Branko
|
|
« Odpoveď #60 kedy: 05. Január , 2011, 20:57:47 » |
|
cooo ti jebee :D
Kamos, co bol s nami ma fotky, tak musim sa s nim spojit, pastnem urcite. Zjebaneho cinana si nevidel este.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #61 kedy: 05. Január , 2011, 21:05:54 » |
|
No... ak sa mame bavit vo vseobecnosti o jedle... Tak ani to, co si doma navarime, neni uplne košer. Maso smrdi, v mrkve picoviny, hnojiva kadejake, zemiaky zvutra nahnile, ... mohol by som pokracovat. Tak... dobru chut. Šak domáce produkty,ne?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #62 kedy: 05. Január , 2011, 21:07:47 » |
|
cooo ti jebee :D
to je uplne normal u tychto vychodnych ras, lebo alkohol je traveny enzymom aldehyd dehydrogenaza, ktoreho maju tieto vychodne rasy menej, resp je inak stavany, preto sa japonec po 2dcl vina rozbije na srot
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #63 kedy: 05. Január , 2011, 21:13:11 » |
|
to je uplne normal u tychto vychodnych ras, lebo alkohol je traveny enzymom aldehyd dehydrogenaza, ktoreho maju tieto vychodne rasy menej, resp je inak stavany, preto sa japonec po 2dcl vina rozbije na srot
... a ked slopú "sake" ,ktoré obsahuje 17-22 % alkoholu,tak to im ako trávi ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mn
|
|
« Odpoveď #64 kedy: 05. Január , 2011, 21:21:30 » |
|
... a ked slopú "sake" ,ktoré obsahuje 17-22 % alkoholu,tak to im ako trávi ?
kedze je to alkohol, tak uplne identicky vezmi si, ze aj u nas sa najdu ludia, co vydrzia priemer, a potom su tu "ludia" z vychodu a oravy, ktori pri 3,5 promile sadaju za volant
|
|
|
Zaznamenané
|
"Practice cures most tone issues" John Suhr
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #65 kedy: 05. Január , 2011, 23:10:25 » |
|
kedze je to alkohol, tak uplne identicky vezmi si, ze aj u nas sa najdu ludia, co vydrzia priemer, a potom su tu "ludia" z vychodu a oravy, ktori pri 3,5 promile sadaju za volant tak ale na to aby si sadol s 3.5 promile za volant nemusis byt z oravy staci ti byt len koko*t
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Rotanimod
pravidelný návštevník
Príspevkov: 290
on a journey to become a musician...
|
|
« Odpoveď #66 kedy: 05. Január , 2011, 23:21:59 » |
|
tak ale na to aby si sadol s 3.5 promile za volant nemusis byt z oravy staci ti byt len koko*t To sa vacsinou vobec nevylucuje...
|
|
|
Zaznamenané
|
Tired of lying in the sunshine staying home to watch the rain And you are young and life is long and there is time to kill today And then one day you find ten years have got behind you No one told you when to run, you missed the starting gun.
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #67 kedy: 06. Január , 2011, 03:30:37 » |
|
ked som hladny, tak si zapalim, ak neprejde, tak dalsiu, ak stale nic tak sa na to posnazim zabudnut. ked padam dole hlavou tak otvorim chladnicku, smrad mi jebne bombu do zaludka a som najedeny. a sem tam nejaky roztek a to mi niekto hovoril, ze keby nefajcim tak usetrim, hovno, nezerem a setrim este viac
|
|
|
Zaznamenané
|
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno [/quot
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #68 kedy: 06. Január , 2011, 08:16:39 » |
|
tymto stylom by som sa moc nechvalil, ani tym smradom v chladnicke
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Duger
Hosť
|
|
« Odpoveď #69 kedy: 06. Január , 2011, 08:55:54 » |
|
poprosim preklad
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
johnzo
|
|
« Odpoveď #70 kedy: 06. Január , 2011, 09:27:37 » |
|
tymto stylom by som sa moc nechvalil, ani tym smradom v chladnicke mne smrdi kazda chladnicka, moze byt aj nova, aj vyprata v perwolle
|
|
|
Zaznamenané
|
keby som mal hrat na gitare, nemal by som cas tak pekne Vam sem vypisovat gitara bez paky neni ani gitara ale plavacie prkno [/quot
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #71 kedy: 06. Január , 2011, 09:32:01 » |
|
mne smrdi kazda chladnicka, moze byt aj nova, aj vyprata v perwolle tebe by stacila potom taka chladena jama jakv stredoveku mali
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #72 kedy: 06. Január , 2011, 11:37:58 » |
|
Ja som tiež ten typ čo kaolko radšej si dám normálnu stravu, menu v slušnom podniku ...
prave to co sa predava po BA ako denne menu (v hocijakom podniku) je spravidla najvacsi pruser proti beznej ponuke z jedalneho listku...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
kaolko
|
|
« Odpoveď #73 kedy: 06. Január , 2011, 11:45:45 » |
|
prave to co sa predava po BA ako denne menu (v hocijakom podniku) je spravidla najvacsi pruser proti beznej ponuke z jedalneho listku...
dam len par postrehov o podniku kam chodime na obed - vzdy 4 vybery menu z ponuky, plus tepla polievka (nie kazdy den ostrokysla p*čovina ale normlane ze dobre polievky) ked sa trhnu spravia obcas aj speci menu.. naprikladnedavno to oblo za 5e ze: pfeffer steak (normalne svieckovica som kukal ako kkt) velky jak moja past, pripadne castym artiklom su tam vyborne bravcove panenky na rozne sposoby, niekedy spravia take palacinky na obed ze ma ide jebnut ani doma take nemame fakt odporucam ludom ktori pracuju okolo vajnorskej- skuste Sedlacku pivnicu je to fakt super zemiakovu kasu robia zo zemiakov, nie z prasku, ryza aj hranolky su uplne spicove, zeleninova obloha je fakt ze dostacujuca a su tam aj ppci ludia co obsluhuju na mikulasa rozdavali vsetkym zakaznikom cokoladovych mikulasov, den pred vianocami ked smetam boli tak slivovicu k menu gratis..a vraj od noveho roka riesia aj donasku do firiem ludom, my tam ale vzdy radsej pojdeme sadnut..
|
|
« Posledná zmena: 06. Január , 2011, 12:11:59 od kaolko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
udry
Hosť
|
|
« Odpoveď #74 kedy: 06. Január , 2011, 12:05:32 » |
|
prave to co sa predava po BA ako denne menu (v hocijakom podniku) je spravidla najvacsi pruser proti beznej ponuke z jedalneho listku...
a nie len v BA, napr. rezen rozklepú na hrúbku 1mm, obalia v 2cm cestíčku,vysmažia na prepálenom oleji,posypú hnusnym syrom,nadrbú kopu hranolkov-zas v prepálenom oleji,obložia kopou kapusty,mrkve,hnusnou uhorkou a zákazník sa teší jak dobrú a obrovskú porciu dostal za 1 gastráč. a to nehovorím o roznych omáčkach pripravenych z prášku
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|