Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
28. November , 2024, 17:34:37
Strán: [1] 2 3 ... 7 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: M-amp projekt - Midi riadenie pre aparaty  (Prečítané 16015 krát)
0 užívateľov a 4 Hostí prehliada túto tému.
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« kedy: 20. Január , 2011, 15:00:18 »

caute,

Yugi00 mi vnukol napad, co by som dalsie mohol navrhnut a celkom sa mi to paci. mam to uz aj premyslene, ako to bude fungovat, len by som potreboval zistit, ci by bol pripadny zaujem od Vas aby sa to oplatilo a dal by som rovno robit sasi na to.

Jedna sa o midi zariadenie, pomocou ktoreho mozte ovladat aj nemidi aparaty ( bud cez jacky a rele, alebo cez DIN konektor, ako je na JSX a pod ). bude to mas 8 rele vystupov na jacky a 8 kontaktov na DIN konektore. Aj rele aj DIN sa nastavaju nezavisle od seba a ulozia sa na jeden preset. to znamena, ze jednym zariadenim mozte ovladat aj 3 aparaty napriklad. ak chcete iba jedno ovladat, tak napr rele nastavite na vypnute. Stav bude mozny vidiet na 16 led diodach, bude tam 8 tlacidiet na nastavenie tychto 16tich vystupov, display na ukazanie a nastavenie presetu a midi kanala. a este tlacitka up, dw a set.

bude to napajane z adaptera, v kovovej krabicke. podporovat to bude velke mnozstvo aparatav a prepojovacie kable budu k tomu pre kazde zariadenie kompatibilne. Midi samozrejme mozete posielat z footcontrolera alebo z PC.

co na to poviete ?
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #1 kedy: 20. Január , 2011, 15:04:29 »

nieco ako toto http://www.rjmmusic.com/ampgizmo.php len prehladnejsie a lacnejsie hlavne Bavím sa skvele
Zaznamenané

asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #2 kedy: 20. Január , 2011, 15:31:05 »

s malymi upravami by si z toho mohol spravit true bypass looper pre krabicky - s dostatocnym poctom rele by sa dalo vymysliet zapojenie aj pred aj za preamp (nieco ako toto toto )Na zdravie!

inak, je zaujimave ake drahe su taketo zariadenia od "renomovanych" vyrobcov, pricom v principe su uplne jednoduche (aj midi controllery)
« Posledná zmena: 20. Január , 2011, 15:31:39 od asdfg » Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #3 kedy: 20. Január , 2011, 15:32:33 »

Mario, okamzite take beriem :)
Zaznamenané
Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #4 kedy: 20. Január , 2011, 15:38:15 »

No fu ale prvy kus je moj  Bavím sa skvele
edit: ale pocuj co sa tyka formy tak by si to mohol dat do takej podoby ako maju engle ten Z11 switcher, ktory sa da este zvlast pripojit na taku konzolu do racku myslim ze sa potom to vola z-8...  Bavím sa skvele
« Posledná zmena: 20. Január , 2011, 15:42:56 od Yugi00 » Zaznamenané

Im a little princess
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #5 kedy: 20. Január , 2011, 15:43:53 »

No fu ale prvy kus je moj  Bavím sa skvele

predbehol som ta, ja mam prototyp  Som frajer
Zaznamenané
asdfg
miestny štamgast
Príspevkov: 1693

« Odpoveď #6 kedy: 20. Január , 2011, 15:59:03 »

mimochodom mario bross, ak by si mal zaujem mozem sa podujat na beta testing - dost ma fascinuju taketo veci, takze rad pomozem.
Ak to vyvijas na Atmega16 (pamatam si, ze midi controller si postavil na nom) tak by mi stacilo poslat len program a ja to mozem testovat u seba
Zaznamenané
Yugi00
miestny štamgast

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #7 kedy: 20. Január , 2011, 16:50:34 »

predbehol som ta, ja mam prototyp  Som frajer
Ak to bude take belaso modre ako ten midi pedal tak kludne si ho ber Bavím sa skvele
Zaznamenané

Im a little princess
MiracleMan
stály hosť
Príspevkov: 1292

« Odpoveď #8 kedy: 20. Január , 2011, 16:54:26 »

no mne na mesu by sa to asi tiez zislo :)
Zaznamenané

Yugi00
miestny štamgast

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #9 kedy: 20. Január , 2011, 16:59:54 »

takze urobi sa prototyp a ak to bude fungovat tak treba spravit zoznam kolko ich bude... ale asi zrejme kazdy amp by musel mat iny koncept ci? Nie kazdy amp ma rovnake prepinanie.
Zaznamenané

Im a little princess
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #10 kedy: 20. Január , 2011, 17:00:29 »

s malymi upravami by si z toho mohol spravit true bypass looper pre krabicky - s dostatocnym poctom rele by sa dalo vymysliet zapojenie aj pred aj za preamp (nieco ako toto toto )Na zdravie!

inak, je zaujimave ake drahe su taketo zariadenia od "renomovanych" vyrobcov, pricom v principe su uplne jednoduche (aj midi controllery)

toto som sa chystal navrhnut.. looper pre krabicky by bol ppci uplne..
Zaznamenané

Yugi00
miestny štamgast

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #11 kedy: 20. Január , 2011, 17:02:29 »

toto som sa chystal navrhnut.. looper pre krabicky by bol ppci uplne..
Najlepsie nejaka rackova verzia spolu stou prepinackou kanalov cez MIDI. Ja si myslim ze takyto vynalez ma buducnost  Popiskujem si
Zaznamenané

Im a little princess
kaolko
inventár podniku
Príspevkov: 16429

Saturday Night Bieber

« Odpoveď #12 kedy: 20. Január , 2011, 17:08:05 »

no praveze by som to nechcel ako rackovu srandu.. a hlavne kvoli tomu ze musis potom jak kkt nosti furt v racku nieco.. a este na zem dalsi prepinac a kopec kablov extra a este to musis s kraickami aj tak furt nakablovat jak puk.. kebyze to je v style tych all access na zem ci jak sa to volalo..

viem si to predstavitze by to bolo designovo ako line 6 M13 ci jak sa to volalo.. takeho kaskadoviteho tvaru

ono ako viem si predstavit ze by to fungovalo aj v racku a ze veci co idu do slucky by boli permanente v sufliku v racku ale osobne by mi jeblo kebyze mam veci asi tak 5 metrov odomna niekde zavrete v sufliku a nemozem rychlo nieco zmenit ak sa nieco nahodou dojebe.. zase nesnivajme moc a ostanme prakticki, nikto tu nema osobnych technikov co mu to zakazdym cele nakabluju odnesu a este aj navonaju

cim praktickejsie a skladnejsie tym lepsie..
Zaznamenané

Yugi00
miestny štamgast

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #13 kedy: 20. Január , 2011, 17:12:29 »

no praveze by som to nechcel ako rackovu srandu.. a hlavne kvoli tomu ze musis potom jak kkt nosti furt v racku nieco.. a este na zem dalsi prepinac a kopec kablov extra a este to musis s kraickami aj tak furt nakablovat jak puk.. kebyze to je v style tych all access na zem ci jak sa to volalo..

viem si to predstavitze by to bolo designovo ako line 6 M13 ci jak sa to volalo.. takeho kaskadoviteho tvaru

ono ako viem si predstavit ze by to fungovalo aj v racku a ze veci co idu do slucky by boli permanente v sufliku v racku ale osobne by mi jeblo kebyze mam veci asi tak 5 metrov odomna niekde zavrete v sufliku a nemozem rychlo nieco zmenit ak sa nieco nahodou dojebe.. zase nesnivajme moc a ostanme prakticki, nikto tu nema osobnych technikov co mu to zakazdym cele nakabluju odnesu a este aj navonaju

cim praktickejsie a skladnejsie tym lepsie..
Ked to chces mat na zemi pri sebe kde mas na dosah tak naco dat do loopu? ci? Sak ten luuper je nato aby si to potom mohol tie krabice na dialku vypinat a zapinat midi pedalom ci? Alebo to sa uz skor neoplati rovno kupit M13?
Zaznamenané

Im a little princess
MiracleMan
stály hosť
Príspevkov: 1292

« Odpoveď #14 kedy: 20. Január , 2011, 17:18:31 »

tak keby to vyzeralo ako cca amp gizmo alebo mini a.g. tak fajn, asi skor tiez ako rack unit
Zaznamenané

Strán: [1] 2 3 ... 7 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.048 sekund, 22 otázok.