Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
14. November , 2024, 18:36:20
Strán: 1 ... 31 32 [33] 34 35 ... 44 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Aparáty made in SK / CZ  (Prečítané 168495 krát)
0 užívateľov a 7 Hostí prehliada túto tému.
spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #480 kedy: 21. Júl , 2013, 12:23:39 »

Ale ved tu vobec neslo o vnucovanie a toboz nie o to, ze tie vyrobky su zle alebo ceske preboha. Nechajte ma vydýchať Ked si to necital cele (co musi byt ozaj utrpenie Bavím sa skvele), precitaj si posledny Kubov63 prispevok, tam je to strucne zhrnute.

Nie je tam zhrnute, ze viackrat pises o tom ako ich predava a robi si marketing a pritom je to klamstvo  Cmuk chlapci

P.S. Inak bohuzial ano, mam trochu predpojatost voci vsetkemu slovenskemu a ceskemu co sa tyka celej tejto sfery, kedze zatial som mal vela negativnych skusenosti najma so zatajovanim menenych casti, chyb a pod. a uz som sa 2x zbytocne previezol do Ciech z toho raz aj do Prahy kvoli kupe gitary. Preto mam uz prirodzenu nedoveru voci napr. inzerentom u nas alebo z Ciech a ver mi, ze nie som sam. :)

A ti Cesi urcite budu homosexuali a z husitskej cirkvi! Ja mam pozitivne aj negativne skusenosti aj tu priamo z fora, aj cez Ebay, aj cez Bazos, ale je pravda, ze som vo vsetkych pripadoch neskumal rodne listy predavajucich.
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
proghopik
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 4299

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #481 kedy: 21. Júl , 2013, 12:27:55 »

Nie je tam zhrnute, ze viackrat pises o tom ako ich predava a robi si marketing a pritom je to klamstvo  Cmuk chlapci

Ako vies? :)

A ti Cesi urcite budu homosexuali a z husitskej cirkvi! Ja mam pozitivne aj negativne skusenosti aj tu priamo z fora, aj cez Ebay, aj cez Bazos, ale je pravda, ze som vo vsetkych pripadoch neskumal rodne listy predavajucich.

Pozri, mal som desiatky skuesnosti s Amikmi, Nemcami alebo Britmi a v podstate som nemal ziadny vacsi pruser. Pomer skusenosti so slovenskymi alebo ceskymi partnermi je oproti tomu tazka katastrofa. Takze z toho sa neda nic vyvodit? To su len moje osobne a priame skusenosti. :) Ci zas som zly, ze si to dovolim napisat? Popiskujem si
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #482 kedy: 21. Júl , 2013, 12:28:45 »

Ale ved tu vobec neslo o vnucovanie a toboz nie o to, ze tie vyrobky su zle alebo ceske preboha. Nechajte ma vydýchať Ked si to necital cele (co musi byt ozaj utrpenie Bavím sa skvele), precitaj si posledny Kubov63 prispevok, tam je to strucne zhrnute.

P.S. Inak bohuzial ano, mam trochu predpojatost voci vsetkemu slovenskemu a ceskemu co sa tyka celej tejto sfery, kedze zatial som mal vela negativnych skusenosti najma so zatajovanim menenych casti, chyb a pod. a uz som sa 2x zbytocne previezol do Ciech z toho raz aj do Prahy kvoli kupe gitary. Preto mam uz prirodzenu nedoveru voci napr. inzerentom u nas alebo z Ciech a ver mi, ze nie som sam. :)

mam ti nakopirovat tvoje komenty kde komentujes hyenikove posty ako vnucovanie a cudny marketing?

prepac ale to ze si predpojaty voci cechom sposobuje ze mas potrebu komentovat tie moduly?
Zaznamenané

o-yep sro
pista58
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 6966

« Odpoveď #483 kedy: 21. Júl , 2013, 12:29:44 »

Ako vies? :)

Pozri, mal som desiatky skuesnosti s Amikmi, Nemcami alebo Britmi a v podstate som nemal ziadny vacsi pruser. Pomer skusenosti so slovenskymi alebo ceskymi partnermi je oproti tomu tazka katastrofa. Takze z toho sa neda nic vyvodit? To su len moje osobne a priame skusenosti. :) Ci zas som zly, ze si to dovolim napisat? Popiskujem si

spomen si na hiwatt z rakuska ci odkial  No hanbím sa..
Zaznamenané

o-yep sro
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #484 kedy: 21. Júl , 2013, 12:39:58 »

mam ti nakopirovat tvoje komenty kde komentujes hyenikove posty ako vnucovanie a cudny marketing?

prepac ale to ze si predpojaty voci cechom sposobuje ze mas potrebu komentovat tie moduly?

