Branko
|
|
« Odpoveď #15 kedy: 07. Február , 2011, 16:22:06 » |
|
Odpoved jablckara je jasna. Okienkari uz spekuluju.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vikur
VIP
stály hosť
Príspevkov: 1422
hejter
|
|
« Odpoveď #16 kedy: 07. Február , 2011, 16:23:08 » |
|
http://www.alza.sk/hp-probook-4320s-d200701.htm ale imho i3/i5, 4GB RAM+ , 500GB HDD 7.2k rpm, nejake esata do vybavy, FW ak potrebujes, pripadne lepsia grafika, aj ked co ja viem, hrat hry na tom nebudes a video postrihas aj na obycajeskej. farbu, znacku a velkost podla sympatii. ak to ma byt robustne tak lenovo, dell alebo nieco z busyness triedy, ci jak to volaju od HP ja som reagoval na to macbook 13" s core i5 PCciek je plna pica
|
|
« Posledná zmena: 07. Február , 2011, 16:25:19 od vikur »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vikur
VIP
stály hosť
hejter
|
|
« Odpoveď #17 kedy: 07. Február , 2011, 16:24:45 » |
|
este najsť bez OS čiže cena -80€ , a ta grafika je dobra, mam taku a hry idu v pohode.. aj ked ja hry velmi nehram.. raz za čas dačo zahrajem a nemožem povedať že je slaba, a ten HDD je dosť v pohode, 7200 ot pocitiš oproti 5400.. ale zas SSD je zas o čosi rychlejšie
a co tam da linux?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Yugi00
|
|
« Odpoveď #18 kedy: 07. Február , 2011, 16:24:55 » |
|
ja som reagoval na to macbook 13" s core i5
PCciek je plna pica
Ja macbooky uz neviem presne ako chodia tak som ratal ze odvtedy uz i5ky davaju aj do iMacbookov ale tak no trafil som iZle.
|
|
|
Zaznamenané
|
Im a little princess
|
|
|
Duger
Hosť
|
|
« Odpoveď #19 kedy: 07. Február , 2011, 16:26:59 » |
|
Tak za tu cenu je to ovela lepsia volba este dokonca aj HP... ale bateria nevydrzi vela... tak vo vlaku asi nahravať nebude...a 5 hodin je už nad priemerom, aj ked 5 hodin vydrži na battery saving mode.. kde ma nb cca 40%-tny vykon, jas na minime, a spusteny office
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #20 kedy: 07. Február , 2011, 16:27:22 » |
|
Odpoved jablckara je jasna. Okienkari uz spekuluju. okienkar si vyspekuluje lepsi HW, drbne si tam dual boot s mac os aby udivil aj jablckarov a hruskarov ci inych ovocinarov a je vysmiaty. macy su HW pozadu za beznymi PCkami, soft maju sice vyladeny dobre (aj ked to tiez nie je uplne vsetko ruzove a dali by sa hladat chyby krasy), ale to je tak pre tych co pokazia aj kalkulacku tym, ze postlacaju blbo tlacitka s oknami vies tiez bezat bez problemov a dokonca ta to ani nemusi stat ziadnu namahu
|
|
« Posledná zmena: 07. Február , 2011, 16:28:05 od styrioci »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Duger
Hosť
|
|
« Odpoveď #21 kedy: 07. Február , 2011, 16:28:57 » |
|
a co tam da linux? nie... windows ale na čierno gates už nahrabal dosť :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #22 kedy: 07. Február , 2011, 16:29:57 » |
|
No nechcem sa zas hadat, mne po tych vsetkych Winoch (legalnych) vyhovuje Apple. Zapnem, hned vsetko k dispozicii, nemusim hladat instalacky, ziadne playeri, atd... Mam Macbook a fakt som dost spokojny. Na PCcka planujem spravit Hackintosh, ale musim vychytat HW este.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Duger
Hosť
|
|
« Odpoveď #23 kedy: 07. Február , 2011, 16:30:53 » |
|
.... Zapnem, hned vsetko k dispozicii, nemusim hladat instalacky, ziadne playeri, atd...
rovnako jak linux...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vikur
VIP
stály hosť
hejter
|
|
« Odpoveď #24 kedy: 07. Február , 2011, 16:31:17 » |
|
rovnako jak linux...
ale chod dopice s takymi kokotinami
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
styrioci
|
|
« Odpoveď #25 kedy: 07. Február , 2011, 16:31:22 » |
|
windows ale na čierno
to je presne to, preco sa to jebe, sprtaju sa v tom potom, ti co nevedia, zacne sa to jebat a potom jablckari vyskakuju, ze jak su tie macy fasa. pritom keby do toho vrtali rovnaki "experti", tak sa to jebabre rovnako
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
vikur
VIP
stály hosť
hejter
|
|
« Odpoveď #26 kedy: 07. Február , 2011, 16:32:46 » |
|
okienkar si vyspekuluje lepsi HW, drbne si tam dual boot s mac os aby udivil aj jablckarov a hruskarov ci inych ovocinarov a je vysmiaty. macy su HW pozadu za beznymi PCkami, soft maju sice vyladeny dobre (aj ked to tiez nie je uplne vsetko ruzove a dali by sa hladat chyby krasy), ale to je tak pre tych co pokazia aj kalkulacku tym, ze postlacaju blbo tlacitka
s oknami vies tiez bezat bez problemov a dokonca ta to ani nemusi stat ziadnu namahu
vcom lepsi hw prosimta?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #27 kedy: 07. Február , 2011, 16:32:55 » |
|
to je presne to, preco sa to jebe, sprtaju sa v tom potom, ti co nevedia, zacne sa to jebat a potom jablckari vyskakuju, ze jak su tie macy fasa. pritom keby do toho vrtali rovnaki "experti", tak sa to jebabre rovnako Ale do Macu nemas s cim jebat a hlavne co dojebat. Tam uz vsetko je. Tam sa ti nestane, ze das 3 krat nejaky browser, alebo 50 playerov.
|
|
« Posledná zmena: 07. Február , 2011, 16:33:24 od Branko »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
musicman
|
|
« Odpoveď #28 kedy: 07. Február , 2011, 16:33:59 » |
|
pitu je slobodny po veceroch nema co robit moze sa jebat s windowsom a notebokom aj rok lez sa dostane k tomu naco ho vlastne kupil na nahravanie.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Duger
Hosť
|
|
« Odpoveď #29 kedy: 07. Február , 2011, 16:34:36 » |
|
ale chod dopice s takymi kokotinami ono len stači vedieť jak na neho použivam win a vo virtualnej mašine mam linux , každy nadava na linux ale nikto z nim nevie robiť, každy je zvyknuty na next next next finnish. Ludia už zleniveli dajak z tym windowsom.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|