kaolko
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 12. December , 2011, 08:10:06 » |
|
dost do pohody...aj teraz po takej dlhej dobe mi to pripomina nevermore
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 12. December , 2011, 08:51:46 » |
|
v blave sa tu bijeme do prs a pritom v sobote maju taketo kapely nie som na toto moc, ale v globale super. refren popic, uplny Fates Warning aj skrz spevaka. jeden z mala krat, co nemam pocit, ze pocuvam slovensku (garazovu) kapelu. gitary zneju supr (chalan vyzera byt sikovny - rad vidim, ze tu vie konecne niekto aj poriadne hrat), chalani evidentne vedia rubat a aj ten zvuk sa mi v zasade lubi. klip pre mna cliche ale na danu muziku dobra robota. drzim palce, dobra vec
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
sandmann
pravidelný návštevník
Príspevkov: 180
When it's too loud, you are too old
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 12. December , 2011, 11:32:23 » |
|
fuuuu super kapelka! dik za upozornenie na nich fakt to ma nadych mojich milovanych Nevermore! fakt by som netipoval ze sa jedna o slovensku kapelu, bomba! zvukovo jedine co mi vadi je kopak, pre mna dost neprijemne inak bubenik je vyborny
|
|
|
Zaznamenané
|
Ibanez co ine? haha
|
|
|
korn24
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 12. December , 2011, 22:25:41 » |
|
kus polavili z hevy metalu ze? ide to teraz viac do technickeho metalu. nevies ci este stale chcu riesit tu druhu gitaru?
urcite by sa im zisla druha gitara kedze oliver je len sam
|
|
|
Zaznamenané
|
nechcelo sa mi ale uz som.
|
|
|
buro
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 16. December , 2011, 11:10:38 » |
|
Mne o nich vravel Palo Chodelka este davnejsie (teda hlavne o tom gitaristovi), ale akosi som na to zabudol, az ked som si vsimol to nove video na facebooku, tak som si na to spomenul. Ide im to super
|
|
|
Zaznamenané
|
Schecter C7 Hellraiser, Sterling by MM JP70, Ibanez MTM2 - Dunlop DB Wah - JTamps screamer - Korg Pitchblack - BOSS NS2 - Peavey 6505 - MXR Carbon Copy - HB 2x12
|
|
|
korn24
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 21. Marec , 2012, 14:10:41 » |
|
http://bandzone.cz/portikusdva nove songy! Reborn a Between the Light! Ja osobne som uplne v soku ze aka mega hudba vznika u nas v Rimavskej Sobote. Velmi ma zaujimaju vase nazory na zvuk tvorbu atd.... Vypocujte si oba songy a dajte vediet... info od Portikusakov: prinášame vám k posluchu nové skladby nahrané minulý rok v štúdiu MORPHEUS pod taktovkou Davida Kalosiho, mastering sa konal vo švédskom štúdiu Fascination Street Studio pod vedením svetoznámeho Jensa Bogrena a v skladbe Reborn pridal klávesové sólo sám Matt Guillory (James La Brie, Mullmuzzler, Dali´s Dilemma atď ). Tak veľa zábavy a pre nás priaznivých komentov
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 21. Marec , 2012, 14:15:10 » |
|
hra to pekne, vadi mi tam ten divny lupavy kopak, ale inak ok.
gitary sa mi celkom pacia, basu je vcelku nezrozumitelna, slovami asi som cakal viac od borgena. ale pravdepodobne je to len mixom.
hudba neni moja salka kavy, ale znie to dobre a technicky na urovni
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 21. Marec , 2012, 14:16:35 » |
|
inak je to totalne vykopceny nevermore ked si pustim ten prvy song
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Yugi00
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 21. Marec , 2012, 14:30:03 » |
|
Musim suhlasit s Karolom... cisty Nevermore a trosku Dream Theater v solach ale inak popicthi
|
|
|
Zaznamenané
|
Im a little princess
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 21. Marec , 2012, 15:38:48 » |
|
To nevadi, nie ? Vsak kazdy (vacsina) vklada do hry svoje vzory. Premakana muzika, slape to, ale osobne nemusim taky styl.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 21. Marec , 2012, 15:39:44 » |
|
je to mega.. ja im fandim, sikovni su.. skoda ze len trocha invencie chyba ale tak nebudeme vychytavat picoviny vsakze
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
korn24
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 08. September , 2013, 20:07:57 » |
|
tak som zvedavy co poviete na tuto pecku! Dneska Portikus vypustili dalsi klip. Ja som v pici z pesnicky aj klipu. btw vsetok komparz je toceny na Slovensku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
korn24
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 09. September , 2013, 22:35:23 » |
|
cakal som aspon nejake reakcie...skoda
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 09. September , 2013, 22:51:33 » |
|
Uz tu vacsina nazorov padla a myslim si, zeby sa opakovali. Technicky super, Oliver je skvely gitarista, ale mne na tej muzike cosi chyba.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Pitu
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 6373
guitarist
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 09. September , 2013, 23:49:32 » |
|
Dnes som narazil na túto kapelku niekde na FB, hneď som mrkol klip a prečítal si o nich niečo. Tiež to nieje môj žáner, ale fajnovo to robia, idú za svojim cieľom, makajú na tom. Na slovenské pomery spraviť niečo porovnateľné so svetom dá naozaj veľa úsilia a odhodlania a chalani sa do toho pustili riadne. Dúfam, že im to vydrží a posunú sa ďalej, lebo len kvôli Slovensku to tu robiť nemá význam. Držím palce.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|