reeller_sk
|
|
« kedy: 11. Jún , 2010, 11:01:27 » |
|
Mám na vás otázku, ktoré je podľa vás najlepšie dvojzvratné tremolo s akým ste sa stretli, veľmi silne rozmýšľam nad tým, že aj ja si dám vyrobiť gitaru na mieru, keďže na každej mi niečo vadí, došiel som k záveru, že tam chem mať tremolo, aby sa neopovedalo, že mám veslo , mám svojho favorita, ale nepoviem, aby som neohvplyvňoval, dopredu ďakujme za rady . Len sa aj dopredu bojím rád načo mi je tremolo ...
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
Yugi00
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 11. Jún , 2010, 11:03:17 » |
|
Podla mna najlepsie pochodis s Edge PRO
|
|
|
Zaznamenané
|
Im a little princess
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 11. Jún , 2010, 11:07:18 » |
|
schaller.. pripadne to EDGE.. aleaj gotoh 1996 bol fajn
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 11. Jún , 2010, 11:14:01 » |
|
najlepsie ladi OFR podla mna, mam aj ibanez Edge pro a to sa mi zdalo ze az tak dobre neladi ked sa vela pakuje .... akoze nic tragicke ale voci origofloydu tam trosku rozadiel bol
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Yugi00
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 11. Jún , 2010, 11:17:45 » |
|
kks... :D praveze ja co som zatial vzdy chytil OFR do ruky tak sa skor rozladilo ako EDGE... .ale nikdy si nedavaj Kahler
|
|
|
Zaznamenané
|
Im a little princess
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 11. Jún , 2010, 11:20:24 » |
|
no ja hovorim len podla mojej skusenosti ... zas to edge pro je nizkoprofilove a uz ked som si na to zvykol tak mi ta vyskoa konstrukcia OFR zacala vadit ale podla mna bud Edge Pro(ktore je fakt prepracovane aj pri vymene strun atd...), OFR alebo nejaky schaller .... mozno gotoh, to uz su vsetko kvalitne veci a zalezi hlavne na nastaveni
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
zakky
Hosť
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 11. Jún , 2010, 11:39:11 » |
|
toto sa mi celkom paci low-profile aj to ma peknu farby netypicku ale na gitare to bude urcite vyzerat dobre, a ma to aj uchytenie paky dobre http://guitar-tremolo.com/hp277702/FR-Low-Profile.htm
|
|
« Posledná zmena: 11. Jún , 2010, 11:39:31 od zakky »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Yugi00
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 11. Jún , 2010, 11:55:41 » |
|
Bingo :D najlepsia kombinacia OFR a EDGE
|
|
|
Zaznamenané
|
Im a little princess
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 11. Jún , 2010, 15:55:24 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 11. Jún , 2010, 17:31:05 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 11. Jún , 2010, 17:36:46 » |
|
ešte sa takto opýtam, chcel by som niečo s čím menej ostré, proste bez hrán a nech to nie je moc vysoké, zatiaľ stále ten edge pro III je u mňa favorit, ale neviem čo si myslíte o novom edge zero?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
cubo
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 11. Jún , 2010, 17:53:25 » |
|
čo je to ako to funguje?
to je dvojzvratne tremolo ale ked ti prdne struna tak sa nerozladi tam mas vsetko precitaj si...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Wundrbaum
náhodný pocestný
Príspevkov: 90
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 11. Jún , 2010, 18:11:25 » |
|
henten tremking vyzera fakt brutalne uplne ze top....vidim to sice prvy raz v zivote ale normalne ma to vzalo pockam si kym spravia na 7cku a dam si spravit gitaru :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 19. Jún , 2010, 11:26:12 » |
|
Musím sa priznať, že nemám rád zakkyho za to, že mi ukázal ten schaller v tej farbe, sakra, ale kto vedel, že tá cena je taká nenormálna.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
shanike
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 19. Jún , 2010, 14:08:11 » |
|
tento isty system mam na Jacksone, vrelo odporucam.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|