Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
14. November , 2024, 22:52:20
Anketa
Otázka: pači sa vam novy vzhlad fora
Áno - 9 (47.4%)
Nie - 5 (26.3%)
Je mi to jedno - 5 (26.3%)
Celkovo hlasov: 17

Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Novy vzhlad  (Prečítané 47906 krát)
0 užívateľov a 7 Hostí prehliada túto tému.
Duger
Hosť
« Odpoveď #60 kedy: 07. Jún , 2010, 00:12:26 »

Uvodna stranka je rok a pol mrtva. Asi najlepsie bolo presmerovat forum.gitaristi.ski na www.gitaristi.sk  Na zdravie!

Aj tato debata je o h***, staci v nastaveni dat moznost ludom vybrat temu a vybavene.

to iste hovorim ja len inymi slovami...aktivna stranka" forum" sa prispôsobuje stranke kde aj tak nikto nechodi.. lebo nema prečo...a to z nastavenim temy sa už rozoberalo.. a vrchnosť sa vyjadrila že sa nič nezmeni že si treba zvyknuť
Zaznamenané
GHS
Hosť
« Odpoveď #61 kedy: 07. Jún , 2010, 00:13:04 »

A sám vidíš, je to podobné ako skoro vždy, cca polovici sa to páči a polovici nie. Divím sa, že ty hovoríš za všetkých. Predpokladám, že považuješ svoj názor za objektívny..  Popiskujem si

Ja hovorim sam za seba.Nie za vsetkych.Jedine co som spravil ze som vyjadril svoj nazor.Ale na tomto fore nieje zvykom vyjadrovat svoj nazor ... ak niekto nieco napise dostane tak nazrat ze uz nema chut ani argumentovat pretoze, ...  Popiskujem si pretoze  Na zdravie! .Ja si za svojim nazorom stojim ... je to len moj nazor na vec.Ak to niekoho (teba) uraza ja mi to fuk ... podla tohoto je vidiet ze radsej nenapisat nic ako napisat a dostat odpoved ze ´´som prijebanec a mam drzat radsej hubu´´ ... Je moj nazor dost objektivny?  Popiskujem si

Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13058

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #62 kedy: 07. Jún , 2010, 00:14:42 »

...na tomto fore nieje zvykom vyjadrovat svoj nazor ... ak niekto nieco napise dostane tak nazrat ze uz nema chut ani argumentovat pretoze, ...  Popiskujem si pretoze  Na zdravie! .
...
Zdravíčko Na zdravie!
Zaznamenané

Duger
Hosť
« Odpoveď #63 kedy: 07. Jún , 2010, 00:19:50 »

vyborne.. takže ked mi dačo vadi ..mam byť ticho kašlat nato
.. dobra rada do buducna

myslim že najlepšie bude ked sa tema zamkne.. aj tak je tu len spam
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #64 kedy: 07. Jún , 2010, 10:26:48 »

Vam to tu uz zase prepina kamarati. kto tu komu aky nazor nedovoli napisat ? polke ludi sa to po novom lubi, polke nie - tak je to vzdy. Pitu to napise a uz sa niektori citia, ako obvinovani z ´´som prijebanec a mam drzat radsej hubu´´ . to kde Pitu komu napisal Huh! a samozrejme Branko aby hned nesuhlasil, lebo on je ten, co sa tu najviac boji pisat svoje nazory, on je tu uplne zahriaknuty co nema pravo pisat vobec nic  Je mi do plaču
Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #65 kedy: 07. Jún , 2010, 10:46:31 »

Vam to tu uz zase prepina kamarati. kto tu komu aky nazor nedovoli napisat ? polke ludi sa to po novom lubi, polke nie - tak je to vzdy. Pitu to napise a uz sa niektori citia, ako obvinovani z ´´som prijebanec a mam drzat radsej hubu´´ . to kde Pitu komu napisal Huh! a samozrejme Branko aby hned nesuhlasil, lebo on je ten, co sa tu najviac boji pisat svoje nazory, on je tu uplne zahriaknuty co nema pravo pisat vobec nic  Je mi do plaču

Díky, Rasťo.

A kto to zatiaľ nepochopil, prečo sa integruje fórum s úvodnou stránkou, keď tá doteraz rok a pol stála, tak mu to hádam zakrátko dúfam dojde..

