Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 14. November , 2010, 13:33:16 » |
|
a jako suvisi YT zvuk nejakej prekopanej rectifier hlavy s temou "diezel cabs" ? nieco mi asi unika, ze ?
No ze ta Mesa hlava hra asi cez Diezel bednu, teda aspon si to myslim
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 14. November , 2010, 13:42:52 » |
|
Branko si chce kupit diezel rifle a ide na to oklukou a mne si vycital, ze ak nemam co napisat k teme, tak nech neprispievam...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
jtakac
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 14. November , 2010, 13:48:20 » |
|
a mne si vycital, ze ak nemam co napisat k teme, tak nech neprispievam... minulost nechajme minulostou, zime pre buducnost
|
|
|
Zaznamenané
|
mam 3 cinske gitary a POD, ale to nevadi, lebo zvuk je vraj v prstoch
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 15. November , 2010, 11:11:57 » |
|
euro klesa voci dolaru
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 15. November , 2010, 11:12:29 » |
|
euro klesa voci dolaru
to je fuk oni su nemci
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2311
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 15. November , 2010, 11:16:17 » |
|
to je fuk oni su nemci ale funguju na svetovych trhoch
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
buro
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 02. Január , 2011, 16:29:53 » |
|
Nie , nie a este raz nie . Orange, blablablabla, Orange, blabla ... Inak trosku k veci, neskusal nahodou niekto Diezel front loaded bedne? Hral som len na rear loaded a tie su uplne v pohode, s VH4 alebo Herbertom to hralo vyborne. Skusal si 5150 do Orange a nepozdavalo sa ti to ?
|
|
|
Zaznamenané
|
Schecter C7 Hellraiser, Sterling by MM JP70, Ibanez MTM2 - Dunlop DB Wah - JTamps screamer - Korg Pitchblack - BOSS NS2 - Peavey 6505 - MXR Carbon Copy - HB 2x12
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 02. Január , 2011, 20:08:27 » |
|
Skusal si 5150 do Orange a nepozdavalo sa ti to ?
to som nikdy nepovedal
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
buro
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 02. Január , 2011, 20:41:53 » |
|
to som nikdy nepovedal Reagoval som na to " nie , nie , nie..." pretoze menim single recto za 6505 takze by mali pribudnúť prachy na solidnejsi box a vyzera to na Orange, takze by ma zaujimalo ako to spolu sedi
|
|
|
Zaznamenané
|
Schecter C7 Hellraiser, Sterling by MM JP70, Ibanez MTM2 - Dunlop DB Wah - JTamps screamer - Korg Pitchblack - BOSS NS2 - Peavey 6505 - MXR Carbon Copy - HB 2x12
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 02. Január , 2011, 21:26:52 » |
|
vyborna kombinacia co sa mne najviac asi pacila bola JT amps TS808 - 5150- PPC412 od orange.. ten TS z toho dostane este trochu extra stredovysok ktore sa mozu zdat niekomu ze v tom orange boxe nie su.. inak ked si na to spomeniem jak som mal 5150 tak bez toho TSka by som uz ani nehral s tym fakt ze o triedu lepsie to hralo este
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 02. Január , 2011, 21:40:27 » |
|
Reagoval som na to " nie , nie , nie..." pretoze menim single recto za 6505 takze by mali pribudnúť prachy na solidnejsi box a vyzera to na Orange, takze by ma zaujimalo ako to spolu sedi
Dobre to spolu hra, nemaj obavy. Ja sa len bavim na tom pomaly fanatickom uctievani Orange boxov, nevravim ze su zle, proste normalne dobre standardne gitarove boxy.
|
|
« Posledná zmena: 02. Január , 2011, 21:43:28 od Semish »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
buro
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 02. Január , 2011, 22:12:50 » |
|
No Jankov TS nastastie uz mam tak este zvážim vsetky spekulacie a snad budem spokojny s výsledkom
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 02. Január , 2011, 22:16:13 » |
|
Dobre to spolu hra, nemaj obavy.
Ja sa len bavim na tom pomaly fanatickom uctievani Orange boxov, nevravim ze su zle, proste normalne dobre standardne gitarove boxy.
Semish, jediny, kto tu fanaticky uctieva nieco je cele toto forum, ktore z bezneho pouzivatela nejakeho gitaroveho setupu spravi blazna, lebo sa mu nieco paci. Pre mna osobne to su najlepsie boxy a v spojeni s mesou neexistuje konkurencia - to je moj osobny nazor a ked sa niekomu nepaci, nech pocuva Majstra slova.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 02. Január , 2011, 22:24:58 » |
|
Semish, jediny, kto tu fanaticky uctieva nieco je cele toto forum, ktore z bezneho pouzivatela nejakeho gitaroveho setupu spravi blazna, lebo sa mu nieco paci. Pre mna osobne to su najlepsie boxy a v spojeni s mesou neexistuje konkurencia - to je moj osobny nazor a ked sa niekomu nepaci, nech pocuva Majstra slova. Dobre vies ze ja sa len bavim , mne je to uplne jedno a ano, suhlasim, Mesa a Orange je dobra kombinacia, a aj preto ju mame v skusobni . Ak by som si ale mal kupit ine boxy ako Mesa, tak asi idem skor do VHT,alebo prave Diezel RL ako Orange
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|