Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
27. November , 2024, 08:32:17
Strán: [1] 2  Všetko |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Matt  (Prečítané 3346 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
Matt
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 75

« kedy: 16. Január , 2011, 18:39:21 »

Mám taký starý stratocaster, potom SX Les Paul - GG1 a 2 akustické ... a toto je moja obľúbená... značku možno nebudete poznať ale fakt je to dobrá gitara ... vymenil som snímače a hrá to ako gitara za 700 € najmenej ... pritom ma stála iba 150 € ... dobre hrá a ešte aj podľa mňa dobre vyzerá ... aspoň teda na štýl, ktorý s kapelou hráme ... btw: nápis pri pravej ruke tak tam je napísané "Beautiful But Deadly"  Ja som čert..
Zaznamenané
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312

« Odpoveď #1 kedy: 16. Január , 2011, 18:58:38 »

dobre gate. a co to je teda za gitaru ? a s jakymi snimacmi sa tak vylepsila ?

vitaj na fore.
Zaznamenané
Sanchez
stály hosť
Príspevkov: 803

« Odpoveď #2 kedy: 16. Január , 2011, 19:08:02 »

Aj ja mám taký Les Paul - Bakers. Stála 120 evry a pôvodne som myslel, že ju zavesím na stenu ako dekoráciu. Teraz dumám, že ju dám nanovo nastriekať na Gold Top, dám ju prepražcovať a dám na ňu poriadne snímače. Proste mi sadla a viac to nemienim riešiť. Vítam Ťa na fóre.:-)
Zaznamenané

Matt
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #3 kedy: 16. Január , 2011, 20:19:38 »

Ďakujem  :) ... aj za privítanie a aj za gate  ha ha ha

Snímače:
http://www.audiotek.cz/product-23300-seymour-duncan-sh55-b-seth-lover--gold-4c

INFO: (menil som na nej len snímače zatiaľ a zatiaľ ani nič iné netreba... okrem vymieňania strún samozrejme)
Vlastnosti:
• Elektrická kytara – NLP série
• Konstrukce: lepený krk
• Menzura: 628 mm
• Tělo: mahagon
• Top: javor
• Krk: javor
• Hmatník: palisandr
• Nultý pražec: standard
• Počet pražců: 22
• Typ pražců: jumbo
• Orientační značky: perleťové bloky
• Snímače: 2x HB High Output
• Elektronika: 2x Volume, 2x Tone, 3-polohový přepínač
• Kobylka: Tune-O-Matic
• Ukotvení strun: Stopbar
• Ladící mechanika: Die Cast
• Hardware: gold
• Barva: Custom 8

- Značka Xpose je novým výrobcem hudebních nástrojů, jehož produkty jsou navrženy a vyrobeny ve spolupráci se švýcarskými kytarovými designéry tak, aby dokázaly splnit specifické požadavky českého trhu.
Jejich kvalita je zcela rovnocenná s „entry level“ modely světových firem (např. Ibanez, LTD nebo Epiphone), jsou však cenově dostupnější, protože zde zákazník platí pouze za samotný nástroj a není zde žádný příplatek za „značkovost“...
« Posledná zmena: 16. Január , 2011, 20:20:31 od Matt » Zaznamenané
Duger
Hosť
« Odpoveď #4 kedy: 16. Január , 2011, 20:53:12 »

raz som držal x-pose v rukach, a už nikdy viac, ale tak možno som mal zly kus ( aj ked pochybujem) , ved ako už može hrať napriklad 7-čka z mahagonu, lepenym krkom a floydom za 179,98 € dobre  ?§!. , možno vyzera pekne ale to je tak všetko

a vitaj na fore   Bavím sa skvele
Zaznamenané
Matt
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #5 kedy: 16. Január , 2011, 21:10:55 »

Ja som si to tiež vravel, že nejaký Xpose že čo to bude a tak ale naštval som sa a kúpil som ju. Celkom v pohode hrala aj s pôvodnými snímačmi ale mal som peniaze tak som ich vymenil a je to fakt parádička teraz  Som frajer
Zaznamenané
Duger
Hosť
« Odpoveď #6 kedy: 16. Január , 2011, 21:12:38 »

