Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
27. November , 2020, 21:56:51
Strán: 1 ... 21 22 [23] 24 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Line 6 Pod HD  (Prečítané 76575 krát)
0 užívateľov a 1 Hosť prehliada túto tému.
Yugi00
miestny štamgast
******
Príspevkov: 1951


ctrl+mouse scroll


« Odpoveď #330 kedy: 17. Január , 2014, 15:43:42 »

Ako som spominal vyssie tie pody zneju dobre ked maju vypnuty cabinet a pouziju sa potom impulzy alebo priam realna bedna.
Nie je to sice najlepsia ukazka cez Recabinet
Ale pointa je dost pocutelna. Tie default bedne v tych podoch su hotova katastrofa. Este predtym nez som si zohnal axe tak som skusal elevenrack a aj pod hd pro a bez vahania som si radsej dolozil na axe. Tam sa da natocit hocijaka prehnana chujovina aj tak to bude zniet dobre. Teraz ked uz axe som predal koli financiam tak som sa uspokojil s podX3 Bavím sa skvele Prvy dojem bol fajn kym som neskusal higainy a od axe to ma teda riadne daleko az som neskusil externe impulzy vtedy to uz bolo o kus lepsie... Velka skoda ze ani to upgradnute POD HDX nedokaze naimportovat ine cabinety.
« Posledná zmena: 17. Január , 2014, 15:46:04 od Yugi00 » Zaznamenané

Im a little princess
frakos
stály hosť
*****
Príspevkov: 1280



WWW
« Odpoveď #331 kedy: 17. Január , 2014, 16:02:31 »

Mam pod2 a hd pro vedla seba a rozdiel tam je citelny, no nie priepastny. Pocut, ze to je jedna rodina. Ale s tym hd sa da hrat fajn do ampu, ci uz koncak alebo clean. Od idealu daleko, ale uz to robi usmev na tvary. Vystup z hd sa da nastavit podla toho ci to pojde do normalneho imput na ampe, koncaku alebo linky. A v ramci jednitlivych moznosti su parametre, ktore sa daju menit, su to filtre v podstate, ako niekto vyssie pisal. Tak isto je z hd aj fyzicky vystup pre kazdu variantu. Takze ma to moznosti, ktorymi sa da nieco dosiahnut.
Zaznamenané

Lario1
pravidelný návštevník
****
Príspevkov: 180



« Odpoveď #332 kedy: 17. Január , 2014, 17:26:15 »

Popravde ste ma teraz prekvapili s tými cabinetmi, hraje to fest inak, lepšie, vernejšie.  Poraďte na vyskúšanie nejaké dobré impulzy :)
Zaznamenané
Yugi00
miestny štamgast
******
Príspevkov: 1951


ctrl+mouse scroll


« Odpoveď #333 kedy: 17. Január , 2014, 18:01:22 »

Popravde ste ma teraz prekvapili s tými cabinetmi, hraje to fest inak, lepšie, vernejšie.  Poraďte na vyskúšanie nejaké dobré impulzy :)
redwirez alebo recabinet2 su v pohode na zaciatok  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Im a little princess
icotech852
pravidelný návštevník
****
Príspevkov: 509



« Odpoveď #334 kedy: 05. Marec , 2016, 13:07:49 »

Neviete niekto ci SEND/RETURN na LINE 6 X3 Live (alebo LINE 6 HD 500) sluzi aj na zapojenie do elektronkoveho zosilovaca ako funkcia NOISE GATE? (ako redukcia sumu)
Zaznamenané

Jackson X Kelly,Marshall JVM,Greenbacks
rastis
adminištrant
miestny štamgast
***
Príspevkov: 2225



« Odpoveď #335 kedy: 05. Marec , 2016, 13:27:21 »

send byva zvacsa vystup o cca linkovej urovni, cize mal by byt vhodny na zapojenie do koncoveho zosilovacu, respektive do returnu, ale tiez to nemusi byt za kazdych okolnosti idealne funkcne, treba skusit.

do inputu, cize do bezneho vstupu zosilovacu by som to asi nepchal, to su uplne ine urovne. z gitary idu milivolty, zo sendu volty, iba co by si narobil strasne sumu a bordelu. ale vyskusaj sam, uvidis a daj vediet aj nam.
Zaznamenané
icotech852
pravidelný návštevník
****
Príspevkov: 509



