Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
15. November , 2024, 03:34:40
Strán: [1] 2  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: squier telcesater  (Prečítané 2950 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
Pepo
okukávač

Príspevkov: 2

« kedy: 24. Jún , 2010, 19:15:57 »

CHcel by som sa spytat ci by som mohol dat ku krku tento snimac len neviem cci na telecaster mozem (bude pasovat ?)

http://www.musiccenter.cz/R.M.Pickups-Distortion-Rails-White/Minihumbuckery-pro-elektrickou-kytaru/:3:28398
Zaznamenané
Pepo
okukávač

Príspevkov: 2

« Odpoveď #1 kedy: 24. Jún , 2010, 19:17:03 »

na tuto gitaru 

http://www.musiccenter.cz/Squier-Affinity-Telecaster-Black-Maple/Elektrické-kytary-Telecaster---Affinity-serie/:3:26209
Zaznamenané
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #2 kedy: 24. Jún , 2010, 19:36:09 »

daj tam jedine bkp, to bude potom hrat jak axe fx
Zaznamenané
tarquin
stály hosť
Príspevkov: 815

« Odpoveď #3 kedy: 24. Jún , 2010, 20:02:32 »

moct mozes, ale otazka preco by si to robil  Bavím sa skvele vymena nema vyznam, maly az zanedbatelny vyznam by mal ku kobylke... radsej si kup futbalovu loptu a chod hrat futbal  To co bolo? červená-von
Zaznamenané

brko
miestny štamgast
Príspevkov: 1948

« Odpoveď #4 kedy: 24. Jún , 2010, 20:20:31 »

v prvom rade dakujeme 4ocimu za obohatenie diskusie

chlapik teoreticky ho tam mozes picnut lenze asi bude treba zvacsovat a prisposobovat otvor v pickguarde kedze telecastre maju tie krkove snimace o dost mensie ako byva u stratov

naco chces ten snimac . pise sa ze je velmi silny na skreslenie a vhodny ku kobylke lenze na kobylku by ti zase vobec nepasoval pretoze zase je to uchytenie prisposobene na strat (tento snimac ma dva sroby na vrcholoch zasto tele ma po bokoch jednu a na druhej strane dve diery na srobiky )

ak chces silou mocou menit snimac za RM tak kukni ich ponuku snimacov na tele http://www.rmpickups.cz/tele.html 
mozno ta daco zaujme

Zaznamenané

styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #5 kedy: 24. Jún , 2010, 20:28:55 »

v prvom rade dakujeme 4ocimu za obohatenie diskusie
ok, tak uplne seriozne =>

nemen nic, neoplati sa to, zbytocne vyhodene peniaze, argument vsak mi to zostane do lepsej gitary neobstoji - lepsi gitary byvaju osadzane znackovymi snimacmi. toto uvazovanie typu - ze vymenim snimac a bude to hrat ako popici draha znackova gitara je uplne scestne a vela zaciatocnikov v tomto robi chybu

ale dat to tam mozes.. mozes na to namontovat aj spatne zrkadlo z motorky, ale na co?
« Posledná zmena: 24. Jún , 2010, 20:31:09 od styrioci » Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13058

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #6 kedy: 24. Jún , 2010, 20:39:53 »

ok, tak uplne seriozne =>

nemen nic, neoplati sa to, zbytocne vyhodene peniaze, argument vsak mi to zostane do lepsej gitary neobstoji - lepsi gitary byvaju osadzane znackovymi snimacmi. toto uvazovanie typu - ze vymenim snimac a bude to hrat ako popici draha znackova gitara je uplne scestne a vela zaciatocnikov v tomto robi chybu

ale dat to tam mozes.. mozes na to namontovat aj spatne zrkadlo z motorky, ale na co?
ok, tak uplne seriozne č.2 =>
"vymenim snimac a bude to hrat ako popici draha znackova gitara je uplne scestne" - toto veru nie je seriozne. Ja som vymenil do svojej, da sa povedat standardnej gitary Ibanez poriadne snimace a zrazu ina gitara - uplne seriozne.  Na zdravie!
Zaznamenané

Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #7 kedy: 24. Jún , 2010, 20:42:03 »

Az si ceknem do nejakej gitary tie RMka, lebo zatial som mal asi 5 snimacov a hrali dost napicu, tak ceskoslovensky.  Zdravíčko
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #8 kedy: 24. Jún , 2010, 20:53:30 »

ok, tak uplne seriozne č.2 =>
"vymenim snimac a bude to hrat ako popici draha znackova gitara je uplne scestne" - toto veru nie je seriozne. Ja som vymenil do svojej, da sa povedat standardnej gitary Ibanez poriadne snimace a zrazu ina gitara - uplne seriozne.  Na zdravie!
ale to je gitara este o par tried nizsie ako standarna ibaneza.. da sa suhlasit, ze silak snimac, vie vzbudit dojem, ze z nic moc gitary spravi zrazu iny nastroj, ale to IMHO nie je vobec spravna cesta, lebo chalan vrazi kopu prachov do lacnej sunky, lebo vsak vymenim snimac, potom druhy snimac, potom kobylku, ladiace mechaniky a uchyty na pas... a ked sa chalan spamata a uvedomi si, kolko do toho vrazil, tak zisti, ze mohol mat uz celkom obstojny nastroj strednej resp nizsej strednej triedy..

