Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
27. November , 2024, 00:35:39
Anketa
Otázka: Ste za to, aby si uzivatelia mohli zamykat vlastne temy, co si vytvorili ?
ano - 7 (33.3%)
nie - 14 (66.7%)
Celkovo hlasov: 20

Strán: [1] 2  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: zamykanie vlastnych inzeratov  (Prečítané 5128 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« kedy: 15. Jún , 2010, 12:47:01 »

... niektori uzivatelia si vytvoria temu - inzerat a potom si ju zamknu. niektorym inym to asi prekaza. mozme hlasovat...
Zaznamenané
korn24
stály hosť
Príspevkov: 953

« Odpoveď #1 kedy: 15. Jún , 2010, 13:12:33 »

som proti zamykaniu. ale potom nech je ban za zasieranie inzeratov kritikou atd... Bacha na vec kamo!
Zaznamenané

nechcelo sa mi ale uz som.
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #2 kedy: 15. Jún , 2010, 13:15:10 »

som proti zamykaniu. ale potom nech je ban za zasieranie inzeratov kritikou atd... Bacha na vec kamo!

no to je na zamyslenie, ze teda ked uz je inzerat nezamknuty, ako bezna tema, tak co sa do tej diskusie smie pisat a co nesmie. a malo by sa to dat do pravidiel... mate niekto nejake navrhy ? teda najprv samozrejme pockajme na vysledok ankety :)
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #3 kedy: 15. Jún , 2010, 13:15:27 »

suhlas
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #4 kedy: 15. Jún , 2010, 13:20:17 »

stavim sa, ze to skonci tak, ze v pravidlach bude aby sa v inzeratoch udavala cena a ze sa v podstate do nich nebude moct nic pisat, cize bude jednoduchsie dat do pravidiel nech je v inzeratoch cena a tpvar presne specifikovany, bump raz za 2-3 dni, bude menej roboty pre adminov ohladom premazavania tem a banovania a zamykat inzeraty
Zaznamenané
garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #5 kedy: 15. Jún , 2010, 13:21:14 »

....každá kritika sa nedá vylúčiť, ako najlepší príklad uvediem to čo som zažil na vlastnej koži, keď som predával Korga a zotreli ste ma kvôli cene....uznal som a korigoval som lebo kritika bola oprávnená....
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #6 kedy: 15. Jún , 2010, 13:22:31 »

inak kludne sa moze importovat ten tvar co je na sevenstring.org.. tam to funguje uzasne dobre a kazdy inzerat co tak nevyzera je mazany a kazda vec ktora je OT (cize nie k inzeratu) je mazana a banovana
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #7 kedy: 15. Jún , 2010, 13:27:32 »

...ale potom nech je ban za zasieranie inzeratov kritikou atd... Bacha na vec kamo!

....každá kritika sa nedá vylúčiť, ako najlepší príklad uvediem to čo som zažil na vlastnej koži, keď som predával Korga a zotreli ste ma kvôli cene....uznal som a korigoval som lebo kritika bola oprávnená....

opravnena kritika je aka ?

1. sorry, predavas strasne draho, hentam to maju lacnejsie ... to je OK ? a ked to nahodou "hentam" nemaju lacnejsie, tak ten, co to napisal ma dostat BAN ?

2. sorry, pises, ze to hra popici, ale mal som to a nehra to tak... to je este OK ? alebo je to na BAN ?

3. popici, vyborne, mal som to aj ja, kazdem odporucam... ale vskutocnosti vsetci vedia, ze je to chujovina - toto je na BAN ?

atd, atd.. debilne to teraz rozoberam, ale ak sa to teda chce riesit a dat to do pravidiel, nech je jasno :)
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #8 kedy: 15. Jún , 2010, 13:32:08 »

atd, atd.. debilne to teraz rozoberam, ale ak sa to teda chce riesit a dat to do pravidiel, nech je jasno :)
prave preto je jednoduchsie dat do pravidiel nejaku formu inzeratu a zamykat ich.. nikoho nebude treba banovat, ojeby sa daju nahlasit adminom, ceny su individualne na kazdom, kto da vysoku, tak nepreda a bude musiet znizit..

