Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
30. Október , 2024, 19:21:49
Strán: [1] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: KRADEZ TOVARU s firemneho auta  (Prečítané 4141 krát)
0 užívateľov a 6 Hostí prehliada túto tému.
marianguitar
pravidelný návštevník
Príspevkov: 382

« kedy: 17. September , 2010, 10:03:55 »

Zdravim vsetkych,

Nepise sa mi to lahko, ale musim, mozno motyka streli a niekto nam pomoze!!!

V noci s vcera na dnes tj na 17.9.2010 nam s firemneho auta niekto ukradol cast tovaru, ktoru kolega este nestihol rozviest. Stalo sa to v Humennom v objekte ubytovne, nakolko parkovane nebolo pred ale vzadu vo dvore ubytovne...
Ukradnute boli:
El. gitara Schecter Damien Special vinovo cervena farba, cierny HW
Git. kombo Marshall MS30FX
spanielske gitary TENSON F500050 a akusticke gitary MARRIS modely D306SB - sumburst, J306NT- natural aj J306SB - sumburst, a elektroakusticke gitary MARRIS DCE306NT - natural, DCE306SB - sumburst palicky GREG a ine dalsie veci...
Tak ak by ste niekto zachytil informaciu o tom, ze niekto nieco taketo ponuka za podozrivo nizke ceny alebo viacej kusov, prosim posunte nam tuto informaciu alebo priamo policii, dakujeme...

PS: Presny zoznam veci, ktore boli ukradnute sem este prilozim...
« Posledná zmena: 17. September , 2010, 10:04:49 od marianguitar » Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #1 kedy: 17. September , 2010, 10:08:51 »

ahoj Marian,
 to nasere, dufam ze sa to podari nejako poriesit.. mozno by bolo dobre hodit aj vyrobne cisla, tym ze fungujete ako shop tak ich zrejme aj mate a lahsie sa hladaju stratene veci ked tak.. pripadne urcite dat tie serialka hudobninam a podobnym veciam co maju komis predaj..
vela zdaru  Zdravíčko
Zaznamenané

marianguitar
pravidelný návštevník

« Odpoveď #2 kedy: 17. September , 2010, 10:29:33 »

Problem je ze je tam tovar, ktory nema vč a napr. u tej Schecterky a Marshala to nas dodavatel neeviduje, bohuzial. Aj nasa chyba, ze sme si ich neopisali, hoci na dodaku ani fakture neboli. My napriklad vč od multiefektov ZOOM, ktore idu dalsim obchodnikom evidujeme...
Zaznamenané

Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #3 kedy: 17. September , 2010, 10:32:26 »

Kks to musel byt aky čavo co dokazal tolko odniest  Bavím sa skvele sak ja som ledva uniesol jeden prazdny kufor... ale je zaujimave ze ukradli tolkoto veci... akoby niekdo vedel ze co potrebuje... kombo, gitara, spanielky... podla mna to predavat nebude... skor ho uvidime stymi vecami nekde doba alebo v skusobni  Na zdravie!
Zaznamenané

Im a little princess
erny
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 136

« Odpoveď #4 kedy: 17. September , 2010, 10:41:32 »

ruky dolamat!! Snad to firmu nepolozi,aj ked je to neprijemne..no,rozvozca ma o starost naviac..este tazsie by to znasala kapela,ktora na take veci ledva naskriabe..ale aj tak.hudba je posvätna vec.to sa nerobi..Smútim
Zaznamenané

..bude ako nebolo...
marianguitar
pravidelný návštevník

« Odpoveď #5 kedy: 18. September , 2010, 18:50:26 »

erny, robi - nerobi, hajzli su vsade, aj tam, kde by si to necakal, bohuzial...  Neser ma!
« Posledná zmena: 18. September , 2010, 18:50:54 od marianguitar » Zaznamenané

vikur
VIP
stály hosť
*
Príspevkov: 1422

hejter

« Odpoveď #6 kedy: 18. September , 2010, 18:58:31 »

ja by som kolegu zavrel na 3 dni do pivnice a potom by sa to naslo  Bavím sa skvele
Zaznamenané

prs a bogner co ine?
http://jurajduc.com
marianguitar
pravidelný návštevník

« Odpoveď #7 kedy: 18. September , 2010, 19:00:29 »

ja by som kolegu zavrel na 3 dni do pivnice a potom by sa to naslo  Bavím sa skvele
vikur, akeho kolegu??? Nejak moc o tom vies.
Zaznamenané

vikur
VIP
stály hosť
*
Príspevkov: 1422

hejter

« Odpoveď #8 kedy: 18. September , 2010, 19:07:01 »

v prvom prispevku pises ze kolega niekde odparkoval auto ... no a v takychto pripadoch toje vacsinou tak ze cloveka ojebu vacsinou vlastny zamestnanci .... neboj ja nepotrebujem kradnut skarede slechtery  Bavím sa skvele
Zaznamenané

prs a bogner co ine?
http://jurajduc.com
marianguitar
pravidelný návštevník

« Odpoveď #9 kedy: 18. September , 2010, 19:09:17 »

v prvom prispevku pises ze kolega niekde odparkoval auto ... no a v takychto pripadoch toje vacsinou tak ze cloveka ojebu vacsinou vlastny zamestnanci .... neboj ja nepotrebujem kradnut skarede slechtery  Bavím sa skvele
No ja len, ze tomu kolegovi verim tolko ako sebe, po tolkych rokoch spolocneho fungovania a dam za neho ruku do ohna - ako sa hovori...
Zaznamenané

Strán: [1] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.069 sekund, 23 otázok.