jtakac
|
|
« Odpoveď #210 kedy: 28. Február , 2011, 19:12:03 » |
|
- kauza sample - kauza vytvarne umenie - znackove vs. noname gitary ... ... atd. vsade si myslis ze mas pravdu ty. vsade si dostal kvantum argumentov, aj kvalitnych. napriek tomu si roky ides to svoje - skorej nez o hladani pravdy je to podla mna skorej o nejakych povahovych crtach, hm ? vies, keby tu boli tie stare debaty, kazdy si to moze precitat a utvori si vlastny nazor, je to tu este? asi si priehliadol, ze napr. dneska mi dali za pravdu, napr. yngwier, icebreaker a tusim aj cubo..ako je to mozne, sak tu padlo tolko argumentov a dokonca aj kvalitnych, preco maju taky nazor, ako ja ..asi maju rovnake povahove crty ako ja
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #211 kedy: 28. Február , 2011, 19:12:37 » |
|
- kauza sample - kauza vytvarne umenie - znackove vs. noname gitary ... ... atd. vsade si myslis ze mas pravdu ty. vsade si dostal kvantum argumentov, aj kvalitnych. napriek tomu si roky ides to svoje - skorej nez o hladani pravdy je to podla mna skorej o nejakych povahovych crtach, hm ? ja by som skor povedal, ze nic neskusil este... sak hen, kapelu nemal, poriadnu gitaru nedrzal... aspon sex si mal ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #212 kedy: 28. Február , 2011, 19:15:28 » |
|
a ver, ze aj keby satriani zahral 70 sukien mala, tak to podla jeho tvorby tonu a hry rozpozna hociktory gitarista, co ma napocuvaneho satrosa aspon na 40 %. ja mam satrianiho napocuvaneho dovolim si povedat velmi vela, uz som videl par gitaristov na youtube, ktori hrali jeho covery a hrali ich tak, ze keby som nevidel, ze to hraju ini ludia, kludne by som uveril, ze to hra satriani..a v tom videu kde hra satriani na tej preglejke, keby som ho nevidel, kludne by som uveril, ze to hra nejaky jeho imitator..ale je mi jasne, ze ja som ja a ty si ty.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #213 kedy: 28. Február , 2011, 19:16:28 » |
|
ja mam satrianiho napocuvaneho dovolim si povedat velmi vela, uz som videl par gitaristov na youtube, ktori hrali jeho covery a hrali ich tak, ze keby som nevidel, ze to hraju ini ludia, kludne by som uveril, ze to hra satriani..a v tom videu kde hra satriani na tej preglejke, keby som ho nevidel, kludne by som uveril, ze to hra nejaky jeho imitator..ale je mi jasne, ze ja som ja a ty si ty.
vidis, ja som zasa videl tiez x coverov, ale ani jeden nehral ako satros. Tak hod nejaky teda.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #214 kedy: 28. Február , 2011, 19:18:46 » |
|
... - kauza vytvarne umenie ...
toto by ma celkom zaujimalo + vladove nazory samozrejme.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #215 kedy: 28. Február , 2011, 19:19:41 » |
|
ja mam satrianiho napocuvaneho dovolim si povedat velmi vela, uz som videl par gitaristov na youtube, ktori hrali jeho covery a hrali ich tak, ze keby som nevidel, ze to hraju ini ludia, kludne by som uveril, ze to hra satriani..a v tom videu kde hra satriani na tej preglejke, keby som ho nevidel, kludne by som uveril, ze to hra nejaky jeho imitator..ale je mi jasne, ze ja som ja a ty si ty.
co znamena ze zvuk je v prstoch teda, nie?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #216 kedy: 28. Február , 2011, 19:22:53 » |
|
co znamena ze zvuk je v prstoch teda, nie? nie karol, precitaj si debatu este raz
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #217 kedy: 28. Február , 2011, 19:24:34 » |
|
vidis, ja som zasa videl tiez x coverov, ale ani jeden nehral ako satros. Tak hod nejaky teda. to bolo daavno, co som pozeral na youtube imitatorov satrianiho a vaia, to by som teraz uz urcite nenasiel, lebo nemam sajnu, co to boli za ludia
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #218 kedy: 28. Február , 2011, 19:27:05 » |
|
to bolo daavno, co som pozeral na youtube imitatorov satrianiho a vaia, to by som teraz uz urcite nenasiel, lebo nemam sajnu, co to boli za ludia
skus pohladat, nevyhovaraj sa.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #219 kedy: 28. Február , 2011, 19:30:26 » |
|
skus pohladat, nevyhovaraj sa.
nevyhovaram sa, proste si na to uz nepamatam a teraz pozeram tv, tak hladat nejdem, ja tu nepotrebujem nikomu nic dokazovat, ak si myslis, ze trepem, tak si to mysli a ty si z tych ludi, co jednoducho nedokazu nestranne a racionalne vyhodnocovat informacie, aspon z toho ako pises na forum, mam taky nazor
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #220 kedy: 28. Február , 2011, 19:30:30 » |
|
nie neuhadol, ani satrianiho by si neuhadol, keby hral na preglejkovej gitare kohutika jarabeho.
...
este mi neda... zaujima ma, jak potom beries gitaristov... potom vlastne medzi nimi nevidis rozdiel, su jak stroje. Lebo ja rozoznam gitaristu podla hry a viem jak hra satriani, jak hra vai, petrucci a je jedno, cez co hraju, stale ich dokazem rozoznat. Myslim, ze to hocikto, ci ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #221 kedy: 28. Február , 2011, 19:33:10 » |
|
nevyhovaram sa, proste si na to uz nepamatam a teraz pozeram tv, tak hladat nejdem, ja tu nepotrebujem nikomu nic dokazovat, ak si myslis, ze trepem, tak si to mysli a ty si z tych ludi, co jednoducho nedokazu nestranne a racionalne vyhodnocovat informacie, aspon z toho ako pises na forum, mam taky nazor no nam vsetkym dokazujes svoju blbu teoriu, ale sak nevadi. a niesom, to ma nepoznas. Zas mam svoj nazor a svoje skusenosti, musim napisat, ze som poskusal zrejme viac gitar a viac aparatov ako ty, no stale mi to hralo rovnako, ale mne osobne sa hralo aj na drahsej gitare lepsie, co tebe nie, aj ked si na nej este nehral.
|
|
« Posledná zmena: 28. Február , 2011, 19:33:49 od Branko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #222 kedy: 28. Február , 2011, 19:37:49 » |
|
este mi neda... zaujima ma, jak potom beries gitaristov... potom vlastne medzi nimi nevidis rozdiel, su jak stroje.
Lebo ja rozoznam gitaristu podla hry a viem jak hra satriani, jak hra vai, petrucci a je jedno, cez co hraju, stale ich dokazem rozoznat. Myslim, ze to hocikto, ci ?
precitaj si este raz tu prvu vetu, co si napisal a zamysli sa fakt trochu viac, ak mas na to mozgovu kapacitu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #223 kedy: 28. Február , 2011, 19:40:22 » |
|
ano dokazujem, mas pravdu ano, mas svoje skusenosti, skusal si urcite viac aparatov a gitar ako ja a stale ti to hralo rovnako a na drahsej gitare sa ti hralo lepsie..este nieco?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|