Caute,
Chcel by som Vam predstavit zariadenie, co som momentalne vyvijal. Jedna sa o MIDI Pedal.
V skutocnosti to v sebe obsahuje v podstate az 3 zariadenia, alebo tri mody.
Prvy je midipedal – do tohto rezimu sa uvedie po nastaveni prepinaca a funguje ako bezny footcontroller napr FCB1010. ma prednastavene program change a control change. Tieto parametre sa daju vsak editovat pomocou pocitaca ( iba pomocou pocitaca – v dnesnej dobe ho hadam kazdy ma a zariadenie sa prepoji s pocitacom cez USB a spusti obsluzny program ). Zariadenie si zamozrejme uchovava v pamati nastavene parameter aj po vypnuti zariadenia. Je k dispozicii 4x program a 4x control change v banke 1 a to iste mnozstvo v banke 2, cize dohromady 8x program a 8x control change. Midi kanal sa nastavuje na spodku zariadenia.
Midiswitch/TB lista – zariadenie sat a ovladat pomocou midi, kde ma kazdy program change a control change priradene cislo z editacie z pocitaca. Program change ovlada rele ktore spinaju vystupy ( analogone spinace ) a pomocou tychto vystupov sad a ovladat hlava. Control change ovlada 4x loopy A a B. zaroven s tymto rezimom funguje aj nozne spinanie jednotlivych efektov. Pri tomto noznom spinani je dohromady 8 bank, do ktorych si mozeme ulozit a navolit presety a aktualne kombinacie zmacknutych efektov a potom iba UP a DOWN prepinat tieto banky.
Na boku zariadenia su napajacie konektory pre efekty. Uz mam v podstate postavenu celu elektroniku, aj odskusanu. Pri prepinani to ani nelupe a nepuka. Spinanie je rychle…
Ostava uz iba dokoncit tu mechanicku robotu na ktoru sa najmenej tesim, ale… to az potom, keby sa prejavil pripadny zaujem o tuto vec, pripadne by si dotycny mohol spravit vlastne chasis
na foto este neico z elektroniky chyba