Poprosím tých, čo sa cítia ukrivdený, aj keď si mohli povedať svoj naštvaný názor a znosili to tu pod čiernu zem, nech radšej v trochu rozumnejšej forme napíšu, čo by radi na súčasnom vzhľade vylepšili. Lebo tam sú možnosti otvorené a dobré nápady vítané. Nápady adresujte v súkromnej správe martinoviLM a pre istotu aj mne. Budeme sa snažiť to tu zlepšovať, aby väčšina bola spokojná. Buhožiaľ všetkým sa nedá vyhovieť.
Ak je tu aj nejaký nie samozvaný grafik, budem rád, keď napíše svoj názor, pripomienky a nápady na zlepšenie grafického vzhľadu.

Díky.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #66 kedy: 07. Jún , 2010, 12:00:02 »

nefunguje html pri vkladani prispevkov a nefunguje automaticke zmensienie vlozeneho obrazku
Zaznamenané
mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #67 kedy: 07. Jún , 2010, 12:38:08 »

dik za to odlisenie a okraje, teraz je to uplne okay. pekna zmena

btw nie je mozne, ze ide pomalsie ? mam pocit, ako keby mi cela stranka sekala, to mi pred tym na beton nerobilo
« Posledná zmena: 07. Jún , 2010, 12:41:20 od mn » Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #68 kedy: 07. Jún , 2010, 12:46:06 »

test

bold

* Fender_Bass_Guitar_Patent.jpg (484.14 KB, 2320x3408 - prehliadnuté 263 krát.)
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #69 kedy: 07. Jún , 2010, 12:47:35 »

nefunguje html pri vkladani prispevkov a nefunguje automaticke zmensienie vlozeneho obrazku
Nieco s obrazkami som nastavil. Ake HTML?

dik za to odlisenie a okraje, teraz je to uplne okay. pekna zmena

btw nie je mozne, ze ide pomalsie ? mam pocit, ako keby mi cela stranka sekala, to mi pred tym na beton nerobilo
Pri scrollovani? Mas 8 rocny pocitac? A Operu?
Zaznamenané

mn
inventár podniku
Príspevkov: 3357

« Odpoveď #70 kedy: 07. Jún , 2010, 12:50:55 »

Pri scrollovani? Mas 8 rocny pocitac? A Operu?
nie  :) mam relativne novy comp a firefox / IE. Mal som pocit, ze mi to sekalo, neviem ci je to placebo, ale predtym som si to nevsimol. Ano, pri scrollovani
« Posledná zmena: 07. Jún , 2010, 12:51:27 od mn » Zaznamenané

"Practice cures most tone issues" John Suhr
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #71 kedy: 07. Jún , 2010, 12:52:22 »

...

uz je to ok :)
« Posledná zmena: 07. Jún , 2010, 12:52:41 od rastis » Zaznamenané
pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #72 kedy: 07. Jún , 2010, 12:57:07 »

Tie farby v css by sa nedali trošku doladiť? Hlavne teda tá bledšia v príspevku, ťahá oči...

Tu je obrazok kde som skusil narychlo jednu - dve farby v cssku trošku ztmaviť.

* Novy vzhlad_1275911081556.png (864.78 KB, 1663x3134 - prehliadnuté 251 krát.)
« Posledná zmena: 07. Jún , 2010, 12:59:29 od pelko » Zaznamenané
Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #73 kedy: 07. Jún , 2010, 13:01:59 »

Dúfam, že s touto malou zmenou vzhľadu budete spokojnejší.
Zaznamenané

Pitu
adminištrant
inventár podniku

guitarist

« Odpoveď #74 kedy: 07. Jún , 2010, 13:07:38 »

Tie farby v css by sa nedali trošku doladiť? Hlavne teda tá bledšia v príspevku, ťahá oči...

Tu je obrazok kde som skusil narychlo jednu - dve farby v cssku trošku ztmaviť.

Možno by to mohlo byť trochu tmavšie. Ale mne to až tak neťahá oči. Nemáš veľký kontrast nastavený na monitore?
Zaznamenané

Strán: 1 ... 3 4 [5] 6 7 ... 10 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.326 sekund, 25 otázok.