« Odpoveď #336 kedy: 05. Marec , 2016, 14:37:00 »

malo by to fungovat pri tomto zapojeni,uvidim http://guitargearfinder.com/guides/use-four-cable-method/
Zaznamenané

Jackson X Kelly,Marshall JVM,Greenbacks
icotech852
pravidelný návštevník
****
Príspevkov: 509



« Odpoveď #337 kedy: 15. Marec , 2016, 08:14:01 »

kupil som Line 6 X3 Live koli tomu,ze som si chcel na nom podladovat gitaru a vyuzivat Looper...skvele tak X3 Live to vobec neumoznuje.Este som sa s tym nemal cas vyhrat.Nedaju sa donho nahrat nejake programy? ako vlastne programy,ze by som si vytvoril tieto programy alebo ich stiahol z netu.
Zaznamenané

Jackson X Kelly,Marshall JVM,Greenbacks
Branko
inventár podniku
*******
Príspevkov: 12993


Myšlienky tvoria veci!


« Odpoveď #338 kedy: 15. Marec , 2016, 08:32:26 »

kupil som Line 6 X3 Live koli tomu,ze som si chcel na nom podladovat gitaru a vyuzivat Looper...skvele tak X3 Live to vobec neumoznuje...
To si si kupil bez toho, aby si sa o tom presvedcil?  Bavím sa skvele
Zaznamenané

icotech852
pravidelný návštevník
****
Príspevkov: 509



« Odpoveď #339 kedy: 15. Marec , 2016, 09:09:45 »

 Bavím sa skvele je tam nejaky imbecilny Bender,ale v tom vyuzitie nevidim
« Posledná zmena: 15. Marec , 2016, 09:10:29 od icotech852 » Zaznamenané

Jackson X Kelly,Marshall JVM,Greenbacks
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
***
Príspevkov: 2659


« Odpoveď #340 kedy: 15. Marec , 2016, 10:19:49 »

najlepsi program na podladenie je dalsia gitara. POD toto nezvlada najlepsie, na HD500x som pouzival na basgitaru pitch shift, pouzitelne to je do max. -3 poltonov, ale aj tak to zanechava kopec bordelu, takze to robim radsej dodatocne v daw.
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
*******
Príspevkov: 16376


Saturday Night Bieber


« Odpoveď #341 kedy: 15. Marec , 2016, 10:33:51 »

vies co nas spevakogitarista pouziva obcas z prdele sestku ladenu standardne a podladuje ju cez ten novsi whammy pedal kludne do Hcka a znie to POPICI.. aj akordy aj jednotlive tony, vsetko, sam som tomu neveril ale bolo to uplne v poho
Zaznamenané

Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
***
Príspevkov: 2659


« Odpoveď #342 kedy: 15. Marec , 2016, 10:47:47 »

ale nazivo, cez amp, ze? to, co som spomenul s POD je pocutelne len pri lepsom analyzovani nahratej stopy. nazivo som tiez nepostrehol problem.
Zaznamenané
pelko
miestny štamgast
******
Príspevkov: 2150



« Odpoveď #343 kedy: 15. Marec , 2016, 15:26:35 »

nebol by pre takýto účel lepší priamo pedál typu morpheus droptune alebo digitech drop? Kupovať kôli tomu modeler je také, divné no.
Zaznamenané
kaolko
inventár podniku
*******
Príspevkov: 16376


Saturday Night Bieber


« Odpoveď #344 kedy: 15. Marec , 2016, 15:35:40 »

ale nazivo, cez amp, ze? to, co som spomenul s POD je pocutelne len pri lepsom analyzovani nahratej stopy. nazivo som tiez nepostrehol problem.

akoze furt cez amp.. akurat ze cez to whammy is podladi ak chce aj z E na B v pohode a stale to hra super.. to som skor reagoval len k tym podladovaniam co sa tu pise ze ked sa robia pedalom..
Zaznamenané

Strán: 1 ... 21 22 [23] 24 |   Hore
  Tlačiť  
 
Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.088 sekund, 22 otázok.