Semish
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 5879
|
|
« kedy: 27. December , 2010, 15:38:12 » |
|
Tak mi napadlo aj ked je to blbost ale nech je tu trosku sranda , aky je vas vysnivany gitarovy gear ? (gitary, aparaty, efekty, snimace, struny, blabla ... ).
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #1 kedy: 27. December , 2010, 15:41:49 » |
|
ziadny. lepsie hrat by sa siklo najviac, ale cvicit sa mi nechce, takze toto bude uz len navzdy vysnivane...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #2 kedy: 27. December , 2010, 15:44:56 » |
|
ziadny. lepsie hrat by sa siklo najviac, ale cvicit sa mi nechce, takze toto bude uz len navzdy vysnivane...
To je jasne ze ziadna vybava este z nikoho gitaristu nespravi, ale tak nudim sa a nech je o com kecat
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #3 kedy: 27. December , 2010, 15:46:28 » |
|
Hocjaká akustika + ostrov v južnom pacifiku.
|
|
« Posledná zmena: 27. December , 2010, 15:52:48 od udry »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #4 kedy: 27. December , 2010, 15:46:47 » |
|
To je jasne ze ziadna vybava este z nikoho gitaristu nespravi, ale tak nudim sa a nech je o com kecat vsak ja som to ani nechcel napisat ako "poucku", len fakt po nicom netuzim
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #5 kedy: 27. December , 2010, 15:53:34 » |
|
Tiez po nicom netuzim, vlastne tuzim vsetko predat.. ale mozno keby to bolo kde vyuzit tak by som si celkom vedel predstavit nejaku peknu 6-strunovo-1-snimacovu custom ibanezu alebo esp s peavey 6505 do vader, mesa alebo orange boxu, nic extra cool ani narocne
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #6 kedy: 27. December , 2010, 15:57:00 » |
|
tak to sa pripajam
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #7 kedy: 27. December , 2010, 15:59:07 » |
|
tiez v podstate vsetko, co som chcel mam...tuzim akurat viac systematicky vyuzit to moje kazdodenne brnkanie, nech to aj nejaky osoh prinasa
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Yugi00
|
|
« Odpoveď #8 kedy: 27. December , 2010, 15:59:25 » |
|
Fu... jednoznacne by som chcel ENGL Special Edition 6l6 verziu... a Axe na efekty... nejake Krank alebo ENGL xxl bedne rovne... a este 2 RC7cky ... jednu bielu s flamed maple fingerboardom, a druhu z nejakej malagarskej dreviny aby to bolo riadne tmave az priam cierne a nejaky ebenovy hmatnik. Ale toto vsetko by ma stalo cez pol melona takze nist... snivam dalej
|
|
|
Zaznamenané
|
Im a little princess
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #9 kedy: 27. December , 2010, 16:00:27 » |
|
V podstate vysnivanu mam. Akurat by som chcel nejaky original 50s Stratocaster a taky 58/59 LP Standard este, pripadne 58-60 ES335 pre zabavu.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
spyros
|
|
« Odpoveď #10 kedy: 27. December , 2010, 16:02:42 » |
|
Tak mi napadlo aj ked je to blbost ale nech je tu trosku sranda , aky je vas vysnivany gitarovy gear ? (gitary, aparaty, efekty, snimace, struny, blabla ... ). A tebe este nieco chyba? Mne ani nie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|
Semish
VIP
inventár podniku
|
|
« Odpoveď #12 kedy: 27. December , 2010, 16:05:14 » |
|
A tebe este nieco chyba?
Mne ani nie.
Neriesim seba, len ma zaujimalo po com tuzia ostatni
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
proghopik
VIP
inventár podniku
Príspevkov: 4299
PATRÍM DO PIVNICE!
|
|
« Odpoveď #13 kedy: 27. December , 2010, 16:09:22 » |
|
To je konverzia, to nechcem.
|
|
|
Zaznamenané
|
kkoti môžu robiť technicky dobru hudbu ale nie pocitovo alebo nie su kok*ti lebo umenie ide cez pocity. Jedine ked môže kkt robit dobru hudbu je ked jukeboxuje teda hra do botky nacvičené cudzie veci
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #14 kedy: 27. December , 2010, 16:13:42 » |
|
To je konverzia, to nechcem. fajnovka
|
|