Vitajte, Hosť. Prosím prihláste sa alebo sa zaregistrujte.
Nedostali ste váš aktivačný email?

Prihláste sa užívateľským menom, heslom a dåžkou sedenia
Novinky: Nové smerovanie portálu  - podpora a propagácia aktivít členov fóra !!
16. November , 2024, 03:42:46
Strán: 1 2 [3] |   Dole
  Tlačiť  
Autor Téma: Zlepšenie zvuku  (Prečítané 15300 krát)
0 užívateľov a 3 Hostí prehliada túto tému.
Zeck
miestny štamgast
Príspevkov: 1675

« Odpoveď #30 kedy: 28. Január , 2011, 21:01:13 »

bugera je najlepsia :)

Zaznamenané

"We're going to create something that they can't steal  because they can't play it." :-)   - Thelonious Monk
Branko
inventár podniku
Príspevkov: 13058

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #31 kedy: 28. Január , 2011, 21:02:34 »

Aj axefx je najlepsie.  Bavím sa skvele
Zaznamenané

Matt
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 75

« Odpoveď #32 kedy: 28. Január , 2011, 21:29:20 »

Vypočul som si zvuk Bugery a toho Peavey-čka a viac sa mi páčila tá Bugera zvukuvo... a nad tým som tiež rozmýšľal... lenže jediné také hudobniny sú v BA - Muziker... tuto v Leviciach máme hudobniny 2x2 metre a o hlavách tam neni ani len písané... v Nitre je MuzikZoo a Rockland... v Rocklande mali hlavy ale neskúšal som ich... v MuzikZoo nemali nič aspoň čo som tam teraz bol ... a v NR by mal byť ešte jeden niekde na pešej a tam som nebol vôbec... tak spravím buď to, že niekedy pôjdem do BA alebo popozerám na nete.
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*
Príspevkov: 5879

« Odpoveď #33 kedy: 28. Január , 2011, 21:29:58 »

Vypočul som si zvuk Bugery a toho Peavey-čka a viac sa mi páčila tá Bugera zvukuvo... a nad tým som tiež rozmýšľal... lenže jediné také hudobniny sú v BA - Muziker... tuto v Leviciach máme hudobniny 2x2 metre a o hlavách tam neni ani len písané... v Nitre je MuzikZoo a Rockland... v Rocklande mali hlavy ale neskúšal som ich... v MuzikZoo nemali nič aspoň čo som tam teraz bol ... a v NR by mal byť ešte jeden niekde na pešej a tam som nebol vôbec... tak spravím buď to, že niekedy pôjdem do BA alebo popozerám na nete.

A kde si si to vypocul? Na youtube?

Zaznamenané
pelko
miestny štamgast
Príspevkov: 2146

« Odpoveď #34 kedy: 28. Január , 2011, 21:58:08 »

Vypočul som si zvuk Bugery a toho Peavey-čka a viac sa mi páčila tá Bugera zvukuvo...
prosím, už nie  Pomoooc!
Zaznamenané
Matt
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #35 kedy: 28. Január , 2011, 22:20:24 »

Hej na youtube keďže neviem kde by som si mohol vypočuť aký má zvuk...

pozeral som si aj tú 6505 ale tak keby som si mal vybrať tak si vyberem toto
Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #36 kedy: 28. Január , 2011, 22:21:44 »

Chod si to vyskusat. Ta bugera je total kokotina, ak s tym chces chodit hrat. Potaky tam ledva drzia.
Zaznamenané

Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #37 kedy: 28. Január , 2011, 22:29:12 »

Tato Bugera je lacnejsia kopia tych 5150/6505, treba si to osobne vyskusat, udajne je to z rovnakych komponentov, ale na tvojom mieste by som si trosku priplatil a bral original.

Zaznamenané
Matt
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #38 kedy: 28. Január , 2011, 22:30:49 »

tiež rozmýšľam tak a zoberem asi to Peavey 6505 ... len ešte bedňu... buď marshalla 4x12 alebo mesa-boogie?... ak sa ešte na bedni zhodneme tak by som bol rád
Zaznamenané
Semish
VIP
inventár podniku
*

« Odpoveď #39 kedy: 28. Január , 2011, 22:33:42 »

tiež rozmýšľam tak a zoberem asi to Peavey 6505 ... len ešte bedňu... buď marshalla 4x12 alebo mesa-boogie?... ak sa ešte na bedni zhodneme tak by som bol rád

Vypocuj si napriklad kapelu The Haunted, to je 6505 a Mesa box.

pripadne (to nie som nijaky narcis a video moc sledovat nemusis), ale takto hra ta kombinacia mne (to je este pre upravou toho zosilovaca, cize normalny stock model).