A zas sme kde sme boli. Popiskujem si

Ja som spociatku reagoval na niektore hyenikove tvrdenia, neskor na to, ze casto zacal mat narazky nielen na mna, zatial nepriame. Ok, beriem, aj to, ze mi ich niektore vyvratil. Ked som ich potom parkrat okomentoval a vypichol, zacal sa do mna navazat osobne a to mi uz ako cudny marketing prislo, aspon teda ked si porovnam podobne prezentacie vyrobkov na zahranicnych forach. Ci?  

Ruku na srdce, kde si videl styl prezentacii vyrobkov, ked na stranu ktora si dovoli mat pochybnost alebo aj podpichuje (to si priznam, ale zas kto tu nepodpichuje, ze...) sa niekto obori osobne a zacne urazat? Fakt mi daj priklad z nejakych inych for trebars.

Ja uznam, ze som bol mozno prilis rypavy ale napriek tomu si nemyslim, ze to je dovod na taku kulminaciu. Bavím sa skvele Ale nevadi, bola v podstate zabava a uz sa mi to vazne nechce opakovat, je to tak ci tak zbytocne. :)
Zaznamenané

kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #485 kedy: 21. Júl , 2013, 12:44:06 »

...

Ruku na srdce, kde si videl styl prezentacii vyrobkov, ked na stranu ktora si dovoli mat pochybnost alebo aj podpichuje (to si priznam, ale zas kto tu nepodpichuje, ze...) sa niekto obori osobne a zacne urazat? Fakt mi daj priklad z nejakych inych for trebars. ...

si pamatam, ze svojho casu sa nam tu registroval akysi expert stojaci za gitarymi Bach tusim. tiez nas tu vsetkych naposielal do riti a este aj nejake hlupe maily vypisoval Milosovi ci komu  :) tak to bol teda rozhodne debilny marketing, ne tu tieto prekaracky o modoch :)
Zaznamenané
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #486 kedy: 21. Júl , 2013, 13:22:18 »

si pamatam, ze svojho casu sa nam tu registroval akysi expert stojaci za gitarymi Bach tusim. tiez nas tu vsetkych naposielal do riti a este aj nejake hlupe maily vypisoval Milosovi ci komu  :) tak to bol teda rozhodne debilny marketing, ne tu tieto prekaracky o modoch :)

Hej, pamatam. :)

Opakujem uz po neviem kolkykrat, ja som nemal intenciu napadat tie mody celkovo ako take ani napadat samotneho hyenika, ktoreho stale beriem ako super gitaristu. Na zdravie!

Je mozne, ze sa to cele javilo trochu inak, kedze ako som uz spominal, tu mame pomerne uvolnenu pivnu atmosferu a novi clenovia z nej mozu aj byt zaskoceni (konieckoncov preto ich tu mozno ani moc nepribuda) Bavím sa skvele.

Hlavne to tu cele netreba brat privelmi vazne, ja si tu proste chodim familiarne a odlahcene potlachat o gitarach alebo nabozenstve a filmoch Bavím sa skvele s internetovymi "kamosmi", ale aj niektorymi osobnymi, ktorych som spoznal vdaka tomuto foru a to je vsetko. Osud tohto fora je uz aj tak v podstate navzdy specateny v tejto rovine.

