kos99
|
|
« kedy: 27. Október , 2010, 20:02:56 » |
|
Ahoj kolegové s SK .... otázka máte doma na Slovenku nějaké výrobce kytarových zesilovačů které se mohou srovnávat se světovými značkami neb tady v CZ už je par značek u kterých člověk nemusí mít strach že by to nehrálo alespon zmíním ty nejvýraznější kousky na které už hrají i profi kolegáčci
HOT ESH Rockwell Dord
jak je to u vás jsou tam taky Slovenské ikony
|
|
« Posledná zmena: 25. August , 2011, 22:02:14 od Krtko »
|
Zaznamenané
|
EHS MKII+412ESH TV , AL STEVENS SUPERSTRAT,CORT M200 +SKY PICKUPS,Fendr - strat - Vavruša, DIGITECH RP7
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 27. Október , 2010, 20:03:32 » |
|
ja dam ruku do ohna za Valwatt
|
|
« Posledná zmena: 01. Máj , 2011, 12:01:26 od rastis »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 27. Október , 2010, 20:05:40 » |
|
ja dam ruku do ohna za Valwatt jop zatial som pocul dva a pacili sa mi oba fakt velmi.. tiez treba spomenut JT Amps, dokonca ani neviem ci mu moze niekto zvukovo z CR konkurovat, vacsina aparatov ceskej vyroby co som pocul nemala nejaky typicky charakter, proste, hralo to, ale.. nijak na posratie, HOt sa mi paci myslim ta rocker seria rock star ci ako sa to vola
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 27. Október , 2010, 20:55:07 » |
|
tiez treba spomenut JT Amps
ja dam zase ruku do ohna za jjaannkkaa a jeho robotu. sice neviem ako su na tom so spolahlivostou, ale tak janko a zopar jeho znamych koncertuju na tych hlavach a neboli ziadne problemy a kedze viem, ako janko pracuje a kolko casu, energie a piplania vie obetovat takej prkotine ako je elektrika v gitare, tak verim, ze tie ampy a krabky robi rovnako poctivo. dizajn ma tiez vychytany a zvukovo je to na urovni znaciek mesa, ... (s tym sme to aj porovnavali, kedze je to akoze predloha z ktorej janko vychadza). fakt to hra,ze kua dobre
|
|
« Posledná zmena: 27. Október , 2010, 20:55:59 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
brdo prvy
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 27. Október , 2010, 21:08:58 » |
|
no ,pokial si das tu namahu danu vec zodpovedne spravit ,kupis do toho vsetky suciastky v top kvalite ,tak by sa na aparate nemalo nic zasadne dosrat....ale aj ta cena je niekde inde tak,jak ju maju seci ludia za domorobo zafixovanu. Ja vyrabam Valwatty s takmer dozivotnou arukou a tak aby som sa k nim uz nemusel vracat ich robim poctivo. Kazdy kto to vie ocenit a aj zaplatit je urcite stastny majitel hocijakeho robenaka,no ked si da niekto hoci postavit za 5 korun,tak potom to aj tak vypada.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
temo
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 27. Október , 2010, 21:40:28 » |
|
Nezabúdať na VALLAMP
|
|
|
Zaznamenané
|
LET´S GO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 27. Október , 2010, 22:29:27 » |
|
A nezabudat na majstra FFAmpa, p. Kovaca z Roznavy a zaregistroval som aj Konstant.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 27. Október , 2010, 22:29:46 » |
|
Kazdy kto to vie ocenit a aj zaplatit je urcite stastny majitel hocijakeho robenaka,no ked si da niekto hoci postavit za 5 korun,tak potom to aj tak vypada.
amen
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 27. Október , 2010, 22:39:35 » |
|
p. Kovaca z Roznavy
a to je kto
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 27. Október , 2010, 22:41:03 » |
|
a to je kto
on urcite myslel p. Kovaca z Ruzinova (BA), co robil aparaty Beck. a ako vzdy to cele doplietol
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #11 kedy: 27. Október , 2010, 22:44:29 » |
|
on urcite myslel p. Kovaca z Ruzinova (BA), co robil aparaty Beck. a ako vzdy to cele doplietol Ved preto, v Roznave nikto neletuje aparaty, tam ludia iba piju palenku a pichaju sa nozmi do brucha. V zivote som toho chlapa v tejto diere nevidel, ani o nom nepocul. Kvalitne presadza svoje produkty- robi vsetko pre to, aby sa o nom nikto nedozvedel?
|
|
« Posledná zmena: 27. Október , 2010, 22:49:00 od Krtko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 27. Október , 2010, 22:55:41 » |
|
Kvalitne presadza svoje produkty- robi vsetko pre to, aby sa o nom nikto nedozvedel?
myslim, ze Robo si to letuje hlavne z pasie a pre vlastne potesenie ako pre nejaky biznis..
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 27. Október , 2010, 22:59:37 » |
|
Chcel som napiat ze zaujimava tema a ze pridajte aj fotky, ale ktovie co by tu teraz prislo ked ste zacali uz aj organy vytahovat Tak niektori vedia znechutit kazdu temu, kazdopadne JT Amps aj Toneblower su vizualne pekne ampy, ktore velmi nezaostavaju za regulernymi boutique znackami. Napr. p. Kovac urobil svojho casu kombo na baterky, ktore malo prepinacov jak Roadking v peknom kremovom sasi. A uplne najviac sa mi lubil jeden amp z Kosic, 4oci bude vediet meno letovaca. Taka baba tam bola...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 27. Október , 2010, 23:02:31 » |
|
myslim, ze Robo si to letuje hlavne z pasie a pre vlastne potesenie ako pre nejaky biznis..
Jaj.. som si myslel, ze to robi na zakazky, kedze je to v teme vyrobcov ampov, nie hobby letovacov a aj to, ze si vymyslel nazov (toneblowjober) evokovalo, ze tam su ambicie na biznis
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|