Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
16. November , 2024, 10:57:17
Strán: 1 [2] 3 4 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Kúpa 1. elektrickej gitary pre pokročilého  (Prečítané 10766 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
SeAn
nováčik
*
Príspevkov: 10

« Odpoveď #15 kedy: 05. August , 2010, 10:35:21 »

http://aureusmusic.sk/Shop/Goods/aria-mac30bk?goods=2697
co poviete na toto?
Zaznamenané
Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #16 kedy: 05. August , 2010, 10:36:23 »

co sa tyka tych casti gitary... zjavne ste ma nepochopili vy profici! chcel som, aby ste mi predstavili jednotlive casti gitary AKO TAKEJ (Ake drevo, snimace, ovladace, strunnik,atd) . Viete... tym ze som pokrocily v hrani, neznamena este ze mam zosurfovane vsetky ponuky a znacky! Tiez dakujem tym profikom, ktori si myslia ze som John Petrucci, mam kazdy tyzden koncert, chcem gitaru za ne 6500sk ale 6500€, a bude ju dedit este 12 pokoleni po mne okolo 250 rokov. Fakt diki... namiesto toho, aby som si z tohto "gitaroveho" fora odniesol Zoparr dobrych rad, ma zbuzeruju majstri s gitarami za 50 000 sk, ochotni zbuzerovat dalsich 100 ludi po mne... Zrobili ste mi dobru naladu...
Seriozne dakujem tymto normalnym ludom rastis Yugi00 Branko, ktori mi normalne poradili....
Ako vies cele to je otom ze teraz ked si zoberies ze mas 6500... pozres si jednu stranku kde najdes gitaru za 9000 dajme tomu a povies si ze vsak to mi chyba len 2500sk a mal by som ovela lepsie... lenze ked ty si nasetris 9000 tak potom objavis jednu za 12000 a potom takto to moze ist dalej az kym nenasetris 20000 ato uz fakt ze stoji zato :D... netreba nic unahlit... momentalne aj ja hladam nejaku lacnu koli domacemu hraniu lebo tyzdenne cestujem x kilometrov hore dole a nechce sa mi vlacit 10 kilovy kufor... lenze tiez kebyze mam investovat 250 tak si furt uvedomim ze vsak to je akurat polka 500ky... a uz za 500 uz mozem mat lepsie atd atd... cakat sa na lepsie casy oplati... nic netreba unahlit.
« Posledná zmena: 05. August , 2010, 10:38:27 od Yugi00 » Zaznamenané

Im a little princess
SeAn
nováčik
*

« Odpoveď #17 kedy: 05. August , 2010, 10:40:09 »

http://www.ecmusic.sk/obchod/tovar/ibanez-grg-170dx-bkn
co vy na to?
Zaznamenané
Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #18 kedy: 05. August , 2010, 10:42:02 »

to je jak sa tomu hovori.... "pain in the ass"?
Hovorim kukaj bazos.sk , muziker bazar alebo respektivne tuto... a urcite skus nasetrit minimalne aspon 150eu... urcite ti to pomoze
http://hudba.bazos.sk/inzerat/4512210/ESP-LTD-Viper-Limited-Edition-30th-Anniversary.php kukni na toto... akurat pre teba :D
« Posledná zmena: 05. August , 2010, 10:44:27 od Yugi00 » Zaznamenané

Im a little princess
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13058

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #19 kedy: 05. August , 2010, 10:43:55 »

Hovadina.
Zaznamenané

yngsteen
stály hosť
Príspevkov: 1006

« Odpoveď #20 kedy: 05. August , 2010, 10:46:14 »

co sa tyka tych casti gitary... zjavne ste ma nepochopili vy profici! chcel som, aby ste mi predstavili jednotlive casti gitary AKO TAKEJ (Ake drevo, snimace, ovladace, strunnik,atd) . Viete... tym ze som pokrocily v hrani, neznamena este ze mam zosurfovane vsetky ponuky a znacky!...

Predstav si že sa vypisuješ na tomto fóre zopár rokov a zhruba tak raz za týždeň príde niekto a spýta sa  "Horí voda ? Dá sa spraviť z h*vna pomazánka ? Máte recept ?  " . Prvých 258krát mu to vysvetliš, ale potom už začneš byť v lepšom prípade len ironický v horšom arogantný. A nie je sa čomu čudovať, nakoľko tém kde sa niekto pýta na lacnú gitaru je na tomto fóre požehnane. A každý sa v nich može dozvedieť odpovede na väčšinu bežných dotazov. Len nesmie byť pohodlný.  Na zdravie!

