjektivny nazor. keby bola napisu tak napisem ze je na picu ale bola fakt vydarena Zdravíčko

tak preco si ju predal ked bola jedna z TOP? :)

ci ty si nechavas len napicu nastroje?  Zdravíčko
Zaznamenané

stoka!
reeller_sk
stály hosť
Príspevkov: 1432

My best friends are Jim, Jack and Johny

« Odpoveď #73 kedy: 22. December , 2010, 13:01:16 »

tak preco si ju predal ked bola jedna z TOP? :)

ci ty si nechavas len napicu nastroje?  Zdravíčko
keby si mal autobazár a mal tam zo 20 aút v super stave a výbave tak by sisi ich nechal všetky?  Zdravíčko
Zaznamenané

I love my VHT!
"proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)"
:D:D...
miso_kolo
inventár podniku

« Odpoveď #74 kedy: 22. December , 2010, 13:06:40 »

keby si mal autobazár a mal tam zo 20 aút v super stave a výbave tak by sisi ich nechal všetky?  Zdravíčko

nechal by som si 2-3 :)

ale tak kazda z 20 gitar co ma nie su vsetky TOP? ak ano, potom je niekde problem  Bavím sa skvele
Zaznamenané

stoka!
Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 8 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.112 sekund, 23 otázok.