Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Zaregistroval si sa, ale ten prekliaty mail nechodí a stále nechodí?

Skontroluj si SPAM.

(fakt, robíme, čo sa dá, ale gmail.com si nedá povedať)
28. November , 2024, 21:31:16
Strán: 1 [2] 3 4 ... 7 |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: M-amp projekt - Midi riadenie pre aparaty  (Prečítané 16092 krát)
0 užívateľov a 13 Hostí prehliada túto tému.
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #15 kedy: 20. Január , 2011, 17:36:30 »

Ak to bude take belaso modre ako ten midi pedal tak kludne si ho ber Bavím sa skvele
ja som myslel, akoze to mam uz doma, akurat, ze to som to este neskusal, lebo nebol cas a ako.. ale nemam dovod tomu neverit :)
Zaznamenané
Yugi00
miestny štamgast
Príspevkov: 1951

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #16 kedy: 20. Január , 2011, 18:11:34 »

ako mne osobne by postacil aj obycajny midi prepinac kanalov, lebo modulacne pedale by som predal a kupil miesto toho G-major a prepojil by som to cele stym. A overdrive s wahom by stejne ostali na zemi a isli by z predu takze stomp box looper by bol pre mna len take male plus  Žmurk
Zaznamenané

Im a little princess
Zvukár Andrej
miestny štamgast
Príspevkov: 2178

« Odpoveď #17 kedy: 20. Január , 2011, 18:33:56 »

To je super nápad takéto allinone riešenie... Ovládanie hociktorého ampu + spínanie efektov ktoré by sa dali spínať pred ampom alebo v slučke. A taktiež by som si vedel predstaviť napríklad spínanie nejakého externého preampu v slučke ampu. Napr. že človek hrá na ampe, stúpi na midi kontroler a hneď mu to prepne signál na externy preamp ktory ide do koncaku hlavy... len či si to nepredstavujem jak hurvínek válku  Som frajer
A určite rackove riešenie
Pred dvoma rokmi som také spomínal, ale nie je MIDI, lebo je v tom aj ovládač
http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,69873.0/all.html
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210

« Odpoveď #18 kedy: 20. Január , 2011, 19:09:02 »

chalani super, tesi ma zaujem :)

takze k tomu looperu... nieco take mam spravene a prepina to 4 krabicky rozne. a prepina to pomocou midi a aj pomocou tlacitok, ale neni problem to osamostatnit len na midi :) styrioci ma prototyp. ma to navyse aj vstupny buffer. bolo to riesene tak, ze gitarou do toho a potom tam bola moznost na dve krabicky pripojit a vystup to bola jedna vetva a bola tam dorobena aj taka ista nezavysla dalsia vetva ale uz bez buffra.

a spat k tomu m-ampu:
takze mozem s vami ratat ? aby som dal na tom spravit naraz krabicky ? a bude to riesene ako krabicka ale bude sa to dat aj uchytit do racku ako 1U..
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #19 kedy: 20. Január , 2011, 19:30:39 »

a chalani co keby to bolo takto: ze DIN konektor s aparatom s tym, ze by som kazdemu spravil kabel aby to fungovalo z jeho aparatom. a teraz tie jacky by boli rozdelene tak ze 4 by boli pre ovladanie aparatu cez jacky a 4 by boli pre dva efekty akoze do slucky. nebolo by to tak lepsie ?
Zaznamenané

mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #20 kedy: 20. Január , 2011, 20:14:19 »

resp pardon 6 jackov k dispozicii pre aparat a slucka pre dva efekty hocijake ( cize 2x send a 2x return )
Zaznamenané

martin1
pravidelný návštevník
Príspevkov: 224

« Odpoveď #21 kedy: 20. Január , 2011, 20:58:38 »

tu je asi niečo take 
Zaznamenané
Yugi00
miestny štamgast

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #22 kedy: 20. Január , 2011, 21:04:19 »

