|
kaolko
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 04. Jún , 2010, 15:52:28 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 04. Jún , 2010, 15:52:59 » |
|
holu picu cele zle. zase musim byt za Predatora bezne nearfield studiove monitory byvaju dvojpasmove a zahraju tiez vyrovnane cele spektrum, tak ako ? pasmami sa myslia menice, repraky. dvojpasmova sustava ma stredobas a vyskac, je tam nejaka vyhybka alebo je to budene nezavyslimi zosilovacmi. v trojpasmovej sustave je basak, stredak, vyskac, su aj stvorpasmove sustavy, atd... kazde ma svoje vyhody/nevyhody ale neni to o tom, ake spektrum dokazu zahrat... zato nechapem, co tu rozoberate ake viac pasmove sluchatka... ked hovorite o trojpasmovych, tak potom existuju akoze aj dvojpasmove ? tie potom hraju len stredy a vysky podla vasich teorii ? ci jako ? aha takze co je zle ze 3pasmove niesu bezne stredy basy vysky? ci co?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Duger
Hosť
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 04. Jún , 2010, 15:54:32 » |
|
aj cena je zaujimava..kupim si hned dvoje... inač myslim že Kaolko pekne ukončil " hadku" o 3- pasmovych sluchadlach
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 04. Jún , 2010, 15:56:15 » |
|
aha takze co je zle ze 3pasmove niesu bezne stredy basy vysky? ci co?
ze 3 pasmove neznamena primarne basy stredy vysky v zmysle pokryte cele spektrum, kedze cele spektrum dokaze pokryt aj 2, aj 1 , aj 4 pasma... ze 3 pasmove znamena primarne ze 3 repraky ( pokryvajuce cele spektrum... ) ...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 04. Jún , 2010, 16:00:08 » |
|
ok mozno som to nejak zle naformuroval ... ja som to myslel cele v kontexte k tym 3 pasmovym lacnym inearom ze to je blbost kedze to ma len jeden reprak
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 04. Jún , 2010, 16:02:53 » |
|
zaujimave, nevedel som, ze take sluchatka niekto robi... ale zhodneme sa, ze bezne sluchatka do 1000 € nebudu trojpasmove
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 04. Jún , 2010, 16:03:24 » |
|
ok mozno som to nejak zle naformuroval ... ja som to myslel cele v kontexte k tym 3 pasmovym lacnym inearom ze to je blbost kedze to ma len jeden reprak
jasne, sorry
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 04. Jún , 2010, 16:08:23 » |
|
...ale zhodneme sa, ze bezne sluchatka do 1000 € nebudu trojpasmove Asi sa nezhodneme, lebo ja mam 3pasmove do 300 €.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 04. Jún , 2010, 16:12:18 » |
|
Asi sa nezhodneme, lebo ja mam 3pasmove do 300 €. covjece, tak to su mi veci... a v com je vyhoda proti mojim jednopasmovym K240 ? myslim co sa tyka prednesu zvuku ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 04. Jún , 2010, 16:15:17 » |
|
covjece, tak to su mi veci... a v com je vyhoda proti mojim jednopasmovym K240 ? myslim co sa tyka prednesu zvuku ?
Sak skoc do Thomannu, vyskusaj a zahodis vsetok bordel. Ja uz dva dni pocuvam hudbu len cez tie sluchadla a nemozem (a hlavne nechcem) si ich dat dole. Kupil som si ich hlavne na odposluch, aby do mna nemuseli jebat tlakove odposluchy.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 04. Jún , 2010, 16:17:28 » |
|
a to ako potom funguje ze ti ide do nich signal od zvukara?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 04. Jún , 2010, 16:21:40 » |
|
a to ako potom funguje ze ti ide do nich signal od zvukara?
Mas "krabicku" za opaskom, ktorym si dokonca ovladas hlasitost celkoveho posluchu. Nie vysielacku, ale "prijimac".
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 04. Jún , 2010, 16:21:49 » |
|
zaujimave, nevedel som, ze take sluchatka niekto robi... ale zhodneme sa, ze bezne sluchatka do 1000 € nebudu trojpasmove na metalliku mi stacia aj za 1500e sluchatka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 04. Jún , 2010, 16:23:05 » |
|
Mas "krabicku" za opaskom, ktorym si dokonca ovladas hlasitost celkoveho posluchu. Nie vysielacku, ale "prijimac".
asi by ma jeblo kebyze mi huci knechtova do ucha cez inear a hned trikrat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|