cubo
|
|
« Odpoveď #60 kedy: 07. Február , 2011, 17:14:13 » |
|
Nie je to jedno ake kapely, ak chcu mat kvalitny zaznam ?
no to si dost zadrel... kvalita zaznamu zavisi od hardwaru, prevodnikov a vzorkovacej frekvencie nie od protools hd a fakt nepochopim ako zlepsi nejake garazove kapely kvalitny zaznam
|
|
« Posledná zmena: 07. Február , 2011, 17:14:31 od cubo »
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #61 kedy: 07. Február , 2011, 17:14:18 » |
|
Nie je to jedno ake kapely, ak chcu mat kvalitny zaznam ?
to je kokotina, lebo nahra za to rovnako vsade, ved tam ide o SW a hadam to nenahra nejaky soft inac, tam ide o ine veci. to zalezi od zvukovky ako nahras nacisto zaznam nejaky a ja mam WIN uz dlho a stale ide k spokojnosti, ale je pravda, ze nahravaniu sa nevenujem, takze to nedokazem posudit
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
mario bross
*** BACHAR ***
inventár podniku
Príspevkov: 8210
|
|
« Odpoveď #62 kedy: 07. Február , 2011, 17:15:18 » |
|
no to si dost zadrel... kvalita zaznamu zavisi od hardwaru, prevodnikov a vzorkovacej frekvencie nie od protools hd a fakt nepochopim ako zlepsi nejake garazove kapely kvalitny zaznam sorry za duplikovanie
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #63 kedy: 07. Február , 2011, 17:15:33 » |
|
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #64 kedy: 07. Február , 2011, 17:16:06 » |
|
no vidis... a keby si o tom nieco vedel, tak vies ze linux je rovnako stabilny, je 100% pouzitelny a software ktory pouziva cely svet si nan kupit nemusis, pretoze mas rovnako dobry free software nerad sa zapajam do podobnych debat, kedze koko*t tomu rozumiem. ale faktom je, ze nepoznam nikoho, kto by robil audio aspon na nejakej tej zakladnej urovni a dokazal to mat cele rozbehane pod Linux...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Branko
|
|
« Odpoveď #65 kedy: 07. Február , 2011, 17:21:00 » |
|
to je kokotina, lebo nahra za to rovnako vsade, ved tam ide o SW a hadam to nenahra nejaky soft inac, tam ide o ine veci. to zalezi od zvukovky ako nahras nacisto zaznam nejaky
a ja mam WIN uz dlho a stale ide k spokojnosti, ale je pravda, ze nahravaniu sa nevenujem, takze to nedokazem posudit
Rozbehni nejaky program, co ti podporuje HW v linuxe. Napr. protools, ked raz mas Protools karty.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Duger
Hosť
|
|
« Odpoveď #66 kedy: 07. Február , 2011, 17:21:48 » |
|
a co tam da linux? ty si to začal :D tak to aj ukonč
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #67 kedy: 07. Február , 2011, 17:22:47 » |
|
odporúčam namiesto macbooku http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=a4GWw0dnTS7NP0nu toto alebo acer thimelineX veľmi vydarené série pre odporcov jabĺčok.
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
yngsteen
|
|
« Odpoveď #68 kedy: 07. Február , 2011, 17:22:58 » |
|
Ardour + Hydrogen poskytujú slušné možnosti. Ja mám ako hlavný OS Ubuntu Studio, nie je to také vyleštené ako iOS, ale dá sa v tom existovať. Keď je raz niekto naučený na win softy, tak bude pre neho vždy bolavé fungovať na inej platforme. Profík uprednostní jablkársky out of box solution, ktorý ho nebude brzdiť pri robote. Čas sú peniaze všakáno. Ale úplný všeliek a spása to tiež neni.
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
yngsteen
|
|
« Odpoveď #69 kedy: 07. Február , 2011, 17:24:14 » |
|
nerad sa zapajam do podobnych debat, kedze koko*t tomu rozumiem. ale faktom je, ze nepoznam nikoho, kto by robil audio aspon na nejakej tej zakladnej urovni a dokazal to mat cele rozbehane pod Linux...
Definuj základnú úroveň .
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Duger
Hosť
|
|
« Odpoveď #70 kedy: 07. Február , 2011, 17:25:34 » |
|
mal som 2 acery... a neodporučam.. asusy som mal tiež 2 a odporučam...
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
rastis
adminištrant
miestny štamgast
Príspevkov: 2312
|
|
« Odpoveď #71 kedy: 07. Február , 2011, 17:28:14 » |
|
Definuj základnú úroveň . pracujes v SW prostredi prevazne, efektov v HW mas minimalne, ale potrebujes EQ, kompresory, dozvuky a potrebujes v nich mat rozmanitost. a bolo by fajn, keby za HW nezaostavali uplne okato. a pod to robit v prostredi Linuxu - no povec - da sa to ?
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
Yugi00
|
|
« Odpoveď #72 kedy: 07. Február , 2011, 17:30:45 » |
|
Asus sa celkom vysvyhol... aj ja mam a mozem odporucit... az nato ze moj ma 5kilo
|
|
|
Zaznamenané
|
Im a little princess
|
|
|
reeller_sk
|
|
« Odpoveď #73 kedy: 07. Február , 2011, 17:32:11 » |
|
Ten acer neni už taký ako tie lacné modely, kamarát ho má každodenne ho zaťažuje a je spokojný, je ľahký a vydrží kopu času.
|
|
|
Zaznamenané
|
I love my VHT! "proste, vzdy ked si ten final pustim, tak si spomeniem na ten regresivny bordel (kazdy hral iny rytmus, ale nie ako dream, ale ako metallica)" :D:D...
|
|
|
Duger
Hosť
|
|
« Odpoveď #74 kedy: 07. Február , 2011, 17:32:39 » |
|
Asus sa celkom vysvyhol... aj ja mam a mozem odporucit... az nato ze moj ma 5kilo moj ma 2.6 kg.. a to je bežny 15.6 " .. prenašam ho 2x tyždenne v brašni a v pohode zatial drži... kus sa mi odlomilo z krytu displeja ale zato nemože asus ale ja :D no vlastne ani ja ne :D
|
|
|
Zaznamenané
|
|
|
|
|