Hlavne uz na tuto temu fakt koncim a dufam, ze to spravia aj ini, lebo este tu nedajboze dojde k dalsim erupciam. Bavím sa skvele Na zdravie!
Zaznamenané

spyros
inventár podniku
Príspevkov: 4852

« Odpoveď #487 kedy: 21. Júl , 2013, 13:43:17 »

Inak aj keby tu bol nejaka komercia, co tu v podstate vzdy je, tak ja to nevidim ako problem. Ved kazdy sie vie dat dve a dve dokopy.

Nevidim problem, ked Branko pise o VGS gitarach, 4oci s Jankom o JTAmps, dalsi o Sivcakovi, distributor nejakej znacky o nej etc. 

Nevidim problem, ked su tu temy o napodobeninach jedinej pravej elektrickej gitary od zvysku sveta ako je Gibson, PRS, SX etc.

Treba byt tolerantny  Zdravíčko
Zaznamenané

Greece Catholic Anarchist Bishop of Manhimself
proghopik
VIP
inventár podniku
*

PATRÍM DO PIVNICE!

« Odpoveď #488 kedy: 21. Júl , 2013, 13:44:37 »

Inak aj keby tu bol nejaka komercia, co tu v podstate vzdy je, tak ja to nevidim ako problem. Ved kazdy sie vie dat dve a dve dokopy.

Nevidim problem, ked Branko pise o VGS gitarach, 4oci s Jankom o JTAmps, dalsi o Sivcakovi, distributor nejakej znacky o nej etc. 

Nevidim problem, ked su tu temy o napodobeninach jedinej pravej elektrickej gitary od zvysku sveta ako je Gibson, PRS, SX etc.

Treba byt tolerantny  Zdravíčko

Ale ved hej. Na zdravie!
Zaznamenané

frakos
stály hosť
Príspevkov: 1380

« Odpoveď #489 kedy: 21. Júl , 2013, 18:11:52 »

inak ma to nejaky web? keby som si to chcel objednat najdem to v beznych shopoch? teraz neviem urcite, ale tusim, ze zrovna hyenik raz zavesil ukazku s krabickou, ktora urobila so zvuku gitary taky trosku zvuk ako maju hammondy...taka zelena krabka to bola :) . . . ale neni iste lebo hyenika si mylim este s jednym uzivatelom, sa objavili zrovna v rovnakom case a aj muziku davali podobnu :) . . . no a chcel som si to vyskusat a nasiel som to v nejakom slovenskom shope, ale uz neviem preco som to dalej neriesil . . . ale hintakyto modul by som skusil...bez ohladu na to ci sa to na original podoba alebo nie lebo originaly nemam aj tak zmapovane ako realne zneju a tym padom ma zaujima len ze to dobre hra :)
Zaznamenané

garde
miestny štamgast
Príspevkov: 2967

« Odpoveď #490 kedy: 21. Júl , 2013, 18:22:40 »

ano má to web http://salvationmods.com/

a nie že by som sa toho zastával, ale tie ukážky boli fakt fasa takže o SK/CZ klasike by som veľmi nehovoril, na rozdiel od Zvukára Andreja ktorý na základe tých nešťastných ukážok chcel niečo dokázať
Zaznamenané

"povedz debilovi, že je debil a neuverí ti"
frakos
stály hosť

« Odpoveď #491 kedy: 21. Júl , 2013, 18:32:42 »

skoda ze ten web nema ceskoslovensku jazykovu podporu :) . . . ked uz aparaty cs/sk . . .natrafit na to nahodou, tak ma asi ani netrkne ze to je ceske . . .
Zaznamenané

hyenik
stály hosť
Príspevkov: 1406

« Odpoveď #492 kedy: 21. Júl , 2013, 18:39:07 »

...natrafit na to nahodou, tak ma asi ani netrkne ze to je ceske . . .

