kaolko
|
|
« Odpoveď #30 kedy: 04. Január , 2011, 19:00:49 » |
|
No myslim seriozne ukazky, toto je fakt dost divne na hodnotenie.
vravim uplne jak suhr
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
-MaReK-
|
|
« Odpoveď #31 kedy: 04. Január , 2011, 19:02:57 » |
|
Obe gitary? :D no seriózne ukážky som ešte nerobil. Neviem ako spraviť univerzálne ukážky a myslím, že je to aj nereálne. Zvuk veľmi ovplyvní aparát cez aký to preženiem.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
MMM
Hosť
|
|
« Odpoveď #32 kedy: 04. Január , 2011, 19:10:34 » |
|
Ja som pocuval toto posledne..to je cez aparat??? Ved to zneje jak cez disto do linky.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vikur
VIP
stály hosť
Príspevkov: 1422
hejter
|
|
« Odpoveď #33 kedy: 04. Január , 2011, 19:12:39 » |
|
akoze, podla mna to bude blizsie k nejakym suhrom(brat s rezervou.. myslim co sa pribliznej zvukovej rodiny tyka) nez k stratom uz len kvoli drevu ak tam je fakt mahagon..
boha to ked zoberem najvacsiu rezervu na svete tak by ma to so suhrom nenapadlo porovnat ani na heraku keby som bol
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
-MaReK-
|
|
« Odpoveď #34 kedy: 04. Január , 2011, 19:37:06 » |
|
To je cez lampový preamp do linky. Ale snímače na fokuske sú také silné, že to už kreslí. Skúsim nahrať iba priamo do pc bez preampu.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #35 kedy: 05. Január , 2011, 17:28:59 » |
|
...a myslím, že je to aj nereálne. Zvuk veľmi ovplyvní aparát cez aký to preženiem.
jedine realne je nahrat to cez aparat (alebo aspon simulaciu boxu, ked uz mas ten flaskovy preamp) a odprezentovat to ako hotovy dobry zvuk - co koho zaujima ine ? to by si potom mal dat 3 kvalitne kondiky okolo suchej gitary a to nabrat, ze ako ta gitara hra akusticky, ale to je asi tiez blbost, vsak ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
-MaReK-
|
|
« Odpoveď #36 kedy: 14. Január , 2011, 20:40:25 » |
|
Dnes mi Sanchez doviezol KORG Ampworks. hneď som ho skúsil, spravil zopár zvukov a nahral cez neho ukážky. http://superbonus.eu/archiv/BANAN.mp3 - (žltá gitara) iba čistý zvuk s reverbom, volume naplno. Najprv neck+middle, potom iba neck http://superbonus.eu/archiv/FOKUS.mp3 - marshallovský drive, delay, pomocou volume korigujem mieru skreslenia. Najprv HB neck, potom HB bridge a nakoniec HB neck + HB middle Dúfam, že to už je lepšie.
|
|
« Posledná zmena: 20. Január , 2011, 21:34:58 od -MaReK- »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #37 kedy: 14. Január , 2011, 20:51:51 » |
|
už sa len hrať naučíš a bude to super.
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
-MaReK-
|
|
« Odpoveď #38 kedy: 14. Január , 2011, 21:21:32 » |
|
Presne :D počkaj keď nahrám nejakúp nahrávku poriadne, kde budem opravovať chyby a aj impro si poriadne premyslím :D vieš ako to je doma - nechce sa ti :D
Potom sa z toho poserieš :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
-MaReK-
|
|
« Odpoveď #39 kedy: 11. Apríl , 2011, 21:44:28 » |
|
Trochu som prerobil elektroniku. Znížil som odpory TONE potenciometrov a VOLUME a vymenil hodnoty kondenzátorov, čím som dosiahol guľatejší a mľaskavejší tón
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Gaťo
|
|
« Odpoveď #40 kedy: 25. Máj , 2011, 02:24:56 » |
|
nádherný zvuk má tá gitara .. podla mňa máš tiež skvelý cit v prstoch
priznám sa.. trošku ti ten strat závidím dal si mi červa do hlavy lebo už dlhšie po niečom podobnom túžim.. chcem sa ťa spýtať.. ten nástroj ti robil kato na mieru? alebo sa k tebe dostal cestičkmi slovenských bazárov?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
-MaReK-
|
|
« Odpoveď #41 kedy: 15. Jún , 2011, 18:34:18 » |
|
Dostalo sa to ku mne cestičkami z bazárov a USA Proste dlhšiu dobu skupuješ, čo je za dobrú ponuku a potom sa rozhodneš, že je čas to dať dokopy. Túto gitarku som dával dohromady asi 1,5 roka. Každú chvíľku som na nej niečo menil... Teraz bola chvíľu aj takto, kým som čakal na súčiastky xD (viď prvá príloha)Na tej gitare som porobil všetky úpravy a nastavenia. Poskladal som ju po jednotlivých dieloch celú. Dal som ju akurát dokopy, nech aj trochu vyzerá a je to presne sound aký som chcel. Signovaný na mňa!!! (PS: Single z nej idú to toho Fokusa)
|
|
« Posledná zmena: 15. Jún , 2011, 18:35:00 od -MaReK- »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
-MaReK-
|
|
« Odpoveď #42 kedy: 16. Jún , 2011, 16:51:58 » |
|
Nahrávka zvuku dvojsingloidu: (šum je spôsobený samotnou zvukovkou)
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #43 kedy: 16. Jún , 2011, 20:52:50 » |
|
Sak popici to hra, mne sa to velmi paci. Sikovny gitarista.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #44 kedy: 18. Jún , 2011, 13:38:19 » |
|
Nahrávka zvuku dvojsingloidu: (šum je spôsobený samotnou zvukovkou)
v pohode, fajn. a neni Ti luto, ze nemas medzipolohy, co su uplne najsam fendracke zvuky ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|