« Posledná zmena: 28. Január , 2011, 22:34:13 od Semish » Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #40 kedy: 28. Január , 2011, 22:36:43 »

Bavím sa skvele Chlape... To je rozdiel jak tank a osobak. Sak musis si to vyskusat, lebo bude to hrat DIAMETRALNE ODLISNE s tymi to dvoma boxami. A to este nehovorim o type reprakov v tom.
Zaznamenané

Matt
náhodný pocestný
**

« Odpoveď #41 kedy: 28. Január , 2011, 22:37:49 »

dobrý zvuk... ale keď tak pozerám tie mesy... neviem z kade zoženiem ešte 1000 € na bedňu... asi kúpim marshalla
Zaznamenané
Marek-TT
náhodný pocestný
**
Príspevkov: 116

« Odpoveď #42 kedy: 28. Január , 2011, 22:38:31 »

"a to som vedel že na takéto veci sú kombá lampové alebo ešte lepšie zosilovač lampový... alebo ASPOŇ pololampáč... lenže mám 150 € ... ak by som predal ten efekt za 60 € tak mi to nebude stačiť :/ "

"tiež rozmýšľam tak a zoberem asi to Peavey 6505 ... len ešte bedňu... buď marshalla 4x12 alebo mesa-boogie?... ak sa ešte na bedni zhodneme tak by som bol rád"

Zaujmave citanie zas :) neviem preco mi tie dva horne prispevky nejdu dokopy... budes musiet trochu viac nasporit  Nechajte ma vydýchať
a len tak btw ja by som nic neskusal, lampy su blbost, len sa zbytocne zahrievaju a dlho to startuje, radsej by som isiel kamosovi pretiahnut sestru a bral od neho hocijaky trandak aspon za 400. A ked sa ti to bude zdat moc tak mu daj rovno 500 ... Som niekde cital ze to sa najviac oplati...  Bavím sa skvele

Zaznamenané
Branko
inventár podniku

Myšlienky tvoria veci!

« Odpoveď #43 kedy: 28. Január , 2011, 22:41:16 »

Jeb na tie hracky, Semish hral doteraz na konbo so Zoom 505 II.

Daj si spravit hlavu u Janka. JT amps.

http://forum.gitaristi.sk/index.php/topic,72297.0.html
Zaznamenané

Saul
okukávač

Príspevkov: 1

« Odpoveď #44 kedy: 11. August , 2013, 14:50:24 »

Čavte kolegovia Bavím sa skvele ... pomôžte mi ... mám krabičku Digitech Metal Distortion ML2 ... mám aj Wah - Dunlop Cry Baby ... dokonca aj Metal Muff na domáce hranie, ale chcem pokúpiť nejaké nové krabičky aby sa mi proste lepšie skreslil zvuk ... ten Digitech je dobrý ale chce to ešte vybrúsiť... mám si kúpiť Ekvalizér alebo čo?... keď kukám nejaké koncerty tak vidím, že gitaristi majú aspoň 8 efektov poprepájaných... čo by ste mi odporučili?... mňa napadol jedine Ekvalizér lebo tak Chorus alebo nejaký Phaser sú proste také efektové veci a nie na zlepšenie zvuku ... čo by som mal dokúpiť?

Kamarát máva na koncertoch asi 6 efektov, keď som sa ho pýtal, či to využíva tak odpoveď znela: Používam možno 2, ostatné tam mám aby to tam nevyzeralo také suché :D .... Najlepšie je ťahať zvuk rovno z kvalitného aparátu.
Zaznamenané

Gibson Les Paul, Marshall JH-1, Peavey Valveking
Strán: 1 2 [3] |   Hore
  Tlačiť  

Skočiť na:  

Stránka vytvorená za 0.102 sekund, 23 otázok.