Branko
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 02. Január , 2011, 19:05:18 » |
|
co s tym mam spravit? masina viacej podla mna neda, vela skreslenia? vela vysok? proste neviem co potocit este uz som chluchy na dnes. Namiesaj nejake gitary este. Nechod z jedneho zdroja, cize z poda.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
fataljoe
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 02. Január , 2011, 19:18:11 » |
|
co s tym mam spravit? masina viacej podla mna neda, vela skreslenia? vela vysok? proste neviem co potocit este uz som chluchy na dnes. a nejak kompresor tam pacnut len tak z prdele?
|
|
|
Zaznamenané
|
Not everyone likes METAL.... FUCK THEM!!!!
|
|
|
Spago
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 02. Január , 2011, 22:31:50 » |
|
skoda ze sa nerozumiem do mix a master...to by o kustik urcite zlepsilo toto je len surovina. Vreskot aj tak prekrije vsetko a bude ok Mozno by bolo lepsie keby si sa zacal nahravat spev a basu a potom by si videl ako to vlastne vsetko sedi, lebo ta gitara ktoru nakrutis teraz tam nemusi tak sadnut. A pri najhorsom, keby to neslo cez ten pod tak by si to mohol niekde re-ampnut a hotovo.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
korn24
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 02. Január , 2011, 23:11:38 » |
|
Namiesaj nejake gitary este. Nechod z jedneho zdroja, cize z poda.
Nahral som dalsie dve stopy ale cez uber simulaciu a zvuk sa o dost zlepsil zajtra postnem ci mi nahodou nejebe
|
|
|
Zaznamenané
|
nechcelo sa mi ale uz som.
|
|
|
|
korn24
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 03. Január , 2011, 12:28:34 » |
|
Pani, Iste ste si vsimli ze ukazka je ticha. Ale v abletone mi to v mastery lieta do -0,05. existuje nejake vstcko co mi upravy hlasitost nahravky na vseobecnu uroven.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
korn24
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 03. Január , 2011, 16:42:44 » |
|
existuje nieco take?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
bigbadbrad
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 03. Január , 2011, 16:44:27 » |
|
v abletone si to nevies nastavit nejak?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 03. Január , 2011, 16:57:57 » |
|
Pani, Iste ste si vsimli ze ukazka je ticha. Ale v abletone mi to v mastery lieta do -0,05. existuje nejake vstcko co mi upravy hlasitost nahravky na vseobecnu uroven. toto riesi mastering (google), efekt, co ma na starost finalnu hlasitost sa vola master limiter (google)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
majso
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 03. Január , 2011, 18:28:46 » |
|
Nech skúsi free plugin Classic Master Limiter
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
gm_viktor
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 03. Január , 2011, 19:01:46 » |
|
skus waves L2, to by ti mohlo stacit na taku rychlu pracu
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Duger
Hosť
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 04. Január , 2011, 05:52:16 » |
|
ja mam akurat otazku, lebo v tychto veciach som uplny amater , cize poprosim jednať ako z blbcom dik :D nahraval si to z drivom a potom cez plugin upravil alebo si nahral clean a všetko spravil cez pluginy, a aky si použil na drive. Kolko % zvuku spravil pod a kolko pluginy.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Krtko
*** BACHAR ***
miestny štamgast
Príspevkov: 2659
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 04. Január , 2011, 11:38:23 » |
|
22.84% / 77.16%
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
korn24
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 04. Január , 2011, 12:38:19 » |
|
ja mam akurat otazku, lebo v tychto veciach som uplny amater , cize poprosim jednať ako z blbcom dik :D nahraval si to z drivom a potom cez plugin upravil alebo si nahral clean a všetko spravil cez pluginy, a aky si použil na drive. Kolko % zvuku spravil pod a kolko pluginy. Pod spravil celu simulaciu aparatu. pluginy spravili celu simulaciu bedni a jej snimania
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 04. Január , 2011, 21:38:58 » |
|
vcelku dobre to znie uz surove, to je zaklad, viem ze na sevenstring.org bol velmi dobry clanok prispendleny ze ako postupovat pri ekvalizacii gitar, filtrovani frekvencii a podobnych veciach aby vsetky nastroje hrali tam kde cca maju urcite pokukaj aj tam
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|