Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
24. November , 2024, 10:00:24
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Otvaraci koncert MS 2010 South Africa  (Prečítané 1330 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Yaro
pravidelný návštevník
Príspevkov: 692

« kedy: 11. Jún , 2010, 09:55:55 »

Sledovali ste to vcera? Konecne raz nejaka akcia nazivo. Niektore hviezdicky presvecili ze absolutne nevedia spievat nazivo. Ine naopak ukazali preco su tam kde su. Z Ališe Klučikovej mi padla sanka, krasne odspievane, kapela slapala. Tuto spevacku som doteraz naschval obchadzal, a aj ked si ju ani teraz asi pred spanim nepustim, poopravil som si nazor na nu. Co sa o Fergie a Shakire povedat neda.  Shakire sa stal svetovy pruser v priamom prenose, uplne vypadla z textu, huba zatvorena ale spev bolo pocut dalej  Bavím sa skvele 
Zaznamenané

Mesa Boogie Mark V head, 4x12 MB Rectifier, Fender Custom Shop Deluxe Tele, B.C.Rich Exclusive, Warwick Thumb Bolt On 5 string
udry
Hosť
« Odpoveď #1 kedy: 11. Jún , 2010, 09:57:49 »

Sledovali ste to vcera? Konecne raz nejaka akcia nazivo. Niektore hviezdicky presvecili ze absolutne nevedia spievat nazivo. Ine naopak ukazali preco su tam kde su. Z Ališe Klučikovej mi padla sanka, krasne odspievane, kapela slapala. Tuto spevacku som doteraz naschval obchadzal, a aj ked si ju ani teraz asi pred spanim nepustim, poopravil som si nazor na nu. Co sa o Fergie a Shakire povedat neda.  Shakire sa stal svetovy pruser v priamom prenose, uplne vypadla z textu, huba zatvorena ale spev bolo pocut dalej  Bavím sa skvele 
Som to trocha kukal. V ktorej skladbe sa stal pruser ?
Zaznamenané
Yaro
pravidelný návštevník

« Odpoveď #2 kedy: 11. Jún , 2010, 10:01:06 »

Som to trocha kukal. V ktorej skladbe sa stal pruser ?

U shakiry hned v prvej, neviem ako sa to vola, total prepadak piesen. Bola z toho riadne na nervy, ale profesionalne sa usmievala dalej.  ?§!.    Mala narobeny podklad, a dospievala nanho len duplu, ale pri vypadku, mimochodom bolo ich viac, to bolo riadne pocut.
« Posledná zmena: 11. Jún , 2010, 10:02:56 od Yaro » Zaznamenané

Mesa Boogie Mark V head, 4x12 MB Rectifier, Fender Custom Shop Deluxe Tele, B.C.Rich Exclusive, Warwick Thumb Bolt On 5 string
udry
Hosť
« Odpoveď #3 kedy: 11. Jún , 2010, 10:06:58 »

U shakiry hned v prvej, neviem ako sa to vola, total prepadak piesen. Bola z toho riadne na nervy, ale profesionalne sa usmievala dalej.  ?§!.
Tak to som prepásol. Ale vypadala skvelo.  Klip
Zaznamenané
Yaro
pravidelný návštevník

« Odpoveď #4 kedy: 11. Jún , 2010, 10:10:12 »

Tak to som prepásol. Ale vypadala skvelo.  Klip

Ale hej, inak celkom Žmurk ujde
Zaznamenané

iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #5 kedy: 16. Jún , 2010, 10:06:54 »

No ja som pocul Black Eyed Peas a to bolo zle a falosne jak 3 dive svine....potom tam prisli nejaki africki jazzrockeri a to sa takisto nedalo pocuvat, tak si prepol spat Panelak :)
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
Yaro
pravidelný návštevník

« Odpoveď #6 kedy: 17. Jún , 2010, 12:34:37 »

No ja som pocul Black Eyed Peas a to bolo zle a falosne jak 3 dive svine....potom tam prisli nejaki africki jazzrockeri a to sa takisto nedalo pocuvat, tak si prepol spat Panelak :)

Oplatilo sa pockat na Ališu Kyš, to som hladal chybicku, ale nenasiel som. Normalne som zacal pochybovat ci sla nazivo, ale kua ze sla.
Zaznamenané

tarquin
stály hosť
Príspevkov: 815

« Odpoveď #7 kedy: 17. Jún , 2010, 23:36:12 »

nechce sa mi zakladat nova tema o ms, :) prispejem sem

frantici pojdu domov :) zatial ani jeden gol nedali, moze za vsetko Jabulani a Vuvuzela? :D Motorova pila vraj robi hluk 100 dB a vuvuzela 120 dB

Pre porovnanie:
140 dB – hranica neprijateľnosti
130 dB – zvuk lietadla při štarte
120 dB – motor bežiaci naprázdno
110 dB – rocková kapela
100 dB – pneumatická vŕtačka
90 dB – cestný ruch
80 dB – vlak
70 dB – vysávač
50/60 dB – rušno v kancelárii, v dave
40 dB – rozhovor
20 dB – knihovňa
10 dB – ticho na dedine
0 dB –hranica počuteľnosti

Keby mne niekto s tym trubi vyse dvoch hodin v kuse tak ho asi prizabijem  Bavím sa skvele
a kedy slovaci pojdu domov uvidime v nedelu  Beeee
Zaznamenané

Yaro
pravidelný návštevník

« Odpoveď #8 kedy: 18. Jún , 2010, 11:47:14 »

Budme realisti, slovaci mozu iba prekvapit. Osobne som cakal, ze aj zapas s Novym Zelandom dopackame horsie. Mozno Taliani zakopnu aj s nami.  Inak volam Hamšikovi nech mi taku jednu trubu donesie, celkom fajn hudobny nastroj na nedelne koncerty v parku  To co bolo? červená-von
Zaznamenané

iMbUS
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 3277

« Odpoveď #9 kedy: 18. Jún , 2010, 13:30:01 »

Zboznujem tieto stupnice hluku.

120dB motor beziaci naprazdno? To je aky motor, z rakety? Ved ked stojim vedla nastartovaneho auta, tak rozhovor s kamaratom je hlasnejsi nez ten beziaci motor.

A rockova kapela je hlasnejsia ako pneumaticka vrtacka? Cize ked vam niekto pocas skusky zacne vrtat do steny, nikto to ani nepostrehne.
Prechadzajuci vlak robi imho rachot 5x vacsi nez vsetko co je tam napisane okolo tych 100dB.
Zaznamenané

Mame nejake novinky.
MusicMan JP-6, Fernandez Strat LTD | Fender Hot Rod DeVille 212
Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.099 sekund, 22 otázok.