hyenik
|
|
« Odpoveď #375 kedy: 16. Júl , 2013, 22:08:36 » |
|
|
|
« Posledná zmena: 16. Júl , 2013, 22:40:20 od hyenik »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #376 kedy: 17. Júl , 2013, 06:53:18 » |
|
Precital som si to uspesne cele a musim sa priklonit na stranu Progaca, nejak mi tiez nesmakuje tento styl marketingu, ze nepaci sa ti tak si nula, lebo... Kvoli tomuto vystupovaniu by som to urcite nekupil, ale myslim, ze sa uz opakujem. Tak isto mi je divne preco hyenik nevie priamo odpovedat na otazku.
No niektorym vam tu dobre jebe. Uz ste nacisto zblbli z uzivatelov a prispevkov typu stívn a spol. ? Kde bol nejaky naznak od Hyenika, ze ak sa ti nepaci, tak si nula a pod. ? Skor tu ide o zaujatost, mam silny pocit. Vsak normalne da ukazku (profi ukazka!) ako ten amp znie, hodi nejaky koment a zivot jede dal. To, ze tu vznikaju nejake nezmyselne reakcie a zaroven nasledne vkladanie do ust hyenikovi nejakych blbosti je cisto z vasich hlav, ludia mili. Niekto tu konecne robi nieco poriadne, tak preco si nekopnut, ze ? Progi, az sa ti cudujem, ze namiesto podpory riadnych clenov podporujes isteho hlupaka.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
stevino179
Hosť
|
|
« Odpoveď #377 kedy: 17. Júl , 2013, 07:14:57 » |
|
ty si hlupák a navyše urazený a zaujatý a je mi uuuplne jedno kto si , si to prečítaj cele a potom dávaj nejaké suuudy
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #378 kedy: 17. Júl , 2013, 08:01:36 » |
|
progac akurat rad vyryva a akurat mu sadlo, ze ten hiwatt modul nehral ako original, ktory progac pozna. hyenik vzdy tvrdil, ze tie moduly boli tweakovane side by side s origom, vela modulov ma vychytavky, ktore origo ampy nemaju, alebo su hybridy dvoch podobnych modelov. je to dalsia moznost na trhu, niekomu to vyhovuje a niekomu nie..
treba si to vyskusat a trebars porovnat so svojim oblubenym ampom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #379 kedy: 17. Júl , 2013, 09:08:12 » |
|
inak toto je fakt, ze aj ked to vyzera ze aj ja vyryvam do kadekoho, tak aspon v hyenikovom pripade viem ze ak sa bavime na nejaku temu, ma co povedat k veci... a taktiez jeho ukazky hovoria k veci.. co sa neda povedat o uplne kazdom .. viete ako.. par centov hore dole
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hyenik
|
|
« Odpoveď #380 kedy: 17. Júl , 2013, 09:31:23 » |
|
vypada to ze progaca neobmekcilo ani tricko Hiwatt na technikovi Pumpkins 4 4ice - nikde sem nepsal ani netvrdil ze vzdycky se tweakuje side by side, obvykle je to kombinace vice metod, A/B test podle dostupnosti (ale v tom pripade taky jaka revize, ktery rocnik a jake pavuciny v rozich jsou ty spravne???) (ze napr dry stopy Acceptu, ktere nam poslal Andy Sneap jsou imho lepsi vychozi material nez side by side srovnani, progacovi ani vysvetlovat nehodlam). a ze neco nehraje jako neci predstava o originalu? Myslim ze "aquafight" byl vice nez vymluvny Dál už budou mluvit jenom moje kolty (sorry, ukázky)
|
|
« Posledná zmena: 17. Júl , 2013, 09:32:50 od hyenik »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #381 kedy: 17. Júl , 2013, 10:09:07 » |
|
ja by som bol zvedavý na signálovú cestu, ako to išlo ďalej, išlo to cez tie pomaranče?
|
|
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #382 kedy: 17. Júl , 2013, 10:43:50 » |
|
Progi, az sa ti cudujem, ze namiesto podpory riadnych clenov podporujes isteho hlupaka. Ja nikoho nepodporujem, ja som len na nieco poukazoval a to je vsetko.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
hyenik
|
|
« Odpoveď #383 kedy: 17. Júl , 2013, 10:45:49 » |
|
ja by som bol zvedavý na signálovú cestu, ako to išlo ďalej, išlo to cez tie pomaranče?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #384 kedy: 17. Júl , 2013, 10:51:28 » |
|
4 4ice - nikde sem nepsal ani netvrdil ze vzdycky se tweakuje side by side, obvykle je to kombinace vice metod, A/B test podle dostupnosti (ale v tom pripade taky jaka revize, ktery rocnik a jake pavuciny v rozich jsou ty spravne???) (ze napr dry stopy Acceptu, ktere nam poslal Andy Sneap jsou imho lepsi vychozi material nez side by side srovnani, progacovi ani vysvetlovat nehodlam).
