len chcem v kratkosti povedat ze vcera som bol u Pavla Horkeho aka HOT amps a som uplne nadseny z toho co mi poukazoval jeho zosiky.. VYBORNY DESIGN A ZVUK!
momentalne robi velmi zaujimave 25-30w hlavy v style cornford aj sa to trochu podoba taka malinka skladna hlava s uzastnym prednym zlatym panelom, ma to perfektny cisty sound a crunch, uplne ideal na krabicky neveril som co z toho liezlo
potom sme skusali nejaku 50w co ma v style taky moderny rock sound 2 kanal, solo jump, usmernovacka, pentode/triode, opat, vyborny cisty a skresleny sound, je vidiet ze to ma zvukovo fakt vychytane, ten zosik mal neskutocny tah, ked sa clovek napolohoval smerom sikmejsie k boxu tak vazba chytala nadhernu oktavu to som uz fakt dlho nezazil
okrem toho tam mal aj nejaky prototyp jeho boxu 4X12 z baltickej brezy s V30, vyborny sound z toho isiel na moj mark normalne som aj chvilu rozmyslal ze ci to neporiesim
celkovo vyborny clovek, velmi ochotny, vyzna sa do oprav a uprav a kedze aj hra ba gitaru tak to neriesi ani tak z tej technickej stranky ako skor aj hudobnej.
mne spravil veci do 3 hodin na pockanie, takze kym sme sa s frajerkou najedli a pozreli si ich pekne mestecko, tak uz to bolo krastne pojazdne.. odporucam ist si dat k nemu minimalne zoservisovat amp a popritom si skusit jeho vyrobky pre mna jednoznacne zazitok