Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: VENUJTE 2% z daní aj na podporu gitarového fóra. Ďakujeme!!
24. November , 2024, 15:47:31
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 9 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Poradte pri kupe lacnej 7-string  (Prečítané 23971 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #30 kedy: 25. Jún , 2005, 19:04:09 »

A nemozes porovnavat recenziu z Central-harmony s recenziou z Electric Madness...:) To si predstav, ako by tie recenzie vyzerali, keby boli naopak. Ja netvrdim, ze ten Fokus je zla gitara, moze byt dokonca vynikajuca. Ja iba tvrdim, ze zly je vsetok HW, co sa na nej nachadza, co pri floyde moze byt zvlast citlive. A tvrdim, ze Ibanez by mal byt vacsia istota.
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #31 kedy: 25. Jún , 2005, 19:11:52 »

rastis no dikes... daco taketo som chcel pocut co kde a ako... jasne ze niemozem ich porovnavat len ti teepci na harmony pisali ze snimace na hovno a oni to kupovali o polku lacnejsie ale to je jedno.... istotne sa aj tak rozhodnem ked to budem drzat v ruke... ajednoznacne som potreboval daco taketo aby som sa vedel od dacoho odrazit pri porovnavani... ten ibanez je istotka... no este uvidim... zatial dikes za rady... dost to uvazilo moje nazory
Zaznamenané
Jimi Cimbala
miestny štamgast
Príspevkov: 1705

« Odpoveď #32 kedy: 26. Jún , 2005, 11:54:20 »

Zvuk ma vyborny,citatelny aj v nizkych polohah.Uz som na nej odohral 3 koncerty za sebou /este medzitym preprava atd.../gitaru som nemusel doladovat!!!Kdezto ibanezu s floydom.... Lacny floyd je POHROMA!!!!a na 7-string dvojnasobna.Starosti....starosti....starosti...... Lacnu gitaru s floydom /aspon ja/ NIKDY!
Zaznamenané

Hosť
« Odpoveď #33 kedy: 26. Jún , 2005, 18:32:59 »

Jimi Cimbala diki ti moc a aj vsetkym... rozhodol som sa pre tu ibanezu... istota je istota... potom casom K-7 :)) alebo UV-7 :)) ale to budem fakt velky... este musia mi odpisat z mady alebo z muzikera a v piatok testujem v BA a budem skakat cele leto :)
Zaznamenané
Majo Fero
inventár podniku
Príspevkov: 3686

večne usmiaty gitarista :-)

« Odpoveď #34 kedy: 27. Jún , 2005, 14:46:41 »

Ked som kupoval 7-cku, rozhodoval som sa medzi K7 a RG1527. Na slovensku som ani jednu nenasiel v obchode, tak som si nablink objednal RG1527 a som velmi spokojny. Proste, vsadil som na istotu - firmu Ibanez. K7 bola podstatne drahsia a neviem preco (mahagon a DiMarzio snimace) nemozu spravit taku cenu. Na moju RG1527 som si kupil DiMarzia a gitara hra vyborne.
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #35 kedy: 29. Jún , 2005, 14:41:59 »

pekne.... inac info.. a som v kelu.... z Mada BA - gitara GRX 720 je momentálne k dispozícii na predajni v cene 13.300,- Sk s Dph :cry: tolko nemam z MUZIKERa - zial, tento model uz nie je v ponuke vyrobcu a nas dodavatel ho uz nema k dispozicii na sklade.Inymi slovami - uz neexistuje. Lutujem. :cry:
Zaznamenané
MageZ
miestny štamgast
Príspevkov: 2224

teh shite!!111!

« Odpoveď #36 kedy: 29. Jún , 2005, 14:50:04 »

DannY: ak ti nechyba vela, skus sa spytat, ze ci by ti nemohli dat zlavu, ze ide o starsi (uz nevyrabany) produkt. Myslim, ze ked im povies, ze keby to trocah zlacnili, ze to zoberies, tak by to mohlo pomoct. Za pokus to mozno stoji. Vela stastia. :) Inak najlacnejsia RGcka 7micka stoji cca 15100.
Zaznamenané

rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #37 kedy: 29. Jún , 2005, 15:21:43 »

DannY - skus tu Prahu, je docela mozne, ze to vyjde lacnejsie aj s cestou...
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #38 kedy: 29. Jún , 2005, 15:25:20 »

MageZ no jasne skusim.. bo fakt to je dost stara gitara ako aj z muzikera pisali... a ak mam dat za nu 13k tak to fakt RG rastis inac do prahy idem na koncert preto nemam tolko $$$ ale to az koncom prazdnin ... cesta 1100 sk by visla este to obmrknem ale 2 mesiace :no:
Zaznamenané
Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #39 kedy: 29. Jún , 2005, 18:40:40 »

Srat na koncert :)
Zaznamenané

Martinlm
adminištrant
inventár podniku
Príspevkov: 7479

« Odpoveď #40 kedy: 29. Jún , 2005, 18:41:15 »

Hej a nebolo by lepsie kupit ju v septembri (po letnych brigadach)? :)
Zaznamenané

pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #41 kedy: 30. Jún , 2005, 15:10:06 »

dany neunahli sa.pockaj ako sa situacia vyvinie s tou zlavou a tak a ked nebude ina moznost tak az potom zacni uvazovat nad blokovanim floydu a podobne:-)
Zaznamenané

o-yep sro
Hosť
« Odpoveď #42 kedy: 30. Jún , 2005, 18:30:27 »

sak jasne pista ja ratam z tou ibanezov ja len tak... ze aj tak by sa dalo
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast

« Odpoveď #43 kedy: 01. Júl , 2005, 00:08:37 »

Citácia
Originally posted by DannY a keby som kupil ten fokus a toho floyda dacim zablokoval aby to bol ako fixed bridge tak by to slo ne?...
Citácia
Originally posted by rastis DannY - nejde ani moc o to, ci ten floyd budes pouzivat. Aj bez toho Ti bude robit iba starosti, pretoze aby si na gitaru mohol hrat, musis ju naladit a nastelovat, co je aj na kvalitnom floyde dost oriesok. A ak ho nemas pouzivat, to ze ho tam mas Ti iba pridava problemy. Nehovoriac o tom, ze ty ho vlastne budes pouzivat aj namahat. Budes v nom mat uchytene struny, budes v nom mat uchytene posuvne kamene, budes na nom dostelovavat oktavy a vsetky tieto miesta a zavity su zdroj potencialnych problemov. Cize rozpadnut sa moze, aj ked ho ""nebudes pouzivat""...
Kup si fakt co chces, ale necakaj, ze Ti niekto potvrdi to, co chces pocut :)...
Zaznamenané
Hosť
« Odpoveď #44 kedy: 01. Júl , 2005, 00:57:40 »

rastis ja som to myslel len ako teoriu neboj ze tvoje rady berem len tak... ja som rad ze mi radite a verim ze kupim dobre... nexem aby si si mylel ze tvoje rady neberem vazne... fakt
Zaznamenané
Strán: 1 2 [3] 4 5 ... 9 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.079 sekund, 23 otázok.