Este raz, toto ide uz fakt proti zakladnej logike. Nehral si na originali, nevies teda ako vlastne hra (zrejme len z nahravok) a tvrdis, ze preamp s inymi komponentmi, koncakom, bednou hra ako original. Ako mozes tvrdit, ze nieco hra ako original, ked si na nom nehral a teda ho nepoznas? Poprosim vysvetlit. Este ma pripadne presviedcaj, ze vlastne ja neviem ako hra original. Ved inak seriozne, ked pojdes cez BA niekedy a budes mat cas, daj vopred vediet, dones tu ten mod aj nejaky koncak a vyskusame ho v skusobni spolu s originalom aj na povodnej bedni a bude. Zavolame aj svedkov a bude to vyriesene. Co Ty na to?
|
|
« Posledná zmena: 17. Júl , 2013, 11:03:02 od proghoper »
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
garde
|
|
« Odpoveď #385 kedy: 17. Júl , 2013, 11:20:05 » |
|
Progy akože čo Ti na tom teraz vadí, že nehral na origináli, ak by to nebolo to na čo sa to hrá podľa mňa by to už dávno okašľali, cez to Strategy 500 Stereo by si podľa mňa aj tak nepočul či hrá originál amp, nikto tu ani netvrdil že je to 100% 1:1, ale toto Ti tu už viacerí zopakovali a nechceš to vidieť, vnímať
|
|
« Posledná zmena: 17. Júl , 2013, 11:21:15 od garde »
|
Zaznamenané
|
"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
|
|
|
kubog
|
|
« Odpoveď #386 kedy: 17. Júl , 2013, 11:30:32 » |
|
Na hajvotoch uz nikto realne nehra, tak koho zaujima, ci to znie ako original?
|
|
« Posledná zmena: 17. Júl , 2013, 11:33:25 od kubog »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kubo63
|
|
« Odpoveď #387 kedy: 17. Júl , 2013, 11:35:28 » |
|
Na hajvotoch uz nikto realne nehra, tak naco riesit ci to znie ako original?
A bytost tuziaca po plesnivine si predsa nebude kupovat aparat velkosti puzdra na cigarety
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Zvukár Andrej
|
|
« Odpoveď #388 kedy: 17. Júl , 2013, 11:39:47 » |
|
Na hajvotoch uz nikto realne nehra, tak koho zaujima, ci to znie ako original?
A bytost tuziaca po plesnivine si predsa nebude kupovat aparat velkosti puzdra na cigarety Kubovia keď kupujú Fender Stratocaster nechcú zvuk Fender Stratocaster.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
hyenik
|
|
« Odpoveď #389 kedy: 17. Júl , 2013, 12:09:12 » |
|
Ako mozes tvrdit, ze nieco hra ako original, ked si na nom nehral a teda ho nepoznas? Poprosim vysvetlit. Vidim jak si se mnou definitivne skoncil pred asi 10 dalsimi prispevky Nicmene to vysvetleni je v nekompatibilite. Stejne jako decku nevysvetlis diferencialni rovnici, tak ja s tebou nemuzu diskutovat o tom co je a co neni kytarovy zvuk. Ty nevis jak zni kytara ve skutecnosti, v kapele, v mixu, v nahravce, protoze akorat drnkas na original v pivnici. (o tom ze neumis hrat, takze z tech kultovnich nastroju nedostanes ani zlomek toho co v nich skutecne je, o tom ani nemluvim) Dovolis si napsat o originalnim zvuku ze je na pytel (a pak to smazat aby se to nahodou nekdo nedovedel). Muj omyl byl, ze jsem ze zacatku myslel, ze skutecne neco VIS o kytarovem zvuku, ale to bohuzel neni pravda. Proto se nemuzeme dobrat k zadnemu vysledku. Ty vykladas akorat svoje pivnicove predstavy, šaša co si drnka na prehuleny a prebasovany humus a dela z toho forove romany. tvoji znalost originalniho zvuku si krasne predvedl..... v okamziku kdy misto kecu mely byt činy tak seš najednou .... v pivnici Kam taky patris.
|
|
« Posledná zmena: 17. Júl , 2013, 12:11:42 od hyenik »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|