ked dakto napise do inzeratu podrobnejsi popis ako udava vyrobca a nejaky srandista sa spyta na to, co v tom popise je, to bude tiez na ban?
Zaznamenané
musicman
inventár podniku
Príspevkov: 4903

« Odpoveď #9 kedy: 15. Jún , 2010, 13:40:10 »

na fore je jedna zo zabav pisanie do inzeratov a takisto je to aj zabavne citanie ja by som to nechal. ale povedzme si narovinu pise sa iba do trapnych inzeratov alebo inzeratov s premrstenymi cenami.  nech si teda kazdy poda inzerat aky chce aj bez ceny a necha to odomknute pokial je ten inzerat ok nikto tam nic blbe nenapise neni dovod  Na zdravie!
Zaznamenané

http://www.999th.eu         RIG:  2x DIGIDESIGN PRO TOOLS HD3, 3 x DIGIDESIGN 192 I/O ANALOG , DIGIDESIGN PRE, Focusrite, UAD, J&T       http://www.facebook.com/pages/999th-studio/124192809296?v=wall&ref=ts
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373

guitarist

« Odpoveď #10 kedy: 15. Jún , 2010, 13:41:14 »

môžem byť za, aby si užívatelia mohli zamykať vlastné témy, ale len medzi inzerátmi. Ak budú súhlasiť viacerí.

Inak toto je fórum, tak mi príde normálne, že sa kecá aj v inzerátoch, ktoré sú tu na fóre.
Ak by chcel niekto dávať inzeráty a nechcel, aby mu niekto do toho kecal, mohol by si to zaplatiť ako reklamu..
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #11 kedy: 15. Jún , 2010, 13:41:36 »

moj nazor je ze v inzeratoch nemaju byt co subjektivizmy.. na to su tu temy o danych produktoch a to plati aj pre tych co tie inzeraty pisu.. sorry ale ked niekto predava gitaru a napise text: predavam ppci gitaru je uplne najlepsia a davam ju za 300e aj ked velmi nerad tak za prve - ja mam pici ako kupujuci co si o nej jej majitel mysli kedze je zainteresovany a nazory na to si zozeniem inde a za 2 -  JE TO TRAPNE a akurat to sposobi kopec tych OT o ktore tu vlastne ide a preco sa tu vytvara tolko balastu.. ja som tiez bol do istej miery na smiech ked som predaval gitaru a tiez ludia podpichovali ale mam pici napriklad dost znacne.. jediny dovod preco tu ludia predavaju v izneratoch ktore su zamknute je ich vlastny strach ze budu na posmech ale to prameni skor z toho aka je tu o nich vsobecna mienka
« Posledná zmena: 15. Jún , 2010, 13:42:52 od kaolko » Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #12 kedy: 15. Jún , 2010, 13:42:22 »

na fore je jedna zo zabav pisanie do inzeratov a takisto je to aj zabavne citanie ja by som to nechal. ale povedzme si narovinu pise sa iba do trapnych inzeratov alebo inzeratov s premrstenymi cenami.  nech si teda kazdy poda inzerat aky chce aj bez ceny a necha to odomknute pokial je ten inzerat ok nikto tam nic blbe nenapise neni dovod  Na zdravie!

velmi trefne. v normalnych inzeratoch je standardne klud.
Zaznamenané

o-yep sro
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #13 kedy: 15. Jún , 2010, 13:44:44 »

suhlasim :)
Zaznamenané
jtakac
miestny štamgast
Príspevkov: 1702

« Odpoveď #14 kedy: 15. Jún , 2010, 13:50:57 »

podla mna je dokonca povinnostou upozornit na premrstene ceny, ked niekto predava pouzite veci za cenu novych, pripadne este za drahsie, zas clovek by mal mat nejaku sudnost a ked uz teda nechce vedome niekoho ojebat, nech si pred podanim inzeratu zisti aktualne ceny...nezijeme na sibiri, postovne je par eur v ramci EU
Zaznamenané

mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
Strán: [1] 2  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.056 sekund, 25 otázok.