Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
15. November , 2024, 03:10:47
Strán: 1 [2]  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Kobylka Wraparound  (Prečítané 3612 krát)
0 užívateľov a 2 Hostí prehliada túto tému.
maarek-182
nováčik
*
Príspevkov: 62

« Odpoveď #15 kedy: 09. Júl , 2010, 14:45:28 »

oni maju ine miery. to si k tej gitare nedostal ? ci nekupoval si ju novu ? kde to kupis neviem, v nejakom specializovanejsom zeleziarstve ? cez google som nasiel napriklad toto:

http://modelhobby.sk/index.php?cPath=9481_9487

Behol som do obchodu a kúpil som tie ich palcové miery  Som frajer
Síce som ako debil musel kupovať celú sadu za nekresťanské koruny, ale vyplatilo sa a teraz sedí presne.
Hneď ako bude čas skúsim doladiť tie oktávy a poviem ako to dopadlo. A je s druhej ruky, preto ktomu neboli.
Zaznamenané
maarek-182
nováčik
*

« Odpoveď #16 kedy: 09. Júl , 2010, 15:39:38 »

Takže doladil som oktávy a všetko je OK. Už ladí super. Ďakujem za rady  Zdravíčko
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #17 kedy: 09. Júl , 2010, 15:44:51 »

sa mi lubi, jak si akcny :) ja ked nieco takto verejne riesim, tak sa to taha mesiace az roky :)
Zaznamenané
maarek-182
nováčik
*

« Odpoveď #18 kedy: 09. Júl , 2010, 16:09:07 »

sa mi lubi, jak si akcny :) ja ked nieco takto verejne riesim, tak sa to taha mesiace az roky :)

hhh ja mám tažkú povahu :D Keď si dačo zmyslím tak idem po tom. A ponáhlal som sa aj kôli koncertom
Zaznamenané
maarek-182
nováčik
*

« Odpoveď #19 kedy: 10. Júl , 2010, 15:05:09 »

šlahne ma. Dnes som pri hraní a vyťahovaní strún odtrhol behom 5 minut tenké H a E. Struny tam mám asi týždeň preto ma to dosť štve. Odtrhli sa presne na tom záhybe na kobylke.   Je mi do plaču

« Posledná zmena: 10. Júl , 2010, 15:06:00 od maarek-182 » Zaznamenané
maarek-182
nováčik
*

« Odpoveď #20 kedy: 12. Júl , 2010, 09:13:54 »

No takže som sa nasral, a vymenim tu kobylku. Vonkoncom gitara je po všetkých ostatných stránkach OK.
Na fóre som našiel, že pri praskaní strún pomáha prebrúsiť kamene a ostre hrany. Lenže ja tam mám iba strunník bez kamenov a ta hrana, kde sa prehýbajú struny sa moc brúsiť nedá. Mám v pláne objednať toto     http://shop.sollerguitars.com/product_info.php/cPath/305_337/products_id/1737gitarove-kobykly/el--gitara/hk-tw-cr.html
Podla rozmerov by to malo sedieť. Chcem sa spýtať, či to bude mať význam a či je to lepšia kobylka ako ta pôvodná.
Zaznamenané
korn24
stály hosť
Príspevkov: 953

« Odpoveď #21 kedy: 12. Júl , 2010, 09:34:35 »

podla mna sa to tam urcite da jemne rebrusit ked das tu kobylku dole. struna si tam uz urcite vyrezala malu hranu ktora je ostra a na nej sa roztrhne. jemne to prebrus smirglom a urcite to pomoze.
Zaznamenané

nechcelo sa mi ale uz som.
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #22 kedy: 12. Júl , 2010, 10:48:33 »

No takže som sa nasral, a vymenim tu kobylku. Vonkoncom gitara je po všetkých ostatných stránkach OK.
Na fóre som našiel, že pri praskaní strún pomáha prebrúsiť kamene a ostre hrany. Lenže ja tam mám iba strunník bez kamenov a ta hrana, kde sa prehýbajú struny sa moc brúsiť nedá. Mám v pláne objednať toto     http://shop.sollerguitars.com/product_info.php/cPath/305_337/products_id/1737gitarove-kobykly/el--gitara/hk-tw-cr.html
Podla rozmerov by to malo sedieť. Chcem sa spýtať, či to bude mať význam a či je to lepšia kobylka ako ta pôvodná.

ak to ma spravne rozmery, tak zelezom od Gotoh sa este nikdy nic nepokazilo :)
Zaznamenané
maarek-182
nováčik
*

« Odpoveď #23 kedy: 12. Júl , 2010, 11:21:09 »

ak to ma spravne rozmery, tak zelezom od Gotoh sa este nikdy nic nepokazilo :)

Tak to je fajn :D inak všimol som si, že ja ten strunník nemam kompenzovaný a mám normalne navŕtane diery do šikma klasicky ako to býva u les paul atď... Ale ten čo chcem má už kompenzované kemene na tom strunníku tak dúfam to nebude robiť neplechu. Pretože som vačšinou videl tieto kompenzované osádzať rovno bez zkoseného uhla na gitare.
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #24 kedy: 12. Júl , 2010, 11:57:02 »

napis Sivcakovi, posli mu fotku gitary ako to mas riesene a on Ti poradi... alebo tu na fore vystupuje anonymne ako Cutaj tusim, tak sa ho skus spytat...
Zaznamenané
tarquin
stály hosť
Príspevkov: 815

« Odpoveď #25 kedy: 12. Júl , 2010, 13:08:27 »

napis mu mail, odpisuje velmi rychlo a poradi ked vie, vzdy mi napise aj, ze ak nieco nebude pasovat je mozna vymena. support 5/5 hviezdiciek :)
Zaznamenané

maarek-182
nováčik
*

« Odpoveď #26 kedy: 12. Júl , 2010, 13:50:40 »

napis mu mail, odpisuje velmi rychlo a poradi ked vie, vzdy mi napise aj, ze ak nieco nebude pasovat je mozna vymena. support 5/5 hviezdiciek :)

No včera večer som písal na soller@stonline.sk ohladom dostupnosťi a zatial mi neprišla odpoveď. Možno majú veľa roboty.
Zaznamenané
Strán: 1 [2]  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.081 sekund, 23 otázok.