Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
25. November , 2024, 21:41:10
Strán: 1 ... 4 5 [6] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: MIDI PEDAL / TB looper  (Prečítané 13321 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #75 kedy: 31. August , 2010, 12:15:21 »

pozor, ja nehovorim ze mas zmenit tvar krabice atd. iba ten vysledny vzhlad - farebnost, napis, popisky.

ver tomu ze keby to ma profi design predas to dva krat tak draho

aha - no dobre - posnazim sa nieco vymysliet a prekonzultovat s kompetentnymi....

a verim  Bavím sa skvele
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #76 kedy: 31. August , 2010, 12:16:53 »

chlapci ale Gsystem si moze spravit lubovolny dizajn aky chce, pretoze ma na to pristroje a peniaze. ono tu ide hlavne o to, co to dokaze a za podstatne mensie peniaze ako ktorykolvek iny controller. posnazim sa zlepsit, ale zas ja co som to ukazoval hracom, tak sa im to pacilo...tak neviem... zaklad pri stavbe bol, aby to bolo pevne a jednoduche na ovladanie a funkcnost. jasne dizajn je dolezity, ale osobne si myslim, ze je obstojny. neda sa aby vo vsetkom nahradil jeden clovek tymi vyvojarov velkych firiem... skusim sa pohrat, ale prvy model mal dobry ohlas, tak som to pouzil aj tu
jasne nechaj to tak, dizaj je jak moda v obliekaní-dnes je to in,zajtra out   Na zdravie! treba dat najavo,že je to hand made a nie dáka tovarenská seriovka  Na zdravie!
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #77 kedy: 31. August , 2010, 12:17:47 »

toto je najhorsi pristup ked autor dobreho napadu nedotiahne vsetko poriadne a potom sedi a nadava na zly svet ktory ho nechce pochopit  Na zdravie!
Zaznamenané

o-yep sro
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #78 kedy: 31. August , 2010, 12:22:05 »

skus sa regnut na ss forum a pastnut to tam, ako ludia na to zareaguju.. podla mna by kludne zabral aj strohy dizajn ako mal napr axxess electronics, CAE a pod..  :)

mozno aj dostanes ponuku na nejake boardy a z toho dizajnu sa stane tvoj trademark :)

http://www.customaudioelectronics.com/products?view=product&prod_id=prod32
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #79 kedy: 31. August , 2010, 13:06:56 »

toto je najhorsi pristup ked autor dobreho napadu nedotiahne vsetko poriadne a potom sedi a nadava na zly svet ktory ho nechce pochopit  Na zdravie!

taky pristup nemam, toto je prototyp preto som to vypustil a cakam na odozvu..

a styrioci - dikes  Na zdravie!
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #80 kedy: 31. August , 2010, 14:13:31 »

vyzera to super. cervenu nahradit sedou, tlacitka podsvietit modrou, respektive nechet tam nejaku modru nejako presvitat okolo nich, napis krizom vyhodit a je to dokonale.
Zaznamenané
udry
Hosť
« Odpoveď #81 kedy: 31. August , 2010, 14:19:30 »

kua,kolko dizajnérov tu zrazu je  :) možno viac než gitaristov  Bavím sa skvele
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #82 kedy: 31. August , 2010, 14:24:03 »

normalne alebo spravit to cele cierne v style TV od samsungu..  s nazvom ze Night Rider tm a podsvietit LEDkami z prednej strany jak mal knight rider ze pri prenuti to vzdy spravi vzum vzum z jednej strany na druhu ze to bude vidiet.. to by slo jak teple rozky kks ludia kupuju hlavne invencne veci co iny nema :)
« Posledná zmena: 31. August , 2010, 14:24:43 od kaolko » Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #83 kedy: 31. August , 2010, 14:46:30 »

len taka rychla skica, samozrejme by to trebalo trosku viac prepracovat, viacej postaviciek, viacej poz, atd...  Popiskujem si

* pedall.jpg (21.56 KB, 500x375 - prehliadnuté 218 krát.)
Zaznamenané
pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #84 kedy: 31. August , 2010, 14:47:42 »

kua,kolko dizajnérov tu zrazu je  :) možno viac než gitaristov  Bavím sa skvele

mozno je obcas lepsie konstruktivnou kritikou posunut veci dopredu k lepsiemu. porovnaval som dizajn mariovho pedalboardu s dizajnom svetovych vyrobcov a nikde som nevidel pouzity word art. tymto nechcem nijako znevazovat pracu maria, kedze on odviedol kus vybornej roboty aby ten pedal mohol vobec vzniknut. ako aj sam povedal, nedokaze spravit vsetko, aj mnohe ine firmy na to maju svojich ludi.
Zaznamenané

o-yep sro
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #85 kedy: 31. August , 2010, 14:57:19 »

rastis- bomba
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #86 kedy: 31. August , 2010, 15:07:31 »

rastis rad slape na picu  Bavím sa skvele koncepcne a logicky by to sedelo na jackove samice.
Zaznamenané

o-yep sro
Drvic
pravidelný návštevník
Príspevkov: 401

« Odpoveď #87 kedy: 31. August , 2010, 23:21:53 »

rastis rad slape na picu  Bavím sa skvele koncepcne a logicky by to sedelo na jackove samice.
Mozno aj hentu samicu mal nejaky Jack  ha ha ha
Zaznamenané

Strán: 1 ... 4 5 [6] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.041 sekund, 23 otázok.