za druhe to tu gitaru nespasi - ja tvrdim stale, drevo neojebes

alebo inac a polopate povedane - nevidi sa mi ako dobra investicia davat do gitary snimac, ktory ma cenu tretiny a viac hodnoty gitary..

stavim sa, ze casom bude chciet kupovat lepsi nastroj - nekupenim snimaca do lacnej gitary moze zacat setrit na novy, lepsi nastroj a ta zmena bude daleko lepsia po vsetkych strankach ako vymena lacneho znackoveho snimaca (hoc s dobrou reputaciou) v uplne lowendovej gitare..

samozrejme je to moj nazor a ja by som touto cestou nesiel byt na mieste autora temy a mat aspon zopar tych malych skusenosti, co mam Žmurk
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #9 kedy: 24. Jún , 2010, 20:59:10 »

Da sa suhlasit, len stale ohladom toho dreva sa spekuluje... Nechcem sa chvalit, ze som poskusal viacero gitar... ale mne bolo vzdy nejak fuk, ake tam je drevo.. Zaujima ma ako nastroj hra akusticky, nasucho, perkusivne. JP Musicman je z x krat podcenovanej lipy a hraje sa mi na tom vyborne, inspirativne a hlavne ta gitara HRA. Takisto mahagon a kadeco ine.. Vzdy ma viac zaujimali snimace nez drevo. Samozrejme moj osobny pocit. Mozno kebyze mam vedla seba gitary uplne totozne osadene od snimacov po vsetok HW len s inym drevom, tak mozno zbadam rozdiel.
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #10 kedy: 24. Jún , 2010, 21:15:00 »

nejde ani tak o druh dreva, ako o jeho kvalitu...dalej s vyssou triedou nastroja ide potom ruka v ruke spracovanie, kvalita HW, celkovy pocit z nastroja..

spominas, ze gitary skusas aj akusticky a neries co za dreviny tam su..to je ok, ale akusticky dobre hrat nebude gitara z nejakeho nekvalitne spracovaneho, preglejkoveho, drevotrieskoveho dreva, kde je hruba vrstva vyplnovacov, laku a kadejakych inych hovadin..gitara z kvalitneho dreva bude rezonovat a hrat akusticky hlasno a bude zniet uz nasucho, co sa s dobrymi snimacmi len zvyrazni.. lipa nie je podcenovane drevo, len je skor v takej nemilosti pre svoj neutralny charakter. laborovanie a experimentovanie s roznymi drevinami je uz zase ina vec.

co sa tyka tvojho vacsieho zaujmu o snimace a ak si vezmem tvoj konretny priklad, tak som presvedceny o tom, ze to tajomno okolo zmeny gitary na nepoznanie nie je sposobene voodoo vodickou v BKP, ale tym, ze su tie snimace silne a lezie z nich do aparatu silnejsi signal a tym padom sa sprava aparat zivsie
« Posledná zmena: 24. Jún , 2010, 21:15:38 od styrioci » Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #11 kedy: 24. Jún , 2010, 21:16:54 »

Praveze Painkiller a Coldsweat vobec niesu silne snimace... Tam skor ide o taku tu otvorenost zvuku. Hlavne ide o to, ze tak konkretne snimace som nepocul nikdy. Snad Lundgreny su este konkretnejsie.
Zaznamenané

zakky
Hosť
« Odpoveď #12 kedy: 24. Jún , 2010, 21:31:05 »

skor to bude tym ze tiez ibanezacke v7 a v8 stoja za velku picu  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #13 kedy: 24. Jún , 2010, 21:34:10 »

skor to bude tym ze tiez ibanezacke v7 a v8 stoja za velku picu  Bavím sa skvele
makovu.
Zaznamenané

styrioci
inventár podniku

« Odpoveď #14 kedy: 24. Jún , 2010, 21:44:32 »

Praveze Painkiller a Coldsweat vobec niesu silne snimace... Tam skor ide o taku tu otvorenost zvuku. Hlavne ide o to, ze tak konkretne snimace som nepocul nikdy. Snad Lundgreny su este konkretnejsie.
maju odpor cez 15k, to su vsade u vsetkych znaciek oznacovane ako  silne snimace :)
« Posledná zmena: 24. Jún , 2010, 22:23:41 od styrioci » Zaznamenané
Strán: [1] 2  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.094 sekund, 23 otázok.