Česť výnimkám zo Zväzu osvety mládeže typu Rastis and spol.  :)
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #21 kedy: 05. August , 2010, 10:46:59 »

...
Drevo na krk - zvacsa javor, ale taktiez mahagon skor na tvrdsie zanre. ...

podla mna mahagonove krky skor nie na tvrdsie zanre, ako ano... mahagonove krky na pekny makksi ton, javorove na ostrejsi, tychlejsi attack - aspon mne sa to tak vidi...
Zaznamenané
SeAn
nováčik
*

« Odpoveď #22 kedy: 05. August , 2010, 10:49:21 »

http://www.muziker.sk/Default.aspx?Cort-EVLK2-BKS&nid=20016&nparams=kod_id;11852
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #23 kedy: 05. August , 2010, 10:50:48 »

stale si stojim za tym co som povedal.. a este k tomu doplnim ze si myslim ze si j*ebnuty trochu ale to len vdaka tvojej reakcii  Zdravíčko
Zaznamenané

kubo63
miestny štamgast
Príspevkov: 2100

West Coast

« Odpoveď #24 kedy: 05. August , 2010, 10:51:03 »

Kup toto a mas pokoj.

http://ebazar.muziker.sk/?action=4&id=137556

Ladi, celkom fajn zvuk a lepsie jak hocijaka ibaneza za 300 euro.
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #25 kedy: 05. August , 2010, 10:52:47 »

podla mna mahagonove krky skor nie na tvrdsie zanre, ako ano... mahagonove krky na pekny makksi ton, javorove na ostrejsi, tychlejsi attack - aspon mne sa to tak vidi...

bavime sa o gitare za 6500sk.. myslis ze bude mat mahagon vobec nejaky?cela debata vedie opat len k picovinam.. na zaciatku som mu poslal link na temu kde sa to preberalo asi tisickrat takze by mal byt teraz tak pol dna ticho a studovat a nie ze citit sa dotknuty z si dal niekto vobec namahu podhladat mu nejaky zdroj info

ale na zaklade toho slova 'zrobil' co pouzil som si spravil cca obraz takze mi to je jasne
« Posledná zmena: 05. August , 2010, 10:55:19 od kaolko » Zaznamenané

SeAn
nováčik
*

« Odpoveď #26 kedy: 05. August , 2010, 10:54:02 »

Predstav si že sa vypisuješ na tomto fóre zopár rokov a zhruba tak raz za týždeň príde niekto a spýta sa  "Horí voda ? Dá sa spraviť z h*vna pomazánka ? Máte recept ?  " . Prvých 258krát mu to vysvetliš, ale potom už začneš byť v lepšom prípade len ironický v horšom arogantný. A nie je sa čomu čudovať, nakoľko tém kde sa niekto pýta na lacnú gitaru je na tomto fóre požehnane. A každý sa v nich može dozvedieť odpovede na väčšinu bežných dotazov. Len nesmie byť pohodlný.  Na zdravie!

Česť výnimkám zo Zväzu osvety mládeže typu Rastis and spol.  :)

ukaz mi temu,kde sa priblizne toto rozobera... hladal som
Zaznamenané
yngsteen
stály hosť

« Odpoveď #27 kedy: 05. August , 2010, 10:54:11 »

http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,83105.0.html

Rudy predáva nejaké kúsky. Za ľudové ceny.
Zaznamenané
yngsteen
stály hosť

« Odpoveď #28 kedy: 05. August , 2010, 10:55:37 »

ukaz mi temu,kde sa priblizne toto rozobera... hladal som

Jeho otca, šak je to tá úplne prvá hrubou vyznačená, len si vyberieš cenový rozsah  Si píš!!! .

http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,70353.0.html
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #29 kedy: 05. August , 2010, 10:56:24 »

Drevo na telo - podla mna je fajn mahagon na tvrdu muziku, aj ked JP hraval na lipovej gitare, ci uz Ibanez alebo prve Musicmany. Teraz sa dal na mahagon.
Drevo na krk - zvacsa javor, ale taktiez mahagon skor na tvrdsie zanre.

Mahagon na tvrdsiu muziku? Popiskujem si Ten sa skor pri ozaj silnych gejnoch zvykne uz trochu blatit a straca ziaducu udernost.
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
Strán: 1 [2] 3 4 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.101 sekund, 23 otázok.