to je snad vzhledem k renome cechu tady, jenom dobre ne? Žmurk

modra krabicka byla Source Audio Multiwave Distortion
http://www.sourceaudio.net/products/soundblox/multiwave_distortion.php
btw diky tomuto foru jsem nakonec upgradoval na vetsi verzi PRO (diky lumpisko), puvodni krabka nakonec skoncila u Ashoka (Root).
Ja jsem kupoval na kytary.cz, je fakt ze ted uz v obchodech moc casto neni, ale u Thomanna je porad.
moje recenze v cestine http://hudebniforum.cz/recenze-vasi-vybavy/soundblox-multiwave-distortion-t28961.html
probehlo to na Muzikusu i Music-Store (google)
« Posledná zmena: 21. Júl , 2013, 18:42:11 od hyenik » Zaznamenané

frakos
stály hosť

« Odpoveď #493 kedy: 21. Júl , 2013, 18:51:10 »

ano to je ono . . .znelo to fajn, vedel by som sa s tym zabavit a aj vyuzit mozno pri nahravani . . .

na tomto shope som to nasiel

http://www.hudobne-nastroje.sk/produkty/detail/source-audio-soundblox-multiwave-distortion-sr-sa-120-1662.html
Zaznamenané

kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #494 kedy: 24. Júl , 2013, 18:08:03 »

popici dojdem po tyzdni domov a hned aj 8 stran citania mam :)

nerad budem znova otvarat pandorinu skrinku, nakolko sa to utisilo, co je fakt super.. len z mojej strany dam par dojmov vyslovene neutralnych..

- uz xkrat sa mi stalo ze jedna znacka zosikov resp konkretne dva modely jednej znacky hrali rozdielne (lampy, tolerancia komponentov atd atd) .. u niektorych pripadov to boli priepastne rozdiely, amici maju na to taky vyraz ze 'you bought a lemon' to sa stava ked clovek kupi zosik ktory je techicky ok, ale hra proste napicu nevedno preco heh.. preto aj ked niekto povie ze nieco je postavene na zaklade niecoho, kludne to tak moze byt ze to hra jak original predloha..

- uz xkrat sa mi stalo ze ked som predaval zosik, hralo mi to ok, predavajucemu jak jebol do strun to hralo jak pokazene ze zacal kukat ci to je dojebane (to bude aj ci niekto vie aspon trochu drbnut do gitary). uz jeden zosik bude hrat inak mne a inak jozkovi a ferkovi co hraju inak na gitaru a iny styl a iny zvuk si tam krutia.. pripadne ci sa aj ladia pred hranim, alebo je neladenie sucastou kulturneho zazitku a snaha posuvat umenie do avantgardnych sfer.. proste kalokagatia :D

- verim tomu ze moduly hraju velmi velmi podobne ako original (otazne je ci ako nahraty original alebo original hrajuci v danej miestnosti z boxu kde su zachovane aspon mnohe z vplyvajucich faktorov) a vlastne jedine co mna zaujima je ako sa to chova v mixe kapely na skuske a nazivo.. nic viac nic menej..  a ci to nepiska jak jebnute inak fakt nic..

- konkretny zosik povedzme aj ten omielany hiwatt bude hrat inak so stratom, inak s LP, inak s telkacom... ibanezom (bal som sa to vyslovit v spojeni s gaywattom) ..... ja som by som si asi nedovolil povedat ze to co pocujem na ukazke je napriklad 2. kanal bogner ecstasy.. vacsinou to je o tom ci sa mi ten zvuk paci alebo nie a ci je pouzitelny v zanri ktory hram.. kludne nech to je aj friedman modded marshall... aj ked vacsinou sa mi bud proste paci pesnicka alebo nepaci a to uz je o inom... keby sa clovek dostal k multitrackom nahratych gitarovych zvukov znamych autorov, bol by velmi prekvapeny co za desne zvuky tam su posadene v mixe..

prijemne letne odpoludnie  Zdravíčko
a budte k sebe slusni, je jedno ci hrate v pivnici, na pohode, v 4 kapelach.. je fakt ze uz som xkrat stretol cloveka co je znamy hudobnik a akonahle sa prejavil ako odpad, tak som vedel ze mi nema co dat.. na druhu stranu som stretol aj hviezdy asi 100 nasobne vyssich kalibrov ako niektori z vas a boli to mili ludia, co sa radi porozpravali a dali vela rad do dalsieho posobenia..

« Posledná zmena: 24. Júl , 2013, 18:13:13 od kaolko » Zaznamenané

Strán: 1 ... 31 32 [33] 34 35 ... 44 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.089 sekund, 22 otázok.