Ja som si to tiež vravel, že nejaký Xpose že čo to bude a tak ale naštval som sa a kúpil som ju. Celkom v pohode hrala aj s pôvodnými snímačmi ale mal som peniaze tak som ich vymenil a je to fakt parádička teraz  Som frajer

a hral si aj na inej gitare ?
Zaznamenané
Matt
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #7 kedy: 16. Január , 2011, 21:16:07 »

To nie :D ... mal som šťastie na dobrý kus proste  Beeee
Zaznamenané
Duger
Hosť
« Odpoveď #8 kedy: 16. Január , 2011, 21:19:50 »

no vidiš :) jak možeš vedieť že hra ako gitara za 700€ ked si este na takej nehral :) uvidiš tak o pol roka, o rok jak sa ti zmeni nazor  Žmurk
Zaznamenané
Sanchez
stály hosť

« Odpoveď #9 kedy: 16. Január , 2011, 21:28:55 »

no vidiš :) jak možeš vedieť že hra ako gitara za 700€ ked si este na takej nehral :) uvidiš tak o pol roka, o rok jak sa ti zmeni nazor  Žmurk

Obávam sa, že Duger má pravdu. Priprav si veľa peňazí. O krátky čas zistíš, ako Ťa toto fórum dokáže zodrať.:-)))))
Zaznamenané

Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13059

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #10 kedy: 16. Január , 2011, 21:35:37 »

Vitaj Vitaj synku. :)

Sak sprav nejake detailnejsie fotky.  Na zdravie!
Zaznamenané

hate_me
pravidelný návštevník
Príspevkov: 590

« Odpoveď #11 kedy: 16. Január , 2011, 22:13:34 »

Obávam sa, že Duger má pravdu. Priprav si veľa peňazí. O krátky čas zistíš, ako Ťa toto fórum dokáže zodrať.:-)))))
to je pravda, ale ak sa naucis "citat" toto forum, tak sa tu da najst kopec informacii, ktore pomozu
Zaznamenané

... ale potom som mu pretiahol sestru a od vtedy sa na mna hnevá ...
Sanchez
stály hosť

« Odpoveď #12 kedy: 16. Január , 2011, 22:18:10 »

to je pravda, ale ak sa naucis "citat" toto forum, tak sa tu da najst kopec informacii, ktore pomozu

Veď práve... Navzájom sa to nevylučuje, ale dopĺňa... Muzikantský život bez informácií je lacný. S informáciami je to "trocha" drahšie.:-)
« Posledná zmena: 16. Január , 2011, 22:19:07 od Sanchez » Zaznamenané

Matt
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #13 kedy: 17. Január , 2011, 16:09:14 »

Tú gitaru mám už aspoň rok  Beeee ... a hovorím ... viem to ... keby bola chybná alebo keby s ňou niečo nebolo v poriadku tak ju vrátim ... a výmena snímačov pomohla na zvuk ... a držal som už veľa gitár v rukách, Gibsonky - cca 1500€, ESP Les Paulky tiež okolo 1000€ ... rozdiely som videl iba v značke a váhe gitary... no a ešte dizajnom ... možno tá gitara bol šmejd ale teraz je z toho fakt kvalitná gitara Beeee ... ešte keď si časom kúpim zosilovač a bedňu ... to bude nářez ha ha ha
« Posledná zmena: 17. Január , 2011, 16:10:52 od Matt » Zaznamenané
cubo
inventár podniku
Príspevkov: 4588

« Odpoveď #14 kedy: 17. Január , 2011, 16:45:35 »

Tú gitaru mám už aspoň rok  Beeee ... a hovorím ... viem to ... keby bola chybná alebo keby s ňou niečo nebolo v poriadku tak ju vrátim ... a výmena snímačov pomohla na zvuk ... a držal som už veľa gitár v rukách, Gibsonky - cca 1500€, ESP Les Paulky tiež okolo 1000€ ... rozdiely som videl iba v značke a váhe gitary... no a ešte dizajnom ... možno tá gitara bol šmejd ale teraz je z toho fakt kvalitná gitara Beeee ... ešte keď si časom kúpim zosilovač a bedňu ... to bude nářez ha ha ha

a cez co hras teraz? ono mozno keby si tie gitary porovnaval na kvalitnom aparate tak ti zrazu ten rozdiel vyskoci... aspon tot moja skusenost z davnejsich cias  Na zdravie!
Zaznamenané
Strán: [1] 2  Všetko |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.11 sekund, 23 otázok.