Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
15. November , 2024, 18:15:02
Strán: 1 2 [3] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Luxusna zbierka handmade gitar  (Prečítané 4312 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #30 kedy: 29. Júl , 2010, 10:29:35 »

no lebo su de facto v tychto cenovych relaciach proti inym najvacsia masovka :)

Nie je to myslis trochu aj o istote, ze sa nebojis kupit to z netu? 
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
kominak
nováčik
*
Príspevkov: 46

« Odpoveď #31 kedy: 29. Júl , 2010, 10:30:35 »

To, ze si tam manici nahodia sialene ceny v buy it now este neznamena, ze sa aj predaju. SLedujem na Ebay obcas aj taketo gitary a vies co maju spolocne? Ze jedna a ta ista tam kvasi aj rok. A Custom Shop Gibsony aj starsie idu na dracku jeden za druhym... Preco asi? :)

http://cgi.ebay.com/Collings-I-35-Deluxe-Electric-Guitar-/130413369173?cmd=ViewItem&pt=Guitar&hash=item1e5d3e1755
momentalne $3000 (nie bin), a to este ostavaju 2 dni Žmurk Takze asi to az take celkom jasne v prospech serioviek nie je...

Vsade sa da najst dobry kus, aj medzi seriovkami, ja tu len robim osvetu aby chalani co rozmyslaju o robenej gitare nemali pocit, ze to nemoze byt nastroj svetovej triedy. Ano, je pravda, ze u nas sa to potom vacsinou nepodari predat za tolko penazi ako novu. Ale napr. mojho strata som uz mohol predat aj za viac ako stal a chcelo ho kupit viacero ludi - dobre hrajuca gitara sa nestrati.
Podla mna tu na slovensku mame stastie, ze si mozes robenu gitaru kupit za ovela mensie peniaze ako v zahranici.
Zaznamenané
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13058

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #32 kedy: 29. Júl , 2010, 10:30:55 »

Ja tu toho ozaj moc nenakseftim. Ja si len rad skusam gitarky, kupim jednu, potom druhu a tak. Teraz si chcem vyskusat zas jedno plesnive uchylne SGcko alebo Les Paul Deluxe, ktory som este nemal. Co je na tom zle? ?§!.
Sak nic.  :)
Tou vetou som nemyslel Teba, ale kseftarov, ktori touto vetou ziju.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #33 kedy: 29. Júl , 2010, 10:33:01 »

Nie je to myslis trochu aj o istote, ze sa nebojis kupit to z netu? 

ale hej - maju to vsetci, nazorov mas na to milion, mozes sa naozaj spolahnut do velkej miery, co kupujes, lahko to predas, atd... to je jasne.
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #34 kedy: 29. Júl , 2010, 10:35:52 »

Vsade sa da najst dobry kus, aj medzi seriovkami, ja tu len robim osvetu aby chalani co rozmyslaju o robenej gitare nemali pocit, ze to nemoze byt nastroj svetovej triedy. Ano, je pravda, ze u nas sa to potom vacsinou nepodari predat za tolko penazi ako novu. Ale napr. mojho strata som uz mohol predat aj za viac ako stal a chcelo ho kupit viacero ludi - dobre hrajuca gitara sa nestrati.
Podla mna tu na slovensku mame stastie, ze si mozes robenu gitaru kupit za ovela mensie peniaze ako v zahranici.

S tymto plne suhlasim. Na zdravie!

Skor je to aj o tom, ze mne skratka vzdy prislo divne dat si robit zname modely, ked to navyse bude stat rovnako ako original. Napriklad ta gitara co si dal linku, tak to beriem, krasne drevo, je trochu ina ako zname modely, hoci samozrejme velmi cerpa z Gibsonov (najma novy ES339 model).  
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #35 kedy: 29. Júl , 2010, 10:37:46 »

Typicky kseftar.  Bavím sa skvele

Inak definuj kto je kseftar. Kazdy kto tu da inzerat? Alebo da 2-3 veci na predaj?
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13058

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #36 kedy: 29. Júl , 2010, 10:39:41 »

Inak definuj kto je kseftar. Kazdy kto tu da inzerat? Alebo da 2-3 veci na predaj?
Nemyslim si, ze ludia spod Tatier nerozmyslaju, kto je a kto nie je kseftar.  Na zdravie!
Zaznamenané

udry
Hosť
« Odpoveď #37 kedy: 29. Júl , 2010, 10:58:42 »

Skor je to aj o tom, ze mne skratka vzdy prislo divne dat si robit zname modely, ked to navyse bude stat rovnako ako original.   
To pivničabo,ktory obdivuje otlčene,hrdzavé,z odrezkov dreva pozliepane gitary nikdy nepochopí. Bavím sa skvele
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #38 kedy: 29. Júl , 2010, 10:59:41 »

To pivničabo,ktory obdivuje otlčene,hrdzavé,z odrezkov dreva pozliepane gitary nikdy nepochopí. Bavím sa skvele

Tak tak, hlavne ze ten, co zazil Woodstock chape vsetkemu a najma tomu co nemal. Na zdravie! Bavím sa skvele
Zaznamenané

Strán: 1 2 [3] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.079 sekund, 22 otázok.