Len nektore aparaty maju tie 7 pin jacky a nektore tie klasicke audiove... takze budes musiet spravit asi stejne na mieru. Ale 1U rack by som velmi rad bral... a ak ktomu dodas aj tie pedalove prepinacky tak nie som proti vobec. SOmnou mozes ratat na 100% :) Len neurob to v nejakych sialenych farbach  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Im a little princess
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #23 kedy: 20. Január , 2011, 21:08:12 »

sak tam budu aj 7 pinove, aj jacky na prepojenie ( 6 ich bude ) a este dve slucky na efekty ( 2x send a 2x return ). a bude sa to dat do 1U racku.

a farbu som uz na to jebol ruzovu s fialovymi bodkami Smútim  Bavím sa skvele este dam vediet akej to bude, ale asi nejaka univerzalna ani cervena ani ziadna. bud taka kremova, cierna alebo neviem, skus navrhnut
Zaznamenané

Yugi00
miestny štamgast

ctrl+mouse scroll

« Odpoveď #24 kedy: 20. Január , 2011, 21:15:11 »

Nooo... tak postaci aj obycajna kovova :D to by mohlo z vonkajsej strany sluzit aj ako zrkadlo... alebo jak sa tu hovori co nie je cierne nehra dobre  Bavím sa skvele Ale teraz ked uvazujem nad stomp box prepinacom tak dalo by sa potom aj naprogramovat aj to ked cez midi pedal by som prepol na crunch/lead kanal tak by sa zapol OD pedal a ked zmacknem clean tak sa vypne OD?
Zaznamenané

Im a little princess
styrioci
inventár podniku
Príspevkov: 11902

« Odpoveď #25 kedy: 20. Január , 2011, 21:42:36 »

a farbu som uz na to jebol ruzovu s fialovymi bodkami
semish signature djent switcher moze ist celkom na dracku  Na zdravie!
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #26 kedy: 20. Január , 2011, 23:08:17 »

Nooo... tak postaci aj obycajna kovova :D to by mohlo z vonkajsej strany sluzit aj ako zrkadlo... alebo jak sa tu hovori co nie je cierne nehra dobre  Bavím sa skvele Ale teraz ked uvazujem nad stomp box prepinacom tak dalo by sa potom aj naprogramovat aj to ked cez midi pedal by som prepol na crunch/lead kanal tak by sa zapol OD pedal a ked zmacknem clean tak sa vypne OD?

jasne ty si nakonfigurujes to vsetko a ulozis si to napr na preset 1...potom si to nakonfigigurujes tak, aby si mal clean a vypnuty OD a ulozis na preset cislo 2 a potom si pomocou midi prepinas medzi tym
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #27 kedy: 20. Január , 2011, 23:15:35 »

semish signature djent switcher moze ist celkom na dracku  Na zdravie!

Pomoc , blaaazon  Bavím sa skvele
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #28 kedy: 20. Január , 2011, 23:18:36 »

Mario, ja do toho okamzite idem (nepotrebujem ale ziadne dalsie loopy, jednu slucku mam na aparate, tam mam ako 4 cable zapojeny G-system ktory ma 4 spinatelne loopy, takze to staci bohate) akurat to musi splnat jednu jedinu vec, prenutie cez MIDI > relay bude podstatne rychlejsie ako ked to prepinam z G-systemu cez relay>relay.

Myslis ze by sa toto prepinanie kanalov na hlave tymto externym zariadenim zrychlilo?
Vadi mi totiz take to asi pol sekundove oneskorenie (ale zasa da sa s tym zit :) ).

Dik moc
Zaznamenané
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku

« Odpoveď #29 kedy: 20. Január , 2011, 23:23:09 »

prepnutie prebehne asi za 10ms :) 5ms zopina iba samotne rele, tie zvysne milisekundy su rezerva.. tie rele na tom mojom zarideni zopinaju okamzite a styrioci ma prototyp loopera a tam to tak aj ide, cize je to odskusane...

ale ten looper tam mozem dat nie ? 6 jackov by Ti malo stacit na prepinanie... ak nie, tak sa to da rozsirit a nakombinovat cez ten DIN konektor redukciou
Zaznamenané

Strán: 1 [2] 3 4 ... 7 |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.085 sekund, 23 otázok.