johnzo
|
|
« Odpoveď #120 kedy: 29. December , 2010, 19:41:30 » |
|
ale ty si vazne postihnuty 200tisic okrem embecky spravi vsetko. ved uz len 1.3 motor co sa pchal do favoritov a felicii, resp. fabii(1.4 mpi) znesie 300 pokial ho neuvaris a to je 40 rokov stary motor v podstate. a tu nejde o to, ci vykuzli nahradny diel, alebo ho dojde druhemu lojzovi odlievat z moduritu, ale o to, ze vobec zisti co tomu autu je. odstrihni si jeden kabel z cidla abs a chod do autorizaku, dva mesiace na to nepridu To je vcelku peklo 10 litrov. Ja na diezli 2.5l s mozno dvojnasobnou hmotnostou davam 7.5 priemerku. Jazdim hospodarne = rychlo a rovnomerne.
batko, ale za ten cenovy rozdiel, co bol medzi tvojim novym autom a jeho starym srotom moze jazdit tisice a tisice km
|
|
« Posledná zmena: 29. December , 2010, 19:44:02 od johnzo »
|
Zaznamenané
|
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno [/quot
|
|
|
joey
|
|
« Odpoveď #121 kedy: 29. December , 2010, 19:44:43 » |
|
ale ty si vazne postihnuty 200tisic okrem embecky spravi vsetko. ved uz len 1.3 motor co sa pchal do favoritov a felicii, resp. fabii(1.4 mpi) znesie 300 pokial ho neuvaris a to je 40 rokov stary motor v podstate. a tu nejde o to, ci vykuzli nahradny diel, alebo ho dojde druhemu lojzovi odlievat z moduritu, ale o to, ze vobec zisti co tomu autu je. odstrihni si jeden kabel z cidla abs a chod do autorizaku, dva mesiace na to nepridu presne tak. preto treba dobreho mechanika pri kupe aby pozrel ci su podstatne veci v pohode a vsetko ostatne sa da spravit aj "doma". v podstate vsetko, okrem hlavnych motorovych casti, opravis aj doma...
|
|
« Posledná zmena: 29. December , 2010, 19:45:08 od joey »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #122 kedy: 29. December , 2010, 19:47:08 » |
|
odstrihni si jeden kabel z cidla abs a chod do autorizaku, dva mesiace na to nepridu ale to by im "mašino-počítač" mal ukázat,že je vadné dáke čidlo,či ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
joey
|
|
« Odpoveď #123 kedy: 29. December , 2010, 19:48:48 » |
|
ale to by im "mašino-počítač" mal ukázat,že je vadné dáke čidlo,či ?
frajerka mala dojebany alarm na novej toyote yaris a zistovali mesiac co s tym...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #124 kedy: 29. December , 2010, 19:49:38 » |
|
ale to by im "mašino-počítač" mal ukázat,že je vadné dáke čidlo,či ?
ved hej, vymenia cidlo, potom riadiacu jednotku, potom druhe cidlo, potom tretie cidlo a nakoniec ti vyberu kontrolku, nech si spokojny
|
|
|
Zaznamenané
|
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno [/quot
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #125 kedy: 29. December , 2010, 19:51:12 » |
|
To je vcelku peklo 10 litrov. Ja na diezli 2.5l s mozno dvojnasobnou hmotnostou davam 7.5 priemerku. Jazdim hospodarne = rychlo a rovnomerne.
PS: Kto chce nech si jazdi na starsich crepoch. V pohode. Posledne auto, co sa dalo opravit doma, bola Felicia. Teraz sa vsetko meni diel za diel a tyka sa to aj autorizovanych aj neutorizovanych servisov. Ten v tej garazi sukromnik si nevycaruje ten nahradny dielec v knizke zazrakov, ale musi ho zobrat od vyrobcu, ktory sa uz postara o to, aby pasovali len nim vyrobene dielce vsade (nehovorim o vode do ostrekovaca). A na rozpravky o autach s 200 000 km bez generalky som uz stary.
peklo? 10l zeru oktavky s 1.8 benzinom a polovicnym vykonom, bez klimy a to nevravim o tej pruznosti a dynamike, a koniec koncov aj zabave, co zazivam za volantom. a s akou dvojnasobnou hmotnostou? co jazdis na tuaregu? ja mam 1700kg auto nenalozene ja jazdim rychlo, cas su peniaze a ja nikdy nemam cas, takze idem ako cesta dovoli, niekde aj 180-200, dialnica 170 tempomat, mesto podla toho ake mam nervy :D
|
|
« Posledná zmena: 29. December , 2010, 19:51:58 od miso_kolo »
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #126 kedy: 29. December , 2010, 19:53:25 » |
|
spyros jazdi na tomto a "robi" bemwecka
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #127 kedy: 29. December , 2010, 19:54:41 » |
|
tych 10 litrov je na taky objem dost malo, to je fakt, ale zaroven dost vela oproti dieslom... asi to chces spyros povedat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #128 kedy: 29. December , 2010, 20:02:32 » |
|
spyros nevie co chce povedat, len musi nieco povedat, aby si zachoval nejaky klam o svojej vysokohorskej rimskokatolickej vsedokonalosti a vsemudrosti
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #129 kedy: 29. December , 2010, 20:05:57 » |
|
este disclaimer:
ja nemam nic proti novym autam, ja dokonca chapem preco si ich ludia nove kupuju, ale NIE DACIU!!!!!
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #130 kedy: 29. December , 2010, 20:12:58 » |
|
ja nechápem prečo ludia kupuju jazdenáky,ked je tolko nových,krásnych,lacných aut Edit. Vlastne, sorry-ekonomicka situacia niekedy nepustí.
|
|
« Posledná zmena: 29. December , 2010, 20:20:17 od udry »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
miso_kolo
|
|
« Odpoveď #131 kedy: 29. December , 2010, 20:19:36 » |
|
ja nechápem prečo ludia kupuju jazdenáky,ked je tolko nových,krásnych,lacných aut ja som dal za tu jazdenku 1/3 z tej zasranej dacie a mam konfort daleko vyssi
|
|
|
Zaznamenané
|
stoka!
|
|
|
joey
|
|
« Odpoveď #132 kedy: 29. December , 2010, 20:20:26 » |
|
ja nechápem prečo ludia kupuju jazdenáky,ked je tolko nových,krásnych,lacných aut no nech si jazdi kto chce na com chce. ale tak skus dat nove/krasne/lacne auto